Prince Of Persia - X360 Version

فضول خان ازش پرسیدم گفت خواهرشه منم ازش خواستگاری کردم
برات کارت دعوت میفرستم:biggrin1:
به به رضا فقط يكم گرافيكه دختره پايينه اشكال نداره؟؟:confused: فقط تو BC از هم خواستگاري و ازدواج و بعدشم .... نكرده بودن كه داش رضا افتتاحش كرد اميدوارم به پاي هم پير شين اين دسته گل هم از طرفه من :flowers:اين تيكه اولش برا دختره و دسته گلش برا تو:guitar:
فقط دختره رو دعوا نكن چون داشش خطريه يهو ديدي از سقف رفت بالا با شمشيرش از وسط 4شقت كرد:scare: خيلي مواظب باش:no:

:laughing:بابا ایول gf پرنس رو هم کش رفتین!!!!
رحم کنین!
حالا تو سری جدید پرنس با 2 gf میاد:laughing:

نه اشتباه نکن .. پرنس با GF و رضا میاد..:biggrin1:

(آخریمن نفهمیدم اسمت رضا هست یا محمد..!؟:confused:)

نه اشتباه نکن .. پرنس با GF و رضا میاد..:biggrin1:

(آخریمن نفهمیدم اسمت رضا هست یا محمد..!؟:confused:)
اي كيو رضا ميگه خاهرشه و ميخواد بگيرتش پس رضا زنش رو نميفرسته بجنگه كه خودش ميره بجنگه البته همه ميدونن رضا و جنگ خيلي خنده داره:laughing: يك روياي پوچه و هيچ وقت به واقعيت نميپيونده:biggrin1:
ما هم نفهميديم محمده يا رضا;)ببين اسمش محمد رضا بيد نه محمده نه رضا اسمش محمد رضاس ولي ما ميگيم رضا كي به كيه

چچچچیییییییییییی!!!!!!!!!خوا هر پرنس جدید رو بر زدی؟؟
کارت تمومه چند دقیقه پیش داشتم با پرنس قبلیه cod:waw بازی میکردم گفت بزار بریم تو این بازی سنتر ببینم این پرنسه کارتونیه(چون پسر عمو هستن با هم شوخی دارن:cheesygri)کی میاد یهو قات زد گفت رررررررضضضضضضضضضضضضضا مگه دستم بت نرسه:cursing: گفتم چی شد!گفت این دختره(دختر عموش و خواهر پرنسه جدیده:laughing:) اسمش رو من بود....:((گفتم دخترا همشون نامردن گفت الطیر هم داشت برش میزد حالشو گرفتم:discussion::punish:حالا رضا اومده.........و یهو از رو میز رفت رو ستون و از پنجره پرید بیرون......:blink:خلاصه مواظب خودت باش طرف شاکیه:weightlift:

چقدر بحثای الکی میشه تو این تاپیک :evil:
اقا به جای این مسخره بازیا بیاید کسایی که تریلر دیدن از بازی تعریف کنن گیم پلی چه جوریه و چه چیزای جدیدی داره ؟

چقدر بحثای الکی میشه تو این تاپیک :evil:
اقا به جای این مسخره بازیا بیاید کسایی که تریلر دیدن از بازی تعریف کنن گیم پلی چه جوریه و چه چیزای جدیدی داره ؟
يعني چي بحث مسخره خوب شما برو گيم اسپات تريلر ببين
بيا اينم يك تريلر

آخرین ویرایش:
من اصلا اعصاب ندارم..:mad:

کلا اصلا بازی جالبی نیست تو این تریلر های که من دیدم هیچ چیز نداشت..:mad:

گرافیکش که اصلا جالب نبود.. تو اون ویدئو فقط از این دیوار میپرید اون دیوار .. بعضی وقتها میبینی دو ساعت رویه دیوار راه میره..(مسخره):mad:

یک دختر هم به بازی اضافه شده که یک جورایی فقط جادو درست میکنه..:mad:

محیط بازی هم بزرگ شده بود یعنی چیزهای بزرگ مثل کوه . دریاچه و... توش بود.:sick:

فقط تنها چیزی که داره گیم پلی هست.. که اون هم فکر کنم مسخره باشه..:mad:

از همین جا میگم خرید این بازی اصلا توصیه نمیشه..:mad:

این هم یک ویدئو که با چند فرمت براتون میگذارم.. :sick: البته برای اونهای که دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارن..

ویدئو کامل با فرمت 3GP

1 دقیقه اول با فرمت FLV

30 ثانیه اول با فرمت VCD

:mad:

من اصلا اعصاب ندارم..:mad:
کلا اصلا بازی جالبی نیست تو این تریلر های که من دیدم هیچ چیز نداشت..:mad:
گرافیکش که اصلا جالب نبود.. تو اون ویدئو فقط از این دیوار میپرید اون دیوار .. بعضی وقتها میبینی دو ساعت رویه دیوار راه میره..(مسخره):mad:
یک دختر هم به بازی اضافه شده که یک جورایی فقط جادو درست میکنه..:mad:
محیط بازی هم بزرگ شده بود یعنی چیزهای بزرگ مثل کوه . دریاچه و... توش بود.:sick:
فقط تنها چیزی که داره گیم پلی هست.. که اون هم فکر کنم مسخره باشه..:mad:
از همین جا میگم خرید این بازی اصلا توصیه نمیشه..:mad:
این هم یک ویدئو که با چند فرمت براتون میگذارم.. :sick: البته برای اونهای که دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارن..
ویدئو کامل با فرمت 3GP
1 دقیقه اول با فرمت FLV
30 ثانیه اول با فرمت VCD
:mad:
نزن عزیز دل برادر این حرفا را
تریلر E8 را امیدوارم دیده باشی. کجای این گرفیک بد بود؟
توی سری بازی پرنس چه قبلا که دو بعدی بود و چه بعدش که سه بعدی شد و شن های زمان وارد اون شد و چه حالا که موضوعی جدید داره، که کار اصلی پرنس از این دیوارد به اون دیوار پریدن بود
شما هم صبر کن بذار تا بازی ریلیز بشه بازی کن مطمئنا نظرت عوض میشه
پ.ن: البته میدونم این نظر شخصیه شماست و قابل احترامه. من هم نظر شخصیه خودم را گفتم .:biggrin1:

خوب شما برو گيم اسپات تريلر ببين
بيا اينم يك تريلر

خودم گیم اسپات رو بلدم عزیزم چون دیال اپم میگم بیاین تعریف کنین

يعني چي بحسه مسخره

یعنی واقعا این بحثا به نظرت مسخره نیست ؟کافیه نگاه کنی ببینی چند بار تو این صفحه کارت قرمز داده شده و به جای بازی گیر دادید به بحثای الکی
حالا باز شما بیا گیر بده به ما:laughing:

بازيش از همه نظر عاليه.:love:
اتفاقا من اين گرافيكو از گرافيكهاي واقع گرايانه بيشتر ميپسندم.
از پرنس قبليها هم خيلي بهتر شده.
در ضمن اين دختره خواهر پرنس نيست. يه جورايي دوستشه كه بهش كمك ميكنه تا دنيا رو از پليديها نجات بده.
انقدر هم نگيد اين بره منه اين بره منه. من الان سه ماهه آواتارشو گذاشتم.:biggrin1: داريد خودتونو خسته ميكنيد.:biggrin1: دير به فكر افتاديد.:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or