! البته از این نسخه های فارسی نیست ها نسخه اصلش ! یعنی کلا اون مرحلش فارسیه
حال میده دوباره اینجوری بسازنش مثل شاهکاری مثل warrior within :

سلام
فکر کنم من اولین نفری هستم که سوال در مورد گیر کردن تو مرحله میکنم:cheesygri
من هر 4 تا دابره بالا رو ازاد کردم(تو نقشه)و بقه هم قفل هستن وقتی هم بر میگردی همون جا که بازی شروع شده (قلعه) 4 تا دایره رنگی جولو قصر درست شده حالا من برای ادامه بازی باید چی کار کنم
شما برای گرفتن اونا که روی یک دایره قرمز هم هستن باید نیروی خاصی رو آزاد کنی تا بتونی با پرش های بلند اونا رو بگیری. به مرور بازی رو که ادامه بدی بیشتر آشنا می شی.تو اون قسمت kings gate براي جمع كردن light Seeds مشكل برخوردم
بعد از ايكه دنيا رو سرسبز كرديم من همه اين ها رو جمع كردم الا 4 تا 3 تاش دقيقا
پشت همون جايي هست كه با اون هانتره ميجنگي يكيش هم روبروي دري هست كه
باز ميكني كسي اين 4 تا رو گرفته يا اينكه اگر بريم جلوتر قابليت جديد پيدا ميشه ميتوني
بيشتر بپري يا چميدونم پرواز كني اينجور چيزا ؟
این 4 تا دایره رنگی که جلوی قصر هستن هر کدوم به شما یک نیروی خاصی می دن تا بتونید مناطق جدیدی رو به کمک اونا heal کنید. اینکه کدوم رو انتخاب کنید کاملاً تصادفی و به انتخاب خودتون هست.سلام
فکر کنم من اولین نفری هستم که سوال در مورد گیر کردن تو مرحله میکنم:cheesygri
من هر 4 تا دابره بالا رو ازاد کردم(تو نقشه)و بقه هم قفل هستن وقتی هم بر میگردی همون جا که بازی شروع شده (قلعه) 4 تا دایره رنگی جولو قصر درست شده حالا من برای ادامه بازی باید چی کار کنم
لحجه فارسی حرف زدن الیکا خیلی خنده داره ! مثل افغانی ها صحبت میکنه !
بابا اونام گوسفند که نیستن ی چیزایی سرشون میشه...اگه شما توی بازی پل پارک وی رو دیدی بگو چرا اینجوری صحبت میکنه.ولی این مثلا برای ایران باستانه بایدم بیان از فارسی دری توش استفاده کنن...OKدیگه از فارسی حرف زدن خارجی ها چه انتظاری میشه داشت ؟!
همینطور از خارجی حرف زدن خیلی از ایرانیها !
صدای TV رو تا اخر زیاد کن، بعد Y بزن، گوشهات رو تیز کنی شاید چیزی بشنوی!.چطوری میشه فارسی حرف زدن الیکا رو گوش کرد؟
وقتی Y رو میزنی که مسیر رو نشون بده الیکا فارسی یه چیزهایئ میگه مثل: مسیر را نشان بده و ...چطوری میشه فارسی حرف زدن الیکا رو گوش کرد؟
اونجا باید سعی کنی غول رو به گوشهای ببری و از سخره پرتش کنی پایین!اقا کمک
من تو مراحل سبز اونجایی که به غول سنگی و بزرگ رسیدم و هرچی میزنمش جونش فرقی
نمی کنهلطفا راهنمایی کنید.