Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

یکی نیست به من بگه غول آخر بعد از اونجایی که همه چیز میره توی طوفان و ماباید بپریم کلاغا!
رو بگیریم و در اخر به مدل جدید راتاش!!برسیم چجوری باید کشت من گییییر کردممممم
سلام:biggrin1:
شما بايد از ضربه هاي راتاش با B جا خالي بديد و وقتي دستشو ميكوبونه رو زمين يك چند ثانيه واميسته و شما تو همين فرصت بايد به اون مدال رو سينه اش ضربه بزنين كه همينطور ادامه بديد ميميره زياد سخت نيست

واقعا یک بازی افتضاح ...:sick:

از سیستم BM مبارزه پرنس گرفته تا معماهای تکراری و بی روح !

تا آخر بازی باید کلی از قابلیتهای پرنس رو تکرار و تکرار کنید ...

اصلا وقتتون رو تلف نکنید ... چون بازی حسابی نا امیدتون میکنه

اين دوتا كلمه تكراري وبي روح رو دركل بازي خيلي خوب اومدي.
ولي قسمت آخر بازي خوب بود.

دركل قبول دارم كه پرنس از قسمت 3 به اينور ديگه تكراري شد اما بازم جذابيتش رو داره ;)

نه آقا!اینقدر هم بد نبود...به خصوص اخرش خوب شده بود...

کسی دقیق نمیدونه مشکل اینجا چیه و چرا اینجوری میشه؟من auto save رو پاک کردم ولی از مسیر اول بازی دارم میرم

دوتا فایل اونجا هستش، Auto Save و Auto Backup، شما احتمالا Auto Backup رو هم پاک کردی.

امیدوارم زودتر یه پچ برای این بیرون بدن، من که دیگه حوصله ندارم دوباره از وسط بازی شروع کنم، تقریبا آخرش بودم که این اتفاق برای من افتاد.

دوستان تقريبا اخراي بازي اونجايي كه به يه قسمت ميرسيم يه مجسمه بزرگ به يه در اشاره كرده و پشت مجسمه هم يه كليد هست كه در رو باز ميكنه و بايد روي كليد وايسيم. اما تا ميخوام به دره برسم بسته ميشه . لطفا راهنمايي كنيد

دوستان تقريبا اخراي بازي اونجايي كه به يه قسمت ميرسيم يه مجسمه بزرگ به يه در اشاره كرده و پشت مجسمه هم يه كليد هست كه در رو باز ميكنه و بايد روي كليد وايسيم. اما تا ميخوام به دره برسم بسته ميشه . لطفا راهنمايي كنيد

بايد رو دکمه واسی بعد آب رو فيريز کنی بعد برسی به دره......(اگه منظورت اين هست که مدتش کمه واسه رسيدن ، تو بايد اون قدرت رو update کنی تا يکم زياد شه وقتش.....)

آب را فریز کن,زمان آروم می شه,بعد برو...

خو منم بازیو گرفتم(دیر گرفتم به دلیل امتحانات)
خداییش بد نیست!
ولی مبارزاتش داغونه!اگه به جای Y که لگده یه شمشیر دیگه تعبیه می کردند عالی میشد تا با ترکیب با X کمبو بزنیم!
گرافیکش خوبه!مخصوصا تو آفتاب!
واقعا لوکیشن های شاخی داره!

مگه بازیش اومده ؟ چه بی سرو صدا . حتما خوب نبوده !؟ از شماره قبلی که صد در صد بهتر بوده ؟ راستی ارزشش رو داره که بخری !؟ کی اومد ؟

مگه بازیش اومده ؟ چه بی سرو صدا . حتما خوب نبوده !؟ از شماره قبلی که صد در صد بهتر بوده ؟ راستی ارزشش رو داره که بخری !؟ کی اومد ؟
شما زیادی خوب بودی که سر و صداش را نشنیدی!بازی یه ماه گیش اومده,متوسط رو به خوبه,اگر عشق پرنسی حتما بگیر,اگر نه,میل خودته!

شما زیادی خوب بودی که سر و صداش را نشنیدی!بازی یه ماه گیش اومده,متوسط رو به خوبه,اگر عشق پرنسی حتما بگیر,اگر نه,میل خودته!
از Prince خیلی خوشم میاد ولی این شماره قبلیش از بالا تا پایین ... به سریش ! میگم که این هم مثل اون نباشه ؟

ولی میگیرم الان همه جا موجوده اخه اخرین بازی که رفتم (یک هفته پیش)اون جا نداشت یعنی تو ارشیوش نبود گفتم شاید نیومده !:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or