توی این تریلر های آخری که از گیم پلی بازی پخش شد بازی به نظرم اصلا به پای شماره های قبل نمی رسه!حتی الانم شک دارم که حتی بتونه به شماره چهارم برسه چه برسه به شماره اول!!
مبارزات یه جورایی داغون بودن و اصلا حرکات پرنس نرم و رون نبود و به هیچ وجه جذاب به نظر نمیومد! پلتفرمینگ بازی به شدت تکراری و خسته کننده و راحت تر از شماره های قبل به نظر میومد!
دشمن ها شبیه مترسک میموندن و با دیدن پرنس خشکشون می زد!
دوربین بازی هم به نظر میومد از پرنس جا میمونه و توی مبارزات قات می زنه!
همه جوره نا امید کننده بود.حدقل توی این تریلر ها خیلی افتضاح میومد.گرافیک بازی هم به نظرم 4 خیلی قشنگ تر ازین بود!

1-احتمالا 28 می(همراه با اکران فیلم)
2-باید تو download manager ت تو قسمت proxy گرینه ی use http proxy رو روشن کنی.
موفق باشی.

شما اصلا این دموهایی که از گیمپلی بازی اومده رو دیدی؟؟ من خودم زمانی که تریلرهای بازی رو اون اوایل دیده بودم خیلی از بازی ناامید شدم ولی وقتی این دموهای جدید رو دیدم نظرم عوض شد.از لحاظ انیمیشن که واقعا عالی عمل کردن و باید بگم که من شاهد یکی از بهترین و نرمترین انمیشنهایی بودم که تا به حال توی بازیها ساخته شده.اگه مخالف این قضیه هستی و فکر میکنی بازی دیگه ای هست که خیلی بهتر از شاهزاد پارس انیمیشنهاش کار شده لطفا با منبع و ویدیو بیا جلو!در مورد گرافیک هم که واقعا خوب کار کردن و گرافیکش بالاست یا حداقل از سطح متوسط خیلی اونورتره! بخش پلتفرمینگشم به دلیل انمیشنهای روون و زیبای شاهزاده، خیلی دیدنی شدن.در مورد اسون یا سخت بودنش هم که خب خیلی زوده که بخوایم نظر بدیم! تنها چیزی که تابه حال زیاد باهاش حال نکردم،بخش مبارزات هست.کمبوهای شاهزاده اونطور که باید نبودن و صحنه های سینمایی هم تا اونجایی که من دیدم خوب بوده اما به اندازه warrior within نبوده و هوش مصنوعی دشمنا هم ظاهرا کمی نقص داره.چون تو این دموها، اصلا دشمنا جرات حمله نداشتن و همیشه صبر میکردن تا شاهزاده بهشون ضربه بزنه! که البته باز هم برای قضاوت زوده.توی این تریلر های آخری که از گیم پلی بازی پخش شد بازی به نظرم اصلا به پای شماره های قبل نمی رسه!حتی الانم شک دارم که حتی بتونه به شماره چهارم برسه چه برسه به شماره اول!!
مبارزات یه جورایی داغون بودن و اصلا حرکات پرنس نرم و رون نبود و به هیچ وجه جذاب به نظر نمیومد! پلتفرمینگ بازی به شدت تکراری و خسته کننده و راحت تر از شماره های قبل به نظر میومد!
همه جوره نا امید کننده بود.حدقل توی این تریلر ها خیلی افتضاح میومد.گرافیک بازی هم به نظرم 4 خیلی قشنگ تر ازین بود!
چه ربطی داره عزیز من؟؟!! حتما چون غولهاش فارسی حرف میزنن پس داره بازم به ما توهین میکنن نه ؟؟!! به جای اینکه خوشحال بشیم که اونا برای این بازی و اسمش ارزش قائل شدن و اومد حتی از زبان فارسی هم توی بازی استفاده کردن میای...ضمنا تو ویدئویی که من دیدم اون غول اصلی خفن بازی فارسی حرف میزد همچین خوشگل!!! می گفت : " نمی تونی منو بکشیییییییییییییی" خدا کنه فقط غول هاش فارسی حرف نزنن وگرنه با یه چیزی مثل فیلم 300 طرفیم!!!!!!!!!!!!!
ضمنا تو ویدئویی که من دیدم اون غول اصلی خفن بازی فارسی حرف میزد همچین خوشگل!!! می گفت : " نمی تونی منو بکشیییییییییییییی" خدا کنه فقط غول هاش فارسی حرف نزنن وگرنه با یه چیزی مثل فیلم 300 طرفیم!!!!!!!!!!!!!

