PlayStation Vita TV نیامده تمام شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی در نمایش دیروز خود در شهر توکیو جدیدترین محصول از خانواده PlayStation را معرفی کرد که اتفاقا کوچک و ارزان‌ترین آن‌ها نیز است! PlayStation Vita TV، تا علاقه‌مندان به بازی‌های جمع و جور کنسول‌های دستی که به تلوزیون‌های خود‌ و سبک سنتی بازی کردن وفادارند بتوانند تنها با خرید این PlayStation کوچک 95 دلاری تمامی عناوین Vita, PSP و PS1 را با DS3 را بر روی تلوزیون های خود تجربه کنند!

vitatvsoldout2.jpg

اما گویا بنظر می‌رسید چیزی که مردم ژاپن منتظر آن بودند Vita TV است و از نظر آن‌ها کنسول وسوسه انگیزتری نسبت به خود Vita است چرا که آمازون ژاپن امروز اعلام کرد تمام کنسول‌های قرار گرفته در این سایت بفروش رسیده‌اند و دیگر Vita TV برای فروش وجود ندارد! لازم به ذکر است که به گفته آمازون هر دو ورژن کنسول، یعنی Vita TV معمولی و پک ارزشمند آن (به همراه DS3 و مموری کارت 8 گیگابایتی)، بفروش رسیده‌اند که با توجه به شروع بسیار ضعیف Vita و ناکامی در استقبال عمومی، اتفاق جالب و درخور توجهی است.

باید دید بازخورد گیمرها در دراز مدت و همچنین دیگر مناطق چگونه خواهد بود اما به احتمال قوی در صورت موفقیت Vita TV شاهد حضور پررنگ تر سازندگان مستقل و استدیورهای بزرگ در لیست حمایت کنندگان Vita خواهیم بود.

آره!:دی

توی تحلیل مارکت برای یه محصول همیشه یه بخشی هست به اسم اینداستری آنالیز که تحلیل میکنه چجوری موفقیت یه محصول میتونه روی موفقیت یه محصول دیگه تاثیر بزاره. مثلا گفته میشه اگه شما یه بازی بسازی تو سبک موزیکال و رقص (برای کینکت)، اگه بازیت بگیره و فروش کنه به شرکت های دیگه ای مثل مایکروسافت و حتی یوبیسافت که دنس سنترال رو داره هم سود میرسونی. چون هم باعث جذاب تر شدن کینکت و 360 میشی و هم به رشد سبکی کمک میکنی که دنس سنترال سلطانشه و قطعا بزرگ شدن طیف مخاطب های این سبک (بواسطه بازی تو) منجر به جلب شدن بیشتر مخاطبین به دنس سنترال هست.

اینجا هم همچین شرایطی رو داریم. سونی داره مانور تبلیغاتی زیادی روی ریموت پلی و ترکیب ویتا با PS4 میده. و ما بازی های زیادی رو داریم که کراس پلتفرم هستن. این باعث میشه که خیلی ها بخوان از این ارتباط استفاده کنن. در نتیجه موفقیت PS4 و افزایش IB اش میتونه منجر به افزایش محبوبیت Vita TV و علاقه مند شدن مردم به خریدش بشه. و بلعکس. منتها اینا فیلد مشترکی ندارن که باعث بشه مثلا من بگم "ایول حالا که اینجوری شد پس من دیگه بجای PS4 میرم Vita TV میخرم!".

البته این شرایط برای خود Vita فرق میکنه و من تحلیل خودم رو توی پست بالایی نوشتم. فکر میکنم Vita TV باعث مرگ بازی های ترد پارتی که از سنسورهای ویتا استفاده میکنن بشه اما با PS4 کاری که نداره هیچ، به فروش بیشترش کمک هم میکنه!

