PlayStation Vita TV نیامده تمام شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی در نمایش دیروز خود در شهر توکیو جدیدترین محصول از خانواده PlayStation را معرفی کرد که اتفاقا کوچک و ارزان‌ترین آن‌ها نیز است! PlayStation Vita TV، تا علاقه‌مندان به بازی‌های جمع و جور کنسول‌های دستی که به تلوزیون‌های خود‌ و سبک سنتی بازی کردن وفادارند بتوانند تنها با خرید این PlayStation کوچک 95 دلاری تمامی عناوین Vita, PSP و PS1 را با DS3 را بر روی تلوزیون های خود تجربه کنند!

vitatvsoldout2.jpg

اما گویا بنظر می‌رسید چیزی که مردم ژاپن منتظر آن بودند Vita TV است و از نظر آن‌ها کنسول وسوسه انگیزتری نسبت به خود Vita است چرا که آمازون ژاپن امروز اعلام کرد تمام کنسول‌های قرار گرفته در این سایت بفروش رسیده‌اند و دیگر Vita TV برای فروش وجود ندارد! لازم به ذکر است که به گفته آمازون هر دو ورژن کنسول، یعنی Vita TV معمولی و پک ارزشمند آن (به همراه DS3 و مموری کارت 8 گیگابایتی)، بفروش رسیده‌اند که با توجه به شروع بسیار ضعیف Vita و ناکامی در استقبال عمومی، اتفاق جالب و درخور توجهی است.

باید دید بازخورد گیمرها در دراز مدت و همچنین دیگر مناطق چگونه خواهد بود اما به احتمال قوی در صورت موفقیت Vita TV شاهد حضور پررنگ تر سازندگان مستقل و استدیورهای بزرگ در لیست حمایت کنندگان Vita خواهیم بود.

PSVITA یک کنسول دستی هست و ماهیتش مشخصه سونی الان دوتا کنسول خانگی داره و نباید به خاطر مسائل تجاری از سیاست هاش دور بشه

ویتا اگر اعتباری داشته به خاطر قابل حمل بودن و بازی های انحصاریش بوده ولی سونی چون میبینه هزینه ویتا سنگین هست و مشتری براش کم هست میاد تمام اعتبار ویتا که قابل حمل بودن و بازیهاش هست رو ازش میگیره میده به یک وسیله کنسول مانند
به نظر من ویتا دیگه برای سونی اهمیتی نداره و فقط میخواد یک جوری ضرر هاش رو جبران کنه
عزیز دل VITA TV یه چیزیه مثل Ouya واسه قشری که بازی های ساده تر انجام میدن و ارزون قیمت تر
تمام وجود VITA TV واسه PS VITA مفیده . واسه رقابتش با Ouya به احتمال زیاد میاد قیمت بازیاشو میاره پایین که به نفع دارندگان PS VITA تموم میشه
افراد بیشتری صاحب این پلتفرم میشن تعداد که میره بالا سازنده ها هم تمایل پیدا میکنن بازیای بیشتر و بهتری براش بدن
بازیا بیشتر و بهتر فروش PS VITA رو هم بالا میبره و و و ...

من تریلر assassins creed ویتا رو دیدم که قرار برای x360 , ps3 بیاد با اینکه hd شده و جزئیات بیشتری داشت حالم بهم خورد حالا دیگه نسخه خود ویتا چیه که بخوای با tv بازی کنی
در رقابت با apple tv باید بره لنگ بندازه

من تریلر assassins creed ویتا رو دیدم که قرار برای x360 , ps3 بیاد با اینکه hd شده و جزئیات بیشتری داشت حالم بهم خورد حالا دیگه نسخه خود ویتا چیه که بخوای با tv بازی کنی
در رقابت با apple tv باید بره لنگ بندازه

داداش شما تا حالا اپل تی وی از نزدیک دیدی؟
اصلا چه ربطی به این داره؟":))
فقط دیدی یه tv نوشته گفتی حتما اینم مثل apple tv هست؟:d

عزیز دل VITA TV یه چیزیه مثل Ouya واسه قشری که بازی های ساده تر انجام میدن و ارزون قیمت تر
تمام وجود VITA TV واسه PS VITA مفیده . واسه رقابتش با Ouya به احتمال زیاد میاد قیمت بازیاشو میاره پایین که به نفع دارندگان PS VITA تموم میشه
افراد بیشتری صاحب این پلتفرم میشن تعداد که میره بالا سازنده ها هم تمایل پیدا میکنن بازیای بیشتر و بهتری براش بدن
بازیا بیشتر و بهتر فروش PS VITA رو هم بالا میبره و و و ...

