Prince Of Persia - X360 Version

تا هست زندگی باید کرد. . .
و
تا زندگی هست بازی باید کرد . . .
.................................................................................................
سری به خود سایت prince بزنین یه trailer ازش اومده
HTML:
http://prince-of-persia.ubi.com/
بدش هم به قول آقا پدرام POP باشه هر چی می خواد باشه

Last edited by a moderator:
با این مطلبی که دربارش منتشر شد واقعا میشه گفت یه بازی خوب رو پیش رو داریم.حال و هواش هم فکر نمی کنم به AC خیلی نزدیک باشه... البته اینطوری که از تصاویر معلومه...

مثل اینکه 1-2 روزه یه تریلر جدید ازش تو gamespot گذاشتن...من امروز دیدمش...بد جوری دلم هوای prince کرده...خیلی حالم گرفته شد...یاد اون سری های قبلش مخصوصا شماره 2 اش افتادم :((

کی میاد پس...چقدر طولش میدن...:(

من تمام تریلر های gametralers رو دان کردم واقعا شاهکاره این سری البته گرافیکش جای یک مقدار بحث داره اما محیط بازی حس یک تمدن بیار قدیمی و در عین حال باشکوه و متمدن رو به شما میده و البته این شخصیت الیکا هم معلوم نیست برای چی همیشه با prince هست و همه جوره هواشو داره (حالا نمیدونم از یک جنبه دیگه هم همه جوره هواشو داره یا نه :laughing:)

درود
متاسفانه بنده هم جزو کسانی بودم که نافرم با گرافیکش مخالف بودم آما (:دی) اینقدر زیبا و پرجزئیات که حرفم رو پس میگیرم.
الیکا هم جزو اهورایان ترد شد هست و نیروی داره که اون کرواپشن ها رو از بین میبره، یعنی بعد از اینکه با پرنس دخل طرف رو اورده باقی مونده اون نیروی اهریمن رو از بین میبره و شادابی رو به محیط برمیگردونه.
اگر یک مقدار محکمتر دقت کنید (:دی) وقتی الیکا از قدرتش استفاده میکنه اون نورها به شکل حرف در میان، کلا خیلی باحاله.

البته گرافیکش جای یک مقدار بحث داره

گرافیک بازی جای هیچ بحثی نداره یعنی نمیزاره داشته باشه !ً
چون در سبک خودش بهترین هست و اصلا نمونش نیست !
گرافیک بازی فوق العاده زیبا و هنری هست و یه سبک دیگه ای را داره که لنگه نداره .
کلا من گرافیکش را خیلی پسند میکنم و اگه خرابش نکنن گرافیک بازی واقعا یه شاهکاره .

اشتباه ما همیشه اینه که فکر میکنم گرافیک بازی فقط باید به واقعیتی که ما در اون زندگی میکنیم نزدیک باشه ولی این طرز فکر کاملا غلطه .

گرافیک بازی جای هیچ بحثی نداره یعنی نمیزاره داشته باشه !ً
چون در سبک خودش بهترین هست و اصلا نمونش نیست !
گرافیک بازی فوق العاده زیبا و هنری هست و یه سبک دیگه ای را داره که لنگه نداره .
کلا من گرافیکش را خیلی پسند میکنم و اگه خرابش نکنن گرافیک بازی واقعا یه شاهکاره .

اشتباه ما همیشه اینه که فکر میکنم گرافیک بازی فقط باید به واقعیتی که ما در اون زندگی میکنیم نزدیک باشه ولی این طرز فکر کاملا غلطه .
100% موافقم.
گرافیکش یه جوریه که آدم دوست داره هی بازی کنه.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or