Prince Of Persia - X360 Version

نميدونم چند صفحه قبل گفتن يا نه! ولي اينجور كه من از يكي از دوستان شنيدم تو كل بازي كار اصليتون اين كه يك سري درخت خشكيده رو بريد و سر و سامون بديد :biggrin1:

يعني پرنس جون باغبان مي شود و به احتمال 99 درصد چيزي شبيه به AC ميشه يعني براي رسيدن به هر درخت بايد اول يك سري موجود كه از درخت مواظب مي كنند رو بكشيد و بعد درخت رو ، روبه راه كنيد و بعد هم بريد بعدي و چون بازي Open World هست ممكنه شبيه به FC2 باشه و اگر از يك منطقه خاص بگذري ده بار با يك موجود بايد بجنگيد!

كلا به فريدون هم گفتم فاتحه ...:-"

با سلام
کمکم دارم از بای های open world می ترسم آخه تا حالا هیچ کدوم خوب نبوده.
خدا کنه که مثل AC , Farcry2 تکراری و خسته کننده نباشه.
ببینم تقریبا ما چند شنبه می تونیم این بازی را انجام بدیم؟

با سلام
کمکم دارم از بای های open world می ترسم آخه تا حالا هیچ کدوم خوب نبوده.
خدا کنه که مثل AC , Farcry2 تکراری و خسته کننده نباشه.
ببینم تقریبا ما چند شنبه می تونیم این بازی را انجام بدیم؟

بالاخره تو یکی از این شنبه ها میاد دیگه حالا یا یک یا دو یا سه و یا........:cheesygri:laughing::laughing:

اتفاقا 5 دسامبر میشه جمعه.:laughing::biggrin1:
می خوام ببینم چقدر طول می کشه تا تو ایران منتشر بشه.
همون روز یا حداکثر یک روز بعد!
کمکم دارم از بای های open world می ترسم آخه تا حالا هیچ کدوم خوب نبوده
البته من به Open world بودن این بازی شک دارم. برای Prince3 هم این Ben Matt اومد اول یه چند تا دموی تخیلی نشون داد و بعد ادعا کرد که توی بازی ازادی عمل وجود داره. ولی همونطور که دیدید مراحل کاملا خطی و با مسیر های از پیش تعیین شده طراحی شده بودند. با تریلر هایی که از این قسمت جدید هم دیدم, باید بگم به همون منوال هستند.

آخرین ویرایش:
البته من به Open world بودن این بازی شک دارم. برای Prince3 هم این Ben Matt اومد اول یه چند تا دموی تخیلی نشون داد و بعد ادعا کرد که توی بازی ازادی عمل وجود داره. ولی همونطور که دیدید مراحل کاملا خطی و با مسیر های از پیش تعیین شده طراحی شده بودند. با تریلر هایی که از این قسمت جدید هم دیدم, باید بگم به همون منوال هستند.

منم با حرف مهدی موافقم
احتمال Open World بودن بازی خیلی خیلی کمه
با این تریلرهای نشان داده شده خطی بودن مراحل واضحه :biggrin1:

Gamespot که زده 2 دسامبر؟!!
حق با شماست ولی این تاریخ برای امریکاست و برای اروپا همون 5 دسامبره.کنسول من هم پال می باشد:cheesygri

و در مورد open world بودن،فکر کنم این بازی بعد از تمام شدن open wold میشه ولی قبلش محدود باشیم.چون برای رفتن به هر قسمت از این دنیا به نیروهای الیکا احتیاج داریم که در طی بازی و با جمع کردن نور ها بدست میاد.
اگر دقت کرده باشید وقتی پرنس به یک فضای باز میرسه که چند تا راه داره با زدن دکمه ی الیکا مسیر را بهمون نشون میده.
در هر صورت من از خدامه که بازی open world نشه.

فقط کاشکی نقش و نگار های روی در و دیوار زیاد باشه.چون من دیوونه ی این یک تیکه از پرنسم.:love:

اتفاقا اوني كه اول ساخته شد دقيقا يك AC كامل بود و بعد مثل SC5 بيخيال بازي شدن و از نو طراحي اش كردن.

كه نميدونم پرنس ميميره و... كه اصلا كلا بازي رو عوض كردند!

منم با حرف مهدی موافقم
احتمال Open World بودن بازی خیلی خیلی کمه
با این تریلرهای نشان داده شده خطی بودن مراحل واضحه :biggrin1:
Matt خيلي وقت پيش با VG كه مصاحبه كرد گفت مثلا وارد يك منطقه ميشيد و اونجا يك قول هست ميتونيد از دستش فرار كنيد ولي وقتي چند مرحله بالاتر ميريد و برميگرديد به اون منطقه اون قول هم نسبت به همون مراحلي كه بالا رفتيد قوي تر ميشه.

خب اين چه معني اي ميده؟ ميتونيد از منطقه فرار كنيد و بر گرديد به منطقه! ...

به شخصه اميدوارم OW نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or