TV ـه شما WideScreen باشه اون نوارهای مشکی بالا و پائین رو نخواید دید.دوستان علت اینکه هنگام انجام بازی بالا و پایین تصویر مشکی هست چیه ؟ چرا تصویر کل صفحه تلویزیون رو پوشش نمی ده ؟ این مشکل توی دموی اویل 5 هست . اینا خودشون از قصد این کارو می کنن ؟ چه دلیلی داره ؟
در قسمت اکسترا بعد در اسکین وارد سو اون پائین زده Y بزن و کد پیری اوردر رو وارد کن.دوست عزیز باید کانال کشی کنی تا بریزه توی اون قسمت زیره اون دایره زرده !
اقا وقتی y میزنم ! کجاش باید کد بزنم این که میگه وصل شو به لایو![]()
من نفهمیدم ! اخرش ! وقتی y میزنم ! به جز بالا و پایین اون فلش ها هیچی نیست !!! :confused:در قسمت اکسترا بعد در اسکین وارد سو اون پائین زده Y بزن و کد پیری اوردر رو وارد کن.
شما کد داری؟!

دوستان من یه جا گیر کردم که اون غول صورتیه که زن هم هست چندتا الیکا درست میکنه!!!نمیدونم باید چیکار کنم!
لطفاً اگه کسی میدونه کمک کنه!
چرا من هر چی میپرسم باید هزار بار تکرار کنم تا یکی جواب بده ؟؟؟ !من نفهمیدم ! اخرش ! وقتی y میزنم ! به جز بالا و پایین اون فلش ها هیچی نیست !!! :confused:
کد هم همین کده دیگه 52545458![]()

به لایو هم وصل بشید اثری نخواد داشت به احتمال زیاد چون شخصی که پیش خرید کرده از این کد 110% استفاده کرده و این دیگه فاقد اعتبار هست (160%).چرا من هر چی میپرسم باید هزار بار تکرار کنم تا یکی جواب بده ؟؟؟ !
برای باز کردن اسکین پرنس قدیمی ! باید به لایو وصل باشم یا نه ؟؟؟؟ تو رو خدا جواب بدین![]()
نه فريدون من كد زدم اسكين باز شدبه لایو هم وصل بشید اثری نخواد داشت به احتمال زیاد چون شخصی که پیش خرید کرده از این کد 110% استفاده کرده و این دیگه فاقد اعتبار هست (160%).

نه دوست عزیز.برای باز کردن اسکین پرنس قدیمی ! باید به لایو وصل باشم یا نه ؟؟؟؟
در بخش Skin Manger <-Extra دکمه Y بزنید وکد زیر را وارد کنید!
52585854
تا پرنس قدیمی را باز کنید!
الطائر رو هم می شه باز کرد. اولش تو منو Y بزنید. باید به اینترنت وصل باشید من خودم اینو امتحان نکردم نمی دونم چه طوریه.
فریدون جان با این کد میشه فرح و پرنس رو باز کرد.به لایو هم وصل بشید اثری نخواد داشت به احتمال زیاد چون شخصی که پیش خرید کرده از این کد 110% استفاده کرده و این دیگه فاقد اعتبار هست (160%).