Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

زکی.....پس اين همه آدم با اون همه سختی کشيدن ميرن ميشن دوبلر پس کشکه ديگه.....همينجوری يه ايرانی مياوردن يه صفحه ديالوگ ميدادن دستش بخونه و 100$ ميزاشتن کف دستش و خداحافظ......

(درسته ما ايرانيها اينجوری تو مملکت بازی ميسازيم ولی همه جا که اينجوری نيست:-")

اره اگه شما فکر میکنی کشکه حتمآ کشکه
یه مثال از دوبلوری برات میزنم تا قصه دستت بیاد
یه کارتونی چند سال پیش ساخته شد به اسم Over The Hedge ((لب حصار))
دوبلرو های اون بروس ویلیس و استیو کارل بودند ((معرف حضور هست))؟
یه شخصیتی ایرونی تو این کارتون بود که گربه بود به اسم محمود شهناز که دوبلوری اونو دادن به دوبلور ایرانی به اسم امید جلیلی که فوق العاده هم کار کرده بود اونم در کنار بزرگانی چون بروس ویلیس
شما ایرونیهای مقیم اونجارو از جامعه امریکا جدا نکن اونها هم امریکائیهای هستن که زحمت کشیدن فقط برای دبلوری شایسته تر هستن چون لهجه ندارن((البته این موضوع برمیگرده به گفته شما که میگی دوبلورها لهجه دارن))و میتونستن راحت به همون کشکی که شما گفتی کارو بدن دست اینا که وقتی ندادن دلیل بر ضعف نیست دلیل بر همون موضوعیه که اشاره شد

جالب اینه که دوبلور پرنس با غلیظ ترین نوع لهجه انگلیسی ( انگلستانی :biggrin1:) صحبت می کنه
میتونستن حداقل بازیو 2 زبونه کنن بد مصبا ( همینم از سرمون فعلا زیاده :biggrin1:)

فرق بین لهجه و گویش و یه بچه اول دبیرستانی میدونه شما نمیخواد به من یاد بدی من خودم بهتر بلدم
منظور من هم همون گویش است این نوع گویش و زبان مختص دوران باستان ایرانه یه بار دیگه برو بازی کن خوب گوش بده
مشکل اینجاست که نوع بیان فارسی رو با لهجه امریکائی اشتباه گرفتی
فکر میکنی یه امریکائی داره فارسی صحبت میکنه
در صورتی که واسه یوبی هیچ کاری نداشت که تمام دیالوگها رو بده به یه ایرونی بخونه اونم با 100 دلار مگه بیشتر از یه صفحه دیالوگه میشه
چیزیم که تو ایالات متحده ریخته ایرونیه

اره اگه شما فکر میکنی کشکه حتمآ کشکه
یه مثال از دوبلوری برات میزنم تا قصه دستت بیاد
یه کارتونی چند سال پیش ساخته شد به اسم Over The Hedge ((لب حصار))
دوبلرو های اون بروس ویلیس و استیو کارل بودند ((معرف حضور هست))؟
یه شخصیتی ایرونی تو این کارتون بود که گربه بود به اسم محمود شهناز که دوبلوری اونو دادن به دوبلور ایرانی به اسم امید جلیلی که فوق العاده هم کار کرده بود اونم در کنار بزرگانی چون بروس ویلیس
شما ایرونیهای مقیم اونجارو از جامعه امریکا جدا نکن اونها هم امریکائیهای هستن که زحمت کشیدن فقط برای دبلوری شایسته تر هستن چون لهجه ندارن((البته این موضوع برمیگرده به گفته شما که میگی دوبلورها لهجه دارن))و میتونستن راحت به همون کشکی که شما گفتی کارو بدن دست اینا که وقتی ندادن دلیل بر ضعف نیست دلیل بر همون موضوعیه که اشاره شد

