nero1371
کاربر سایت
من هم مشکل داشتم!:cheesygriباحاله
ولی نمیدونم با چی میپره
بگید![]()
هم جهت بالا رو بزن و هم "W" رو!!!
ولی اصلش همون جهت بالا هست!!!
من هم مشکل داشتم!:cheesygriباحاله
ولی نمیدونم با چی میپره
بگید![]()
در این حد هم قشنگ نبود دیگه:biggrin1:به جان خودم از نسخه ي اصلي بازي هم جذابيتش بيشتره ! :biggrin1:
دانلود نمی خواد بکنی. وقتی بری تو لینک که اون دوستمون داده کافی صبر کنی تا Loading تموم بشه و بعد برو بازی کن.آقا چطوري مي شه دانلودش كرد؟
نه اون نیستش کیا. جدید و اسمش هم با بازی یکی. حتی Health بارش هم مثل ماله بازی هست.کدومشه ؟ همون که باید تو 60 دقیقه یه دختر رو نجات بدی؟
دمت گرم:biggrin1: همین الان اومدم تو گوگل سرچ بزنم و ببینم اومده یا نه. چون دیشب چک کردم و نبود هنوز. دستت دردنکنه:biggrin1:
این یه چیز عجیبه!نه فیلم بازی نه بازی فیلم!بازی که از یک نسخه ی دیگه اش داره فیلم ساخته می شه!راستی دوستان نباید این ها را قاطی کرد.به نظرم هرگز این یکه بازی فیلم نیست!اولا که بازی از روی فیلم که ساخته نشه!پس اول بازی بوده بعد فیلم شده.پس طبق اصول باید فیلمش بد در بیاد!که فیلمش هم خیلی خوب کار کردند و خیلی وقت روش کار می کنند!دوما یوبی کار خودشو بلده....گیم پلی ازش منتشر شده حتما ببینید. به عنوان یه فلیم بازی یا بازی فیلم () چیز خوبیه!.
GT که سالهاست مورد توجه شما دیر بهش رسیدی.دوستان GT که مورد توجه بیش از حد عده ای قرار گرفته و قابل دسترس نیست (البته با پیام تبریک و ...)
شما Trailer ها رو از کجا میگیرین ؟
دوستان GT که مورد توجه بیش از حد عده ای قرار گرفته و قابل دسترس نیست (البته با پیام تبریک و ...)
شما Trailer ها رو از کجا میگیرین ؟
خیر. لینکها هیتلر هستن.تو همین صفحه من 3 تا trailer از GT گذاشتم.نمیتونی ببینی؟:confused:
خیر. لینکها هیتلر هستن.
فکر کنم تریلرش توی gamersyde.com باشه.

1-احتمالا 28 می(همراه با اکران فیلم)دوستان!!!!
1- این بازی کی قراره بیاد؟؟؟ تاریخ انتشار دقیقی ازش اومده؟؟
2- من ف.ل.ت.ر ش.ک.ن دارم که بتونم برم تو GT اما وقتی میرم لینک ها خرابه؟؟؟ شما هم همچین مشکلی دارید؟؟؟
3- یه لینک بدین من بتونم داستان هر چهار نسخه POP رو بخونم. هر چهار تارو بازی کردم اما داستان یادم رفته جزئیاتش رو.
ممنون!!!!!! :cheesygri