Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

به جان خودم از نسخه ي اصلي بازي هم جذابيتش بيشتره ! :biggrin1:
در این حد هم قشنگ نبود دیگه:biggrin1:
آقا چطوري مي شه دانلودش كرد؟
دانلود نمی خواد بکنی. وقتی بری تو لینک که اون دوستمون داده کافی صبر کنی تا Loading تموم بشه و بعد برو بازی کن.
کدومشه ؟ همون که باید تو 60 دقیقه یه دختر رو نجات بدی؟
نه اون نیستش کیا. جدید و اسمش هم با بازی یکی. حتی Health بارش هم مثل ماله بازی هست.

دمت گرم:biggrin1: همین الان اومدم تو گوگل سرچ بزنم و ببینم اومده یا نه. چون دیشب چک کردم و نبود هنوز. دستت دردنکنه:biggrin1:

ویرایش: لیستش رو نگاه کردم. چیز خاصی نداره. از 2008 راحت تر هست چون مثل اینکه دیگه دنبال اون نورهای سرکاری نباید باشیم:biggrin1:

گیم پلی ازش منتشر شده حتما ببینید. به عنوان یه فلیم بازی یا بازی فیلم (:دی) چیز خوبیه!.
این یه چیز عجیبه!نه فیلم بازی نه بازی فیلم!بازی که از یک نسخه ی دیگه اش داره فیلم ساخته می شه!راستی دوستان نباید این ها را قاطی کرد.به نظرم هرگز این یکه بازی فیلم نیست!اولا که بازی از روی فیلم که ساخته نشه!پس اول بازی بوده بعد فیلم شده.پس طبق اصول باید فیلمش بد در بیاد!که فیلمش هم خیلی خوب کار کردند و خیلی وقت روش کار می کنند!دوما یوبی کار خودشو بلده....

دوستان GT که مورد توجه بیش از حد عده ای قرار گرفته و قابل دسترس نیست (البته با پیام تبریک و ...)

شما Trailer ها رو از کجا میگیرین ؟

GT که سالهاست مورد توجه شما دیر بهش رسیدی.
حالا چی میخوای؟ بگو لینک مستقیم برات بزارم.

من که هر دو سه روز یه بار به این سایت سر میزدم . ولی الان این سه تا Trailer از POP که دوسمون گذاشته رو هیچ جا پیدا نکردم . در کل خیلی از Trailer ها GT رو جای دیگه نمیشه پیدا کرد یا حداقل من نتونستم !

دوستان!!!!
1- این بازی کی قراره بیاد؟؟؟ تاریخ انتشار دقیقی ازش اومده؟؟
2- من ف.ل.ت.ر ش.ک.ن دارم که بتونم برم تو GT اما وقتی میرم لینک ها خرابه؟؟؟ شما هم همچین مشکلی دارید؟؟؟
3- یه لینک بدین من بتونم داستان هر چهار نسخه POP رو بخونم. هر چهار تارو بازی کردم اما داستان یادم رفته جزئیاتش رو.

ممنون!!!!!! :cheesygri

دوستان!!!!
1- این بازی کی قراره بیاد؟؟؟ تاریخ انتشار دقیقی ازش اومده؟؟
2- من ف.ل.ت.ر ش.ک.ن دارم که بتونم برم تو GT اما وقتی میرم لینک ها خرابه؟؟؟ شما هم همچین مشکلی دارید؟؟؟
3- یه لینک بدین من بتونم داستان هر چهار نسخه POP رو بخونم. هر چهار تارو بازی کردم اما داستان یادم رفته جزئیاتش رو.

ممنون!!!!!! :cheesygri
1-احتمالا 28 می(همراه با اکران فیلم)
2-باید تو download manager ت تو قسمت proxy گرینه ی use http proxy رو روشن کنی.

موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or