نتيجه اخلاقی:
هر ايرانی که ميره آمريکا دوبلر در مياد....به همين سادگی

جالب اینه که دوبلور پرنس با غلیظ ترین نوع لهجه انگلیسی ( انگلستانی :biggrin1:) صحبت می کنه
میتونستن حداقل بازیو 2 زبونه کنن بد مصبا ( همینم از سرمون فعلا زیاده :biggrin1:)

بابا نگو اين حرف رو......
يعنی ما ايرانی ها و زبانه فارسی اينقدر وضعمون خرابه که ما بايد ازين که تو يه بازی به قول دوستمون 1 صفحه فارسی حرف ميزنن پرواز کنيم?????

آخرین ویرایش:
خوب از این که کمک کردین واقعا ممنونم!!!!... خودم راه حل رو پیدا کردم
How to fix the game-stopping glitch near the end of the game?
For Xbox 360
•From the dash board go to “My Xbox”
•Scroll to System Settings (Far Right)
•Select “memory”
•Open your storage device
•Select “Games”
•Then Select “Prince of Prince: TFS”
بعد باید Auto save رو دیلیت کنید ( یه بک آپ ازش هست اونجا) بعد برید تو بازی کانتی نیو برید البته برای من از عقبر اومد ولی از هیچی بهتر بود این مشکل تو PS3 هم پیش میاد که یه جور دیگه حل میشه...

خوب تموم شد بازی به هر زوری بود ... در کل از چیزی که فکر میکردم بهتر چون اون تریلر هایی که من دیدیم ه نظر جالب نبود ولی بازی خوب بود مخصوصا اینکه فضا های طراحی شده خوب بود و روند خوبی داشت بازی درواقع برگشته بودن به همون روند کلاسیک قبل به غیر از اکشن که واقعا خوب نبود در حد پرینس نبود کمبو رسما نبود تو بازی ولی خوب این پاور های اضافه شده خیلی خوب وبد و جذابتر شده بود... نکته بعدی اینکه بازی خیلی راحتر از نسخه های 1 تا 3 بود و دفعه آخر بازی سختتر شدو این خوب نبود یعنی روند سخت شدن یه کم بد بود اینا ولی اینا تو حاشه است بازی خیلی خوبی بود ولی خوب مثل سه گانه اول موندگار نشد چون سخت دنباله موفق ساختن ولی به هر حال در کل خوب بود...

آخرین ویرایش:
یوبی سافت تو این زمینه تازه کاره!تو AC2 که براش 1 سال و نیم وقت گذاشت هم کمتر از فارسی پرنس ایتالیایی حرف می زدن!الا باز کلا غول اصلی فارسی حرف می زنه.ولی تو نسخه ی psp معلومه از یک دوبلور ایرانی که اتفاقا صداش خیلی شبیه به صدای پرنس هم هست تو اولش استفاده شده که دو بیت شعر می خونه!تو تاپیکش یکی از دوستان ازش فیلم گرفته.اصلا لهجه نداره...

یکی از اشکالات بدی که این بازی حداقل برای فارسی زبانان داره همین فارسی صحبت کردن بعضی از شخصیتهای بازیه که خیلی تو ذوق میزنه مثلا" یکی از باسهای بازی وقتی فارسی صحبت می کنه آدم یاد دنی اولروم بازیکن تراکتور سازی می افته!!:laughing:

یوبی سافت تو این زمینه تازه کاره!تو AC2 که براش 1 سال و نیم وقت گذاشت هم کمتر از فارسی پرنس ایتالیایی حرف می زدن!الا باز کلا غول اصلی فارسی حرف می زنه.ولی تو نسخه ی psp معلومه از یک دوبلور ایرانی که اتفاقا صداش خیلی شبیه به صدای پرنس هم هست تو اولش استفاده شده که دو بیت شعر می خونه!تو تاپیکش یکی از دوستان ازش فیلم گرفته.اصلا لهجه نداره...

