pro gamer89
کاربر سایت
بله دوست عزیز این بازی برای pc خواهد آمد در تاریخ 88/03/21با سلام یه سوال داشتم
این بازی برای پی سی هم میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی فک کنم قفل drm روش باشه
بله دوست عزیز این بازی برای pc خواهد آمد در تاریخ 88/03/21با سلام یه سوال داشتم
این بازی برای پی سی هم میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در یه قسمت بازی دو تا از این غولها مثل گاو سرشون میندازن پایین وبه سمت شما یا در ودیوار به سرعت دریه خط مستقیم حمله میکنن موندم .اینا رو اوایل بازی راحت از بین میبردم . الان هرکاری میکنم نمیتونم رد شم.
لطفا کمک کنید روش خاصی داره؟
.....................اونجا باید x را نگه داره داره بعد از چند لحظه ول کنی تا ضربه ی محکم بزنه!همون کاری که باهاش مجسمه هایی که پر از orb هستند را می شکونی!در ضمن غول آخرت نیست ولی خوب بعد از یکمی جلو رفتن یه شمشیر می گیری که همه ی غول ها را با چهار ضربه می کشه!البته بجز غول آخر بازی
راتاش
سلام بچه ها
من به مرحله ایی رسیدم به نام final climb که باید از آبشارهای زیادی با نگه داشتن زمان از بین آنها رد بشه .و به بالای سالن برسد.امیدوارم متوجه شده باشید که منظورم کدوم جا هست.بعداز اینکه ان شمشیر مخصوص را کسب می کنم.خواستم بدونم آنجا دیگه پایان بازی هست و بعداز اینکه پرنس موفق شد با ید با غول آخر بازی مبارزه بکنه یا نه؟اگه آخر بازی باشه بگید که دیگه ادامه ندم.چون حوصله ندارم با هزارتا جون کندن میرسم اون بالا و با یه اشتباه کوچک دوباره باید از اول جون بکنم.
قدرت زمان پس برای چیه؟ شما توی پلتفرمر بازی وقتی اشتباه کردی میتونی زمان رو برگردونی به عقب! درضمن اینقدرها هم سخت نیست. فقط یکمی تمرکز میخواد. عجله هم نباید بکنیسلام بچه ها
من به مرحله ایی رسیدم به نام final climb که باید از آبشارهای زیادی با نگه داشتن زمان از بین آنها رد بشه .و به بالای سالن برسد.امیدوارم متوجه شده باشید که منظورم کدوم جا هست.بعداز اینکه ان شمشیر مخصوص را کسب می کنم.خواستم بدونم آنجا دیگه پایان بازی هست و بعداز اینکه پرنس موفق شد با ید با غول آخر بازی مبارزه بکنه یا نه؟اگه آخر بازی باشه بگید که دیگه ادامه ندم.چون حوصله ندارم با هزارتا جون کندن میرسم اون بالا و با یه اشتباه کوچک دوباره باید از اول جون بکنم.
دوستان جوابت رو دادند اما اگه نتونستی مرحله رو رد کنی و همش میمیری می تونی از این راهنما استفاده کنی. البته این رو هم بگم که همه چی به توانایی خودت برمیگرده و اگر حوصله نداری خوب ادامه نده، مجبور که نیستی:biggrin1:سلام بچه ها
به نظر من زیباترین ومهیج ترین قسمت بازی اتفاقا بعد از رد کردن اون آبشارها شروع میشه.سلام بچه ها
به نظر من زیباترین ومهیج ترین قسمت بازی اتفاقا بعد از رد کردن اون آبشارها شروع میشه.
به خدا از این واضح تر نمی تونست بگه راتاش:دیالوگای فارسیش خیلی صداش بمه. به سختی میشه متوجه شد
خوب از این که کمک کردین واقعا ممنونم!!!!... خودم راه حل رو پیدا کردم
How to fix the game-stopping glitch near the end of the game?
For Xbox 360
•From the dash board go to “My Xbox”
•Scroll to System Settings (Far Right)
•Select “memory”
•Open your storage device
•Select “Games”
•Then Select “Prince of Prince: TFS”
بعد باید Auto save رو دیلیت کنید ( یه بک آپ ازش هست اونجا) بعد برید تو بازی کانتی نیو برید البته برای من از عقبر اومد ولی از هیچی بهتر بود این مشکل تو PS3 هم پیش میاد که یه جور دیگه حل میشه...
خوب تموم شد بازی به هر زوری بود ... در کل از چیزی که فکر میکردم بهتر چون اون تریلر هایی که من دیدیم ه نظر جالب نبود ولی بازی خوب بود مخصوصا اینکه فضا های طراحی شده خوب بود و روند خوبی داشت بازی درواقع برگشته بودن به همون روند کلاسیک قبل به غیر از اکشن که واقعا خوب نبود در حد پرینس نبود کمبو رسما نبود تو بازی ولی خوب این پاور های اضافه شده خیلی خوب وبد و جذابتر شده بود... نکته بعدی اینکه بازی خیلی راحتر از نسخه های 1 تا 3 بود و دفعه آخر بازی سختتر شدو این خوب نبود یعنی روند سخت شدن یه کم بد بود اینا ولی اینا تو حاشه است بازی خیلی خوبی بود ولی خوب مثل سه گانه اول موندگار نشد چون سخت دنباله موفق ساختن ولی به هر حال در کل خوب بود...
دوستان یکی کمک کنه من نمیخوام از اول برم...
یه همچین جایی بود البته کلی کشتم بعد از گرفتن Power of the Djinn بعد یه جایی بود یه اتاق رد میشد بعد چندتا تبر دوباره اتاق بود وقتی مردم از اونجا لود شد بعد همه درها بستس... کمک کنید به نظر باگ میاد...