Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

به بدبختی (به دلیل امتحانات) من هم موفق شدم بازیرو تموم کنم ، ولی این نسخه چیزی جز یک بازی نرمال رو به ضعیف با اکشن آبکی چیزی نبود ! :( تنها چیزی که منو ترغیب کرد تا آخر بازی برم اسم بازی و پلتفورمینگش بود ...

از نظر جذابيت مثل 50cent:blood on the sand هست .با اينكه هيچ چيز قابل توجهي نداره اما بازم ادم رو پاش نگه ميداره.كار خوبي كه در ساخت بازي كردن اين بود كه بازي رو به گيم پلي سري هاي اول در اوردن تا يكم ادم بكشيم نه مثل قبلي كه سرجمع 100 نفرهم نميكشي ;)

كاملا موافقم - قشنگ گفتي ! ... ;)

بالاخره منم الان تمومش کردم :دی
فقط یه کار بی‌مزه‌ای که کردن اینه که می‌تونید بازیو با اتزیو (Ezio) هم بازی کنید که به نظر من خیلی کار بی‌معنی هست. ولی برای آزاد کردن اتزیو، باید قسمت Uplay رو رفت تا آزاد‌شه.

بالاخره منم الان تمومش کردم :دی
فقط یه کار بی‌مزه‌ای که کردن اینه که می‌تونید بازیو با اتزیو (Ezio) هم بازی کنید که به نظر من خیلی کار بی‌معنی هست. ولی برای آزاد کردن اتزیو، باید قسمت Uplay رو رفت تا آزاد‌شه.
چرا مسخرس؟

منم اصلا با اين حركتشون حال نكردم . يعني چي بازي پرنس رو با اتزيو بري ؟!

خدايي هر كدوم از اين بازي ها كلاس خاصه خودشون رو دارن (يعني داشتن!)(منظورم پرنس بود كه آبروش رفت ديگه!) -

با اين حركتشون كلي زدن تو سره پرنس - امروز اين كار رو كردن فردا از سوني اجازه ميگيرن تو اسسين 3 كريتوس رو ميزارن بازي رو با اون بريم !:biggrin1:

باقاليا :biggrin1: نميدونم چه فكري كردن كه همچين حركتي زدن ؟!

البته من از اساسین هم خیلی خوشم نمیاد:دی اینی که گفتم کار مسخره‌ای کردن، واسه این بود که پرنس، به اتزیو هیچ ربطی نداره. یا داستان شاهزاده‌ی ایرانی به داستان اساسین هیچ ربطی نداره و هیچ دلیلی نداره که با یه شخصیت بیگانه که هیچ ربطی به بازی و داستان نداره، بخوایم بازیو انجام بدیم. مثل این می‎مونه که بخوای Alan Wake رو با شرک بری! :دی مسخس دیگه :دی

سلام
بلاخره ما هم تونستيم بازيو بگيريم و بازي كنيم گرافيك بازي به نظر من خوبه گيم پلي شم خوب بوده تا اينجا محيط ها هم شاخ هستن حالا باز برم بازي بكنم ببينم چطوريه :biggrin1: بعد چرا صداي اينايي كه فارسي حرف ميزنن اينطوريه انگار دارن ميميرن صداشون از ته چاه مياد :biggrin1:

البته من از اساسین هم خیلی خوشم نمیاد:دی اینی که گفتم کار مسخره‌ای کردن، واسه این بود که پرنس، به اتزیو هیچ ربطی نداره. یا داستان شاهزاده‌ی ایرانی به داستان اساسین هیچ ربطی نداره و هیچ دلیلی نداره که با یه شخصیت بیگانه که هیچ ربطی به بازی و داستان نداره، بخوایم بازیو انجام بدیم. مثل این می‎مونه که بخوای Alan Wake رو با شرک بری! :دی مسخس دیگه :دی

البته اگر داستان اساسین کرید 1 و 2 رو کامل دنبال کرده باشی یه جورایی به مسئله تاریخ ایران و شاهزاده فارس ربط داره
حالا چجوری سری های بعدی میخوان این بازی ها رو دنباله دار کنند نمیدونم:biggrin1:

البته اگر داستان اساسین کرید 1 و 2 رو کامل دنبال کرده باشی یه جورایی به مسئله تاریخ ایران و شاهزاده فارس ربط داره
حالا چجوری سری های بعدی میخوان این بازی ها رو دنباله دار کنند نمیدونم:biggrin1:

یه جورایی نه ! خیلی کم
اساسینز 1 اون درمورد جنگ های صلیبی بود که مربوط میشه به مسلمانان
اساسینز 2 هم که جو بازی کلن عوض شده بود و میشه گفت نسبت به نسخه 1 بی ربط بود پس تا اینجا تقریبا هیچی به ایران ربط نداره
بعدشم
اساسینز بخاطره سری pop خیلی معروف شد
بخاطره اینکه هر جا میرفتی میگفتن یه بازی جدید داره میاد که شبیه پرنسه
حداقل برای اساسینز کرید این کارو میکردن انقد ناراحت نمی شدم :(

یه جورایی نه ! خیلی کم
اساسینز 2 هم که جو بازی کلن عوض شده بود و میشه گفت نسبت به نسخه 1 بی ربط بود پس تا اینجا تقریبا هیچی به ایران ربط نداره
بعدشم

نگو خدايي ! اعصابم خورد ميشه ! فكرش رو بكنيد بازي كه بعد از اسسين اومد و همه ميگفتن

يه بازي تو مايه هاي پرنس هستش با سرمايه گزاري خوب يوبي به اينجا كه الان هست رسيده و

پرنس با اون سابقه توپ به اين روز افتاره كه امتيازش 73 شده تا الان !! (البته من واقعا با اين شماره از پرنس هم

به همون دلايلي كه گفتم خيلي حال كردم ولي راي با اكثريته ...)

یه جورایی نه ! خیلی کم
بعدشم
ای بابا!یه اسکین گذاشتند برای اینکه یکمی حال کنی.نیومدن مثل کپکام صاف شخصیت های دیگه را بزارن تو بازی که(منظورم LP2 بود)تو POP2008 هم اسکین ها بودن.اسین الطیر و پرنس SOT!که بعد از بازی آزاد می شد.دیگه این حرف ها را نداره که....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or