Prince Of Persia - X360 Version

اقا این لایت سید ها رو حتما باید بگیریم ؟؟؟؟
گرفتن یه سریشون اجباریه تا بتونین از 4 تا مکانی که توی Temple هست اونها را باز کنین
مثلا برای بار اول60 و بعد 170 و ... عدد لازم دارین
پس یه جورایی میشه گفت لازمه

سلام
سوال :
یکی از دوستان لطف کنه و داستان بازی رو شرح بده ! من چیز زیادی نفهمیدم . بازی به نسخه های قبلی که ربطی نداره ؟ الیکا چی کارست و هدف ما چیه ؟ :biggrin1: قبلا گفته بودم دیالوگ فهمیم در حد هویجه :biggrin1:

موفق باشید

بازی نسبتا جالبی بود همون 8 براش بس بود روند واقعا تکراری اسونی بازی و اندینگ افتضاح و از همه مهمتر جایگزین کردن یه شخصیت مزخرف به جای پرنس جدا دوران این جور شخصیت ها به پایان اومده گرچه همه فهمیدن که از سلطان دانته برای این بازی کمک گرفته بودن(من کاری به قدمت ندارم فقط میدونم که شخصیت پرنس مزخرف بود و مزخرف تر هم شد )
کلا بازی بود که محیط و جو خاصی داشت و برای رهایی از این روند تکراری بازی های روز خیلی خوب عمل کرد

سلام
سوال :
یکی از دوستان لطف کنه و داستان بازی رو شرح بده ! من چیز زیادی نفهمیدم . بازی به نسخه های قبلی که ربطی نداره ؟ الیکا چی کارست و هدف ما چیه ؟ :biggrin1: قبلا گفته بودم دیالوگ فهمیم در حد هویجه :biggrin1:

موفق باشید

سلام به همه :
داستان بازی از این قراره که توی یه نبرد اهورامزدا با اهریمن اهورا پیروز میشه و اهریمن رو توی درخت زندگی زندانی میکنه . این درخت نگهبانانی رو داشته که نسل به نسل از تعدادشون کاسته میشده چون که دیگه اعتقادی به قدرتمند شدن اهریمن نداشتند (پدر الیکا هم یکی از همین افراد است) . اخرین نسل از نگهبانان هم الیکاست . پرنس (که پادشاه بابل بوده) توی یه صحرا به الیکا برخورد میکنه و همونطور که دیدی با هم رفیق میشن. وقتی اهریمن قدرتمند میشه و توسط پدر الیکا از درخت زندکی آزاد میشه دنیا را سیاهی میگیره و وظیفه ی شما توی این بازی نابود کردن اهریمن به کمک الیکاست ...

پایان

آخر بازی هم الیکا توسط قدرتی که داره ، قصر رو Heal می کنه و میمیره ، بعد پرنس با کارهایی که انجام میده دوباره الیکا رو زنده می کنه ، اهریمن دوباره بر می گرده و همه چی دوباره میشه مثل قبل .

ادامه ی بازی هم در نسخه ی بعدی ...

ویرایش : اسپویلر یک هزار و سی و دو !

Last edited by a moderator:
بازیه جالبیه
از همه تعجب آورتر اینه که بالاخره این یوبی سافت فرق عربی و ایرانی جماعت رو فهمید
و واقعا کف کردم وقتی الیکا میگفت این جا باید شفا پیدا کنه....یا مثلا میگه نور کمک میکنه...یا از اینجور چیزا.....البته باید صدا رو در حد مرگ زیاد کرد تا شنید چون زیرترین صدا رو برای صدای فارسی انتخاب کردن.

ادامه ی بازی هم در نسخه ی بعدی ...

عزیزم Spoiler رو گذاشتن برا چی ؟:confused:
----------
دوستان میگم اولای بازی که پدر الیکا با شمشیر به یه چیزی (نمیدونم چی چی:biggrin1:) میزنه چرا همه چی قاطی میشه و الیکا و پرنس به جای دیگه ای میرن؟

Last edited by a moderator:
درود
sAsAn.K خان ممنون از اسپویلری که .... :biggrin1:.