عزیز حداقل اتزیو لهجه ی ایتالیاییش معلوم بود
خب چرا وقتی برا پی اس پی انجام میده دلش نمیاد رو 360 و پی اس 3 هم همین کار رو کنه ؟ :confused:
مگه لطمه میخوره سری بازی ؟ :confused:

دوستان یه مشکل عجیب برام اتفاق افتاده دقیقا نمیدونم کجا بود (از نظر اسم نقشه) ولی اونجایی که از رو کلاغا میریم و وی یه سکو اون بالا یه دونه ازین مجسمه ها که با پاور اتک میشکنن بود من نرفتم طرف اون و پریدم سمت زمین که باید مریی میشد ولی نشد و مردم حالا وقتی لود شد از عقب تر اومد اونجایی که این تبر های آویزونو رد میکنیم بعد دشمن میاد میزنیم ولی همه درها بستس... عجیبه کسی هست کمک کنه ممنون خیلی رفتم جلو حیفه...

دقیقا همین مشکل به همین صورت برای من پیش اومد....منم 1-2 دفعه خاموش روشن کردم کنسول رو دیدم درست نشد....منم که از رو نمیرم...دوباره از اول بازی رو شروع کردم :cheesygri و رفتم تا همون جا و این دفعه دیگه این مشکل پیش نیومد....

دوستان عزیز من در مرحله ایی که دو تا غول در تالار سلیمان مثل دیوانه ها دنبال من می دوند و سرشون محکم می خوره به در و دیوار گیر کردم.خط جان هم ندارند تا بفهمم که چقد مونده تا ناکارشون کنم. چه کار کنم که این دو تا غول را به درک واصل کنم؟ قلق خاصی داره؟از دوستانی که این بازی را تموم کرده اند درخواست راهنمایی دارم.در ضمن با آخرین باس هایی که باید مبارزه کنم چه باس هایی هستند؟همین دو باسی که توشون گیر کردم؟

دوستان عزیز من در مرحله ایی که دو تا غول در تالار سلیمان مثل دیوانه ها دنبال من می دوند و سرشون محکم می خوره به در و دیوار گیر کردم.خط جان هم ندارند تا بفهمم که چقد مونده تا ناکارشون کنم. چه کار کنم که این دو تا غول را به درک واصل کنم؟ قلق خاصی داره؟از دوستانی که این بازی را تموم کرده اند درخواست راهنمایی دارم.در ضمن با آخرین باس هایی که باید مبارزه کنم چه باس هایی هستند؟همین دو باسی که توشون گیر کردم؟
اونجا باید x را نگه داره داره بعد از چند لحظه ول کنی تا ضربه ی محکم بزنه!همون کاری که باهاش مجسمه هایی که پر از orb هستند را می شکونی!در ضمن غول آخرت نیست ولی خوب بعد از یکمی جلو رفتن یه شمشیر می گیری که همه ی غول ها را با چهار ضربه می کشه!البته بجز غول آخر بازی
راتاش

دستتان درد نکنه واقعا تالار بازی سنتر تکه .هر مشکلی داشتم اینجا در اسرع وقت مشکلم حل شد .در حالی که در تالار های دیگه با یه روز تاخیر و التماس جواب می گیرم.

دوستان من يادم مياد اولين پرنس تقريبا با سيمز اومد كه انقلابي به پا شد.اما از اونجا كه اين ذات بشره كه هرچيزي كه محبوب و عالي شد رو خودش در اينده خراب ميكنه پرنس هم كه كمي با فرهنگ ما برخورد داشت به فنا رفت.همين فرايند رو تقريبا براي اساسين ديديم.ميخوام بگم كه نبايد از بازي كه خيلي عالي هست انتظار نسخه هاي بعدي عالي داشت.پس اگه پرنس ناراحتتون كرد لااقل به ياده قسمت اول و دوم باشيد كه واقعا عالي بودند.البته اين نظر شخصيمه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or