چه ربطی داره عزیز من؟؟!! حتما چون غولهاش فارسی حرف میزنن پس داره بازم به ما توهین میکنن نه ؟؟!! به جای اینکه خوشحال بشیم که اونا برای این بازی و اسمش ارزش قائل شدن و اومد حتی از زبان فارسی هم توی بازی استفاده کردن میای...

چه ربطی داره عزیز من؟؟!! حتما چون غولهاش فارسی حرف میزنن پس داره بازم به ما توهین میکنن نه ؟؟!! به جای اینکه خوشحال بشیم که اونا برای این بازی و اسمش ارزش قائل شدن و اومد حتی از زبان فارسی هم توی بازی استفاده کردن میای...
آره 100% موافقم با این حرفت.دوستان !! من اصلا آدم وطن پرستی نیستم این چیزا هم بهم بر نمی خوره که مثلا غولش فارسی حرف بزنه!
اتفاقا هم این نسخه هم نسخه قبل خیلی حال کردم فارسی حرف می زدن و از موضوعاتی بازی ساختن که خود ما توان ساخت یک فیلم ساده ازش رو هم نداریم!!
من نگفتم شبیه 300 میشه و اونا توهین کردن!!! راستش خوشم نمیاد باز یه عده بشینن از این بازی بد بگن که آره ببینین بچه هاتون بازی می کنن این چیزا میره تو مخشون! من از نظر حرف مردم گفتم!!!!!
موضوع اصلی اینه که!!
متاسفانه الان عده ای منتظرن به همین تفریح کوچیک ما (بازی کردن )هم ایراد بگیرن و قصد دارن بازی ها از فیل.تر وزارت ارشاد عبور بدن که می دونین چی میشه!!!!!!!!!!!!!! این چیزا زمینه رو واسه فلسفه چینی های بی منطق بعضی ها آماده می کنه!
شما تریلر gamesyde را می گی؟اون تریلر کلا یه جوری بود و ایراد داشت!شما تریلر پیشنمایش IGN را ببین,نظرت کلا عوض می شه!شاید این نسخه بتونه وارد رقابت با بهترین نسخه ی بازی یعنی warrior within بشه....توی این تریلر های آخری که از گیم پلی بازی پخش شد بازی به نظرم اصلا به پای شماره های قبل نمی رسه!حتی الانم شک دارم که حتی بتونه به شماره چهارم برسه چه برسه به شماره اول!!
خیر.منظورم گیم پلی ها GT بود که اواخر منتشر شدنشما تریلر gamesyde را می گی؟اون تریلر کلا یه جوری بود و ایراد داشت!شما تریلر پیشنمایش IGN را ببین,نظرت کلا عوض می شه!شاید این نسخه بتونه وارد رقابت با بهترین نسخه ی بازی یعنی warrior within بشه....
البته این نظر شماست!تو تاپیک بهترین بازیی که تو مرتون بازی کردید,بازی POP:WW رای آورد.اما SOT ا اصلا کسی نگفت!خیر.منظورم گیم پلی ها GT بود که اواخر منتشر شدن
در ضمن بهترین نسخه بازی بدون شک نسخه اول هست نه دوم!این رو من نمی گم بلکه بسیاری از طرفداران بازی و منتقدین میگن و این بازی عمرا نزدیک اون شماره بیاد!البته اگه همین باشه که توی این تریلر ها وجود داشت( که اونجور که بوش میاد قرار نیست بازی تاخیر بخوره یا پولیش(!) بشه و نسخه آخر همینه!) این بازی حتی کیفیت شماره 4 رو هم نداره!(نظر من)
آره 100% موافقم با این حرفت.
حالا این خط این نشون! اگه بعد از عرضه یه برنامه ی مسسسسسخخخخرررررههههههه ی شوک برای سری پرنس نساختن!!!؟؟؟ حالا ببینین.
وقتی برا پارکور برنامه میسازن این که دگه چیزی نیس
دوست عزیز تاپیک بازیسنتر چه ربطی به میلیون ها طرفدار بازی داره؟! قریب به اتفاق طرفدار های بازی شماره یک رو بهترین شماره سری میدونن!حالا اینجا شماره 2 رو از همه بهتر میدونن دلیل نمی شه که همه دنیا اینجور باشهالبته این نظر شماست!تو تاپیک بهترین بازیی که تو مرتون بازی کردید,بازی POP:WW رای آورد.اما SOT ا اصلا کسی نگفت!
در کل باز هم نظر شماست ولی به نظر من POP:FS می تونه به یک بازی خوب تبدیل بشه.
(این هم در نظر بگیر که من از طرفداران pop هستم و این بازی را در همه ی نسخه ها و بار ها بازی کردم.و می دانم که سبک pop چی داره.می تونی امضام را ببینی یا گیمر تگم را!)