Prince Of Persia - X360 Version

لحجه فارسی حرف زدن الیکا خیلی خنده داره ! مثل افغانی ها صحبت میکنه !:laughing: فکر کنم باید یه 3 گانه دیگه بیاد تا فرق ایرانی با افغانی رو بفهمند :eek::cheesygri فقط از گرافیکش بسی لذت بردیم و خیلی رنگ ها شادی توش داشت :love: ! خدا کنه ac2 رو هم با همین گرافیک بسازند :love:

پس بهتره یک سر به دلتا فورس 3 بزنی ! همون مرحله اولش که توی مصر هستش ! خیلی قشنگ یارو فارسی صحبت میکنه ! و وقتی مثلا شما اون طرف رو میکشی میگه محمد کشته شد :p! البته از این نسخه های فارسی نیست ها نسخه اصلش ! یعنی کلا اون مرحلش فارسیه;)

راستی وقتی y میزنیم باید چه جوری کد بزنیم و کدش چیه ؟

تو اون قسمت kings gate براي جمع كردن light Seeds مشكل برخوردم
بعد از ايكه دنيا رو سرسبز كرديم من همه اين ها رو جمع كردم الا 4 تا 3 تاش دقيقا
پشت همون جايي هست كه با اون هانتره ميجنگي يكيش هم روبروي دري هست كه
باز ميكني كسي اين 4 تا رو گرفته يا اينكه اگر بريم جلوتر قابليت جديد پيدا ميشه ميتوني
بيشتر بپري يا چميدونم پرواز كني اينجور چيزا ؟‌

حال میده دوباره اینجوری بسازنش مثل شاهکاری مثل warrior within :

بچه ها ببخشید میدونم جاش نیست ولی میخوام بدونم میشه نسخه های قبلی پرنس رو یه جوری رو 360 بازی کرد؟ مثلا شماره 2 و 3 رو اگه بشه خیلی خوب میشه...کسی میدونه؟؟ یه تاپیکی بود قبلا در مورد اجرای بازی های xbox معمولی رو 360...هرچی میگردم پیدا نمیکنم...کسی میدونه میشه یا نه؟

سلام
فکر کنم من اولین نفری هستم که سوال در مورد گیر کردن تو مرحله میکنم:cheesygri
من هر 4 تا دابره بالا رو ازاد کردم(تو نقشه)و بقه هم قفل هستن وقتی هم بر میگردی همون جا که بازی شروع شده (قلعه) 4 تا دایره رنگی جولو قصر درست شده حالا من برای ادامه بازی باید چی کار کنم:(

سلام
من هر 4 تا دابره بالا رو ازاد کردم(تو نقشه)و بقه هم قفل هستن وقتی هم بر میگردی همون جا که بازی شروع شده (قلعه) 4 تا دایره رنگی جولو قصر درست شده حالا من برای ادامه بازی باید چی کار کنم:(

ميري روي يكشون واي ميستي y رو تند تند ميزني بعد ميري تو نقشه پايينش 4 تا دايره رنگي هست قرمزه رو مثلا انتخاب ميكني اولين دايره از سمت چپ روشن ميشه بعد هم ميري روش
انتخابش ميكني بعد اليكا راهنماييت ميكنه بري اونجا (با استفاده از قطب نماش يا همون كليد Y)

تو اون قسمت kings gate براي جمع كردن light Seeds مشكل برخوردم
بعد از ايكه دنيا رو سرسبز كرديم من همه اين ها رو جمع كردم الا 4 تا 3 تاش دقيقا
پشت همون جايي هست كه با اون هانتره ميجنگي يكيش هم روبروي دري هست كه
باز ميكني كسي اين 4 تا رو گرفته يا اينكه اگر بريم جلوتر قابليت جديد پيدا ميشه ميتوني
بيشتر بپري يا چميدونم پرواز كني اينجور چيزا ؟‌
شما برای گرفتن اونا که روی یک دایره قرمز هم هستن باید نیروی خاصی رو آزاد کنی تا بتونی با پرش های بلند اونا رو بگیری. به مرور بازی رو که ادامه بدی بیشتر آشنا می شی.
سلام
این 4 تا دایره رنگی که جلوی قصر هستن هر کدوم به شما یک نیروی خاصی می دن تا بتونید مناطق جدیدی رو به کمک اونا heal کنید. اینکه کدوم رو انتخاب کنید کاملاً تصادفی و به انتخاب خودتون هست.
برای باز کردن این دایره ها هم هر دفعه به جماوری مقداری light seed احتایج دارید که تعدادش به این صورت هست:
اولین نیرو = 90 light seed
دومین نیرو = 170 light seed
سومین نیرو = 340 light seed
چهارمین نیرو = 540 light seed

لحجه فارسی حرف زدن الیکا خیلی خنده داره ! مثل افغانی ها صحبت میکنه !
دیگه از فارسی حرف زدن خارجی ها چه انتظاری میشه داشت ؟!
همینطور از خارجی حرف زدن خیلی از ایرانیها !
بابا اونام گوسفند که نیستن ی چیزایی سرشون میشه...اگه شما توی بازی پل پارک وی رو دیدی بگو چرا اینجوری صحبت میکنه.ولی این مثلا برای ایران باستانه بایدم بیان از فارسی دری توش استفاده کنن...OK

اقا کمک
من تو مراحل سبز اونجایی که به غول سنگی و بزرگ رسیدم و هرچی میزنمش جونش فرقی
نمی کنه:( لطفا راهنمایی کنید.
اونجا باید سعی کنی غول رو به گوشهای ببری و از سخره پرتش کنی پایین!
فقط یادت باشه سریع و مداوم X رو بزنی تا بیفته پایین;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or