امتیاز بنده به این بازی 3.5 ـه:

• -0.5. هیچ عقل سلیمی اسم الاغش رو فرح نمیزاره همون طور که هیچ کس اسم حیونش رو شهرام و شاهرخ و شهناز و.... نمیزاره.
  • -0.5. اورمز و ارمن دیگه چیه!!. زورشون اومده تلفظ درستش رو یاد بگیرن!.
  • -0.5. شخصیت اول نه اسم داره، نه معلومه از کدوم جهنم دره ی پیداش میشه.
  • -0.5. هیچ اثری از ایران باستان درش وجود نداره.
  • -0.5. هیچ مبارزه ی بازیباز رو به چالش نمیکشه.
  • -0.5. باید هر باس رو 10 بار شکست داد.
  • -0.5. کوچکترین تنوعی در سربازان خوشحال ارمن (!!!) وجود نداره.
  • -0.5. روند تکراری، کند، بسیار کسل کننده.
  • -0.5. ادا و دیالوگ های دانته وار!.
  • -0.5. پایان افتضاح بازی.
  • -0.5. نداشتن کُمبو لیست !!!.
  • -1. حدود 3-4 نکته ضد و نقیض که نه تنها رو اعصاب میره بلکه بلافاصله هر بازیبازی رو یاد ICO ( شاهکار بی وصف ) میندازه.

ویرایش:
پرنس (که پادشاه بابل بوده)
پادشاه سابق بابل توی بره بیابون اونم تک و تنها دنبال الاغی میکرده که بار طلا دار
58.gif
. خودش 4-5 امتیاز منفی داره که
208.gif

خدا وکیلی این یوبی سافت این چند ساله داره گند میزنه با این بازیهاش ! همه تکراری :sick: حالم داره بهم میخوره ! اخه چه طریقشه ؟؟؟ همه بازی هاش باید یک کارو از اول تا اخرش انجام بدی !!!!

البته فریدون خان اورمز درسته در اصل !

ای باب این همه امید داشتم به این بازی همش بر باد رفت چقدر بازیه ضعیفی چقدر سر کاری. من موندم الیکا تو بازی ایرانیه بعد پسره اسمش پرنس پرشیائه!!!!!!
تو این سبک ناروتو 100 با قشنگتره

درود
sAsAn.K خان ممنون از اسپویلری که .... :biggrin1:.

امتیاز بنده به این بازی 3.5 ـه:

• -0.5. هیچ عقل سلیمی اسم الاغش رو فرح نمیزاره همون طور که هیچ کس اسم حیونش رو شهرام و شاهرخ و شهناز و.... نمیزاره.
  • -0.5. اورمز و ارمن دیگه چیه!!. زورشون اومده تلفظ درستش رو یاد بگیرن!.
  • -0.5. شخصیت اول نه اسم داره، نه معلومه از کدوم جهنم دره ی پیداش میشه.
  • -0.5. هیچ اثری از ایران باستان درش وجود نداره.
  • -0.5. هیچ مبارزه ی بازیباز رو به چالش نمیکشه.
  • -0.5. باید هر باس رو 10 بار شکست داد.
  • -0.5. کوچکترین تنوعی در سربازان خوشحال ارمن (!!!) وجود نداره.
  • -0.5. روند تکراری، کند، بسیار کسل کننده.
  • -0.5. ادا و دیالوگ های دانته وار!.
  • -0.5. پایان افتضاح بازی.
  • -0.5. نداشتن کُمبو لیست !!!.
  • -1. حدود 3-4 نکته ضد و نقیض که نه تنها رو اعصاب میره بلکه بلافاصله هر بازیبازی رو یاد ICO ( شاهکار بی وصف ) میندازه.

ویرایش:
پادشاه سابق بابل توی بره بیابون اونم تک و تنها دنبال الاغی میکرده که بار طلا دار
58.gif
. خودش 4-5 امتیاز منفی داره که
208.gif

کاملا ایراداتو قبول دارم
پرنس هم خیلی مسخره شده و دیگه مثل شاهکار pop :warrior within خشن نیست
از این هم مسخره تر نمیشه که پرنس دنبال الاغش بگرده که اسمش فرح هست
warrior within یادش بخیر که موجود خوفناک و باحالی مثل داهاکا توش بود حالا برداشتن الاغ ساختن
با بازیهایی مثل dmc 4 انتظار مردم از گیم پلی بازیهای شمشیری خیلی میره بالا ولی این بازی هم فقط چند حرکت محدود داره که بعد از یه مدت تکراری میشه
به دوستان توصیه میکنم برید اون دموی warrior within که روش اهنگ فیلم اسکورپین کینگز هست(اگه اشباه نکنم ) توی قسمت extars رو ببیند و ببینید که پرنس وبازیش چی بودن والان چی شدن ....
در کل میشه گفت خاک بر سر یوبی سافت با اون پرنسو الیکای مسخرش که فارسیو رشتی صحبت میکنه اونم با صدای فرو صوت...

آخرین ویرایش:
جالبه دوستان به جای اینکه به بحث گیم پلی بپردازن به چیزهایی جزیی که هیچ منتقدی در نقدش اصلا ادمش هم حساب نمیکنه امتیاز کم میدن تلفظ ها از این به بعد تاثیر مستقیمی در گیم پلی خواهد داشت:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or