خوب یک موضوعی پیش میاد اونموقع
اینکه شرکت ها این موضوع ها رو مطمئناً بررسی کردن و مطمئناً اگر جواب میداد یک نسخه ی خانگی بعد از کنسول دستی ازش میساختن
من چیزی که میگم اینه که الان vita tv چجوری میتونه به فروش ps4 کمک کنه کراس پلی زمانی ارزش داره که شما روی کنسول دستی و خانگی داشته باشی نه این که روی دو تا کنسول
من از یک چیز ویتا تی وی خوشم اومده و اون کوچک بودنش هست که میتونه یک کنسول خانگی پورتابل و راحت باشه
خلاصه امیدوارم این vita tv راه خوبی برای فروش کنسول ویتا باشه

خوب یک موضوعی پیش میاد اونموقع
اینکه شرکت ها این موضوع ها رو مطمئناً بررسی کردن و مطمئناً اگر جواب میداد یک نسخه ی خانگی بعد از کنسول دستی ازش میساختن
من چیزی که میگم اینه که الان vita tv چجوری میتونه به فروش ps4 کمک کنه کراس پلی زمانی ارزش داره که شما روی کنسول دستی و خانگی داشته باشی نه این که روی دو تا کنسول
من از یک چیز ویتا تی وی خوشم اومده و اون کوچک بودنش هست که میتونه یک کنسول خانگی پورتابل و راحت باشه
خلاصه امیدوارم این vita tv راه خوبی برای فروش کنسول ویتا باشه
مهدي قضيه دقيقا برعكسه Vita Tv قرار نيست به فروش PS4 كمك كنه دقيقا برعكس PS4 قراره به فروش Vita Tv كمك كنه. اين قضيه Rmote Play ميتونه باعث بشه كه ويتا تي وي مكمل خوبي براي Ps4 باشه شما فرض كن كه يه شلوار خيلي خوش دوخت داري حالا اگه يه كت كه خيلي بهش مياد توي يه مغازه باشه شما ترغيب ميشي با شلوارت ستش كني گرچه كت رو ميتوني نداشته باشي اما وقتي به شلوارت مياد خوب چرا كه نه؟

اینجا هم همچین شرایطی رو داریم. سونی داره مانور تبلیغاتی زیادی روی ریموت پلی و ترکیب ویتا با PS4 میده. و ما بازی های زیادی رو داریم که کراس پلتفرم هستن. این باعث میشه که خیلی ها بخوان از این ارتباط استفاده کنن. در نتیجه موفقیت PS4 و افزایش IB اش میتونه منجر به افزایش محبوبیت Vita TV و علاقه مند شدن مردم به خریدش بشه
ماکان یعنی چی این حرف؟ ریموت پلی اساسا برای تعامل یک کنسول خونگی با یه کنسول دستی هست! چجوری ریموت پلی برای دوتا کنسول خونگی میتونه کاربرد داشته باشه؟ در کل این ویتا تی وی تاثیر رو پلی4 نمیذاره ولی به شدت اوضاع ویتا رو خراب میکنه و عملا باعث میشه خیلی از قابلیت های ویتا خاک بخورن

به نظر من خیلی از کسانی که قصد خرید ps4 رو دارند ،ولی بودجشون نمیرسه اول جذب vita tv میشن.ولی هیچ وقت یک کنسول 100دلاری نمیتونه جای یک کنسول خانگی 400 دلاری رو پر کنه.پس نا زمانی که بودجشون برسه از این استفاده
میکنن بعد میرن سراغ ps4.این جوری سونی هم ویتا فروخته ،و هم پلی 4 .

