Prince Of Persia - X360 Version

من شخصا با گرافیکش خیلی حال کرم اما گفتم حتما بچه ها واکنش نشون میدند اونطوری نوشتم ! وگرنه منم با گرافیکش خیلی حال میکنم (مخصوصا جزئیاتش)

گرافیک بازی جای هیچ بحثی نداره یعنی نمیزاره داشته باشه !ً
چون در سبک خودش بهترین هست و اصلا نمونش نیست !
گرافیک بازی فوق العاده زیبا و هنری هست و یه سبک دیگه ای را داره که لنگه نداره .
کلا من گرافیکش را خیلی پسند میکنم و اگه خرابش نکنن گرافیک بازی واقعا یه شاهکاره .

اشتباه ما همیشه اینه که فکر میکنم گرافیک بازی فقط باید به واقعیتی که ما در اون زندگی میکنیم نزدیک باشه ولی این طرز فکر کاملا غلطه .
این بازی گرافیکش نقاشی هست من که تا حالا هر چی عکس از بازی دیدم نقاشی بود اولین بار مبینم یک بازی نقاشی اینقدر طرفدار داره:confused:

این بازی گرافیکش نقاشی هست من که تا حالا هر چی عکس از بازی دیدم نقاشی بود اولین بار مبینم یک بازی نقاشی اینقدر طرفدار داره:confused:
آقا اومدی کلآ یه سبک گرافیکی رو بردی زیر سوال ! :دی اسم سبک طراحی این بازی و بازیهایی مثل Okami , Viewtiful Joe , ... سبک Cell Shade هست و طراحی های نقاشی مانند دارن اینا. طرفدار هم کم نداره این سبک مثل خودم که با اینکه از سه گانه قبلی Prince Of Persia متنفر بودم ولی خیلی منتظر این یکی هستم.

درود
شاتهای جدید!

این هم باکس شات خوشحالش

MGAME43ff3fe360b8fdeb5337cb310a932119.jpg

چقد دیگه موند بیاد بابا حوصلم سر رفته میخوام یکم رو دیوار بدوم:cheesygri
راستی من یه تیلر از ساخت بازی دارم که پرنس قابلیت برعکس روی سقف رو هم داره :eek: این یعنی میتونی همه جوره بری یا؟؟؟؟؟؟

چقد دیگه موند بیاد بابا حوصلم سر رفته میخوام یکم رو دیوار بدوم:cheesygri
راستی من یه تیلر از ساخت بازی دارم که پرنس قابلیت برعکس روی سقف رو هم داره :eek: این یعنی میتونی همه جوره بری یا؟؟؟؟؟؟
نسخه كنسولي 2دسامبر يا 12 اذر و PC هم 9دسامبر و 19 اذر
هنوز خيلي مونده تا ريليز بشه امروز تازه 17 نوامبر هستش

پس باید یه 20 روز دیگه انتظار بکشم تا ریلیز شه بعد بیارن بعد واسه من بفرستن :((
هر چی به تاریخ نزدیکتر میشیم اتش من هم بیشتر میشه همین که میرسه دستم یه هو سرد میشم

درسته، کلید B رو که میزنید میتونید روی سقف راه برید و اولین دستگیره رو بگیرید و بعدش از اونجا روی اولین ستون و یا بالکن بپرید. من این بازی رو توی یه نمایشگاهی بازی کردم، واقعا خیلی باحال شده. فقط من اون حرکات آکروباتیکی پرنس رو توی مبارزات بیشتر دوست داشتم، این یکی دیگه اونا رو نداره و یه چیزای جدیدتری بهش اضافه کردن.

واقعا قشنگه
من عاشق این سبک هستم
یه تریلر ازش دیدم و خیلی حال کردم
همونی که سازندش خودش داره بازی میکنه
دختره هم خیلی نازه:love:

واقعا قشنگه
من عاشق این سبک هستم
یه تریلر ازش دیدم و خیلی حال کردم
همونی که سازندش خودش داره بازی میکنه
سبكش واقعا قشنگه
محيط بازي خيلي رمانتيك و زيبا طراحي شده
دختره هم خیلی نازه:love:
مگه خودت خوارمادر نداري چه كار به GF پرنس داري

من عاشق پرنسم :love:برام فرقی نداره چه شکلی وچه گرافیکی داره اینم واسه خودش قشنگه اینجوریشم تجربه کنیم مگه چی میشه ;)
من که به شخصه پرنس رو هر گرافیکی که واسش بسازن باهاش حال میکنم:love::love:
لحظه شماری واسه چهارمین سری پرنس:love::love::love::love::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or