mehrdad_ati
کاربر سایت
من شخصا با گرافیکش خیلی حال کرم اما گفتم حتما بچه ها واکنش نشون میدند اونطوری نوشتم ! وگرنه منم با گرافیکش خیلی حال میکنم (مخصوصا جزئیاتش)
این بازی گرافیکش نقاشی هست من که تا حالا هر چی عکس از بازی دیدم نقاشی بود اولین بار مبینم یک بازی نقاشی اینقدر طرفدار داره:confused:گرافیک بازی جای هیچ بحثی نداره یعنی نمیزاره داشته باشه !ً
چون در سبک خودش بهترین هست و اصلا نمونش نیست !
گرافیک بازی فوق العاده زیبا و هنری هست و یه سبک دیگه ای را داره که لنگه نداره .
کلا من گرافیکش را خیلی پسند میکنم و اگه خرابش نکنن گرافیک بازی واقعا یه شاهکاره .
اشتباه ما همیشه اینه که فکر میکنم گرافیک بازی فقط باید به واقعیتی که ما در اون زندگی میکنیم نزدیک باشه ولی این طرز فکر کاملا غلطه .
آقا اومدی کلآ یه سبک گرافیکی رو بردی زیر سوال !این بازی گرافیکش نقاشی هست من که تا حالا هر چی عکس از بازی دیدم نقاشی بود اولین بار مبینم یک بازی نقاشی اینقدر طرفدار داره:confused:
نسخه كنسولي 2دسامبر يا 12 اذر و PC هم 9دسامبر و 19 اذرچقد دیگه موند بیاد بابا حوصلم سر رفته میخوام یکم رو دیوار بدوم:cheesygri
راستی من یه تیلر از ساخت بازی دارم که پرنس قابلیت برعکس روی سقف رو هم دارهاین یعنی میتونی همه جوره بری یا؟؟؟؟؟؟
درسته، کلید B رو که میزنید میتونید روی سقف راه برید و اولین دستگیره رو بگیرید و بعدش از اونجا روی اولین ستون و یا بالکن بپرید. من این بازی رو توی یه نمایشگاهی بازی کردم، واقعا خیلی باحال شده. فقط من اون حرکات آکروباتیکی پرنس رو توی مبارزات بیشتر دوست داشتم، این یکی دیگه اونا رو نداره و یه چیزای جدیدتری بهش اضافه کردن.
راستی من یه تیلر از ساخت بازی دارم که پرنس قابلیت برعکس روی سقف رو هم دارهاین یعنی میتونی همه جوره بری یا؟؟؟؟؟؟
سبكش واقعا قشنگهواقعا قشنگه
من عاشق این سبک هستم
یه تریلر ازش دیدم و خیلی حال کردم
همونی که سازندش خودش داره بازی میکنه
مگه خودت خوارمادر نداري چه كار به GF پرنس داريدختره هم خیلی نازه![]()