مهدي قضيه دقيقا برعكسه Vita Tv قرار نيست به فروش PS4 كمك كنه دقيقا برعكس PS4 قراره به فروش Vita Tv كمك كنه. اين قضيه Rmote Play ميتونه باعث بشه كه ويتا تي وي مكمل خوبي براي Ps4 باشه شما فرض كن كه يه شلوار خيلي خوش دوخت داري حالا اگه يه كت كه خيلي بهش مياد توي يه مغازه باشه شما ترغيب ميشي با شلوارت ستش كني گرچه كت رو ميتوني نداشته باشي اما وقتي به شلوارت مياد خوب چرا كه نه؟

خوب یک سوال اینجا مطرح میشه
اینکه چه کسی هستش که بیاد از قابلیت ریموت پلی یک کنسول خانگی روی کنسول خانگی دیگه استفاده کنه ؟
ریموت پلی زمانی ارزش داره که شما نیاز به نت نداشته باشی و اگر بخواد تحت کلود باشه خیلی بد اجرا میشه چون هنوز بستر کلود اونقدر وجود نداره
دوم اینکه ریموت پلی ویتا روی کنسول دستیش خیلی میتونه جذاب باشه یعنی شما تو خونه لم بدی رو تختت بعد مثلا knack بازی کنی نه اینکه کنسول خونگی رو روی خونگی ریموت کنی اصلا معنی نمیتونه داشته باشه ( تخت خوابم نداریم :d)
در کل منتظریم ببینیم چه کمکی این vita tv میتونه به ویتا بکنه

خوب یک سوال اینجا مطرح میشه
اینکه چه کسی هستش که بیاد از قابلیت ریموت پلی یک کنسول خانگی روی کنسول خانگی دیگه استفاده کنه ؟
ریموت پلی زمانی ارزش داره که شما نیاز به نت نداشته باشی و اگر بخواد تحت کلود باشه خیلی بد اجرا میشه چون هنوز بستر کلود اونقدر وجود نداره
دوم اینکه ریموت پلی ویتا روی کنسول دستیش خیلی میتونه جذاب باشه یعنی شما تو خونه لم بدی رو تختت بعد مثلا knack بازی کنی نه اینکه کنسول خونگی رو روی خونگی ریموت کنی اصلا معنی نمیتونه داشته باشه ( تخت خوابم نداریم :d)
در کل منتظریم ببینیم چه کمکی این vita tv میتونه به ویتا بکنه
در مورد Cloud كه نميدونم چرا ميگي جواب نميده؟ فعلا كه تست نشده جواب بد داده باشه بعد هم ريموت پلي اصلا ربطي به Cloud نداره فكر كنم برات سو تفاهم شده سيستم گاي كاي فقط براي اجراي بازي هاي PS2 و PS3 روش استفاده ميشه به RP كاري نداره RP از WI-FI استفاده ميكنه

در مورد سوالت هم بايد بگم بدرد من كه خيلي ميخوره PS4 رو ميزارم تو پذيرايي با تلويزيون بزرگ حال كنم يه PSV TV هم ميزارم تو اطاق خودم هر موقع تلويزيون پذيرايي اشغال بود ميام اطاق خودم PS4 بازي ميكنم اما به وسيله PSV TV. كلا من تو فوروماي آمريكايي هم ميگشتم بازخوردش خيلي خوب بوده. حالا اگه كسي سليقش مثل شما باشه ميره خور ويتا رو ميگيره بلاخره حق انتخاب داده سوني كه دمش گرم

بی منطق ترین حرف اینه که vita tv به فروش ps4 ضربه بزنه!:))کسی که موخواد بازی های با گرافیک بالا و مولتی پلیر های درست و حسابی بازی کنه نمی ره این دستگاه رو صرفا به خاطر ارزون بودنش بخره و بزاره تو خونش به عنوان کنسول خونگی اصلی!
به طور کلی این به فروش ویتا کمک میکنه,چون اصلی ترین ویژگی ویتا و رسالتش portable بودنش هست وکسی که رفته جایی و tv نداره ویتا تنها گزینش هست!و این دستگاه به هیچ عنوان رقیب ویتا نیست.
تنها یه ضرر داره اونم اینه در صورت فروش خوب بازی هایی که از قابلیت های تاچ ویتا استفاده میکنن کم میشه که به نظر من سونی میتونست با محدود کردن این دستگاه به DS4 این مشکلو تا حدودی رفع کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or