من اصولا توی بحث هایی که فن بازی داره دخالت نمی کنم اما هیچ جوره توی کتم نمی ره یکی ویتا با دسته رو کنسول برای قشری که ساده تر بازی می کنن خطاب کنه بعد خود ویتا رو برای هاردکورد ها!!!

چه جوری دستگاهی که بازی های 3 دستگاهی که برای هاردکور گیمینگ طراحی شدند رو اجرا می کنه برای فشر ساده خطاب می کنید!!!

سخت افزار خیلی خوبی داره انصافن...اگه ساپورت Ps2 میذاشتن روش همین اول کاری منفجر میشد ولی فک کنم گذاشتن واسه موقعی که فروش اولیشو کرد بعد که داشت افت میکرد آپدیت PS2 رو هم اضافه کنن...
فروش ویتا و بازیهاشم خیلی رشد میکنه با این اوضاع...به این میگن رقیب واسه DS3 و DS2 :دی

من اصولا توی بحث هایی که فن بازی داره دخالت نمی کنم اما هیچ جوره توی کتم نمی ره یکی ویتا با دسته رو کنسول برای قشری که ساده تر بازی می کنن خطاب کنه بعد خود ویتا رو برای هاردکورد ها!!!

چه جوری دستگاهی که بازی های 3 دستگاهی که برای هاردکور گیمینگ طراحی شدند رو اجرا می کنه برای فشر ساده خطاب می کنید!!!

بفرما برو استور ویتا رو ببین پر از indie کی گفته که ویتا مال هاردکور گیمینگ ؟!!!

وقتی Gaikai راه بیوفته ساپورت بازی های PS2 و حتی PS3 هم اضافه میشه بهش.

کلا حرکت خیلی هوشمندانه ای بود، اگه خوب بفروشه Vita نجات پیدا کرده رسما... شرکت های Third Party هم بیشتر ساپورتش میکنن.

بفرما برو استور ویتا رو ببین پر از indie کی گفته که ویتا مال هاردکور گیمینگ ؟!!!

الان بازی هایی مثل Torchlight2, Minecraft, Amnesia و ... که indie ان مال افراد عادی ان؟

زمانی که بحث مقایسه ویتا با اسمارت فون ها می شد می گفتید angry birds برای گیمر ها نیست برای افراد عادیه و ... ملت ویتا می خرن بازی AA, AAA روش بازی کنن الان قضیه فرق کرده؟

من منظورم شما نیستی منظورم به طور کل هست که یک سری چشم بسته فقط می گن سونی سونی سونی سونی و هر روز حرف دیروز خودشون رو نقض می کنن

این سخت افزار هم PSX V2 اه ، تمام شدن پیش فروششم چیز عجیبی نیست خود ویتا هم توی ژاپن سریع soldout شد و soldout شدن preorder ها باعث موفقیت نمی شه ، این دستگاه از نظر من شکست می خوره چون دستگاه بی خودیه مثل psx

btw:

آخرین ویرایش:
کلا حرکت خیلی هوشمندانه ای بود،

نکته همینه! چون همون Vita هست عملا هیچ هزینه R&D و یا راه اندازی خط تولید نداره و میزان ضرردهی و مصرف منابعش در حداقل ممکنه هست. و از انجایی که سونی خودش جزو تولید کننده های بزرگ تلوزیون هست میتونه خیلی راحت Vita رو به خونه خیلی ها ببره و Installed Base اش رو افزایش بده. در این صورت هم قطعا ایندی ها خیلی بهش علاقه مند میشن و هم خودش بهتر جا میفته و هم باعث افزایش بازی های Vita میشه و میتونه فروش ان رو بالا ببره!

يه توضيح كوچولويي در مورد دستگاه بدم پستا رو كه ميخونم به نظرم ميرسه خيلي از دوستان هنوز دو زاريشون نيفتاده اصلا ويتا تي وي چي هست.

ويتا تي وي يك كنسول جديده و ا ويتا خيلي فرق داره اگرچه كه بازياي تقريبا يكساني با هم دارن. جديده چون كنسول خونگي هست و نه دستي

1. اين دستگاه از بازيهاي فيزيكي و ديجيتالي پشتيباني ميكنه همونطور كه از عكس مشخصه كارتريج ويتا رو ساپورت ميكنه

ps_vita_tv_5_1.jpg

2. بازيهاي PSP رو به صورت ديجيتالي ساپورت ميكنه يعني بايد از استور بخريد يا به نحوي تو رمش كپي كنيد
3. بازيهاي PSP رو برعكس خود PSP روي تلويزيون Full Screen نمايش ميده دوستاني كه از خروجي PSP تصوير گرفتن ميدونن كه تصويرش كوچيك و وسط صفحه مي افته

4. رم ويتا رو ميشه بهش زد

5. فعلا از دسته ي PS3 پشتيباني ميكنه اما تا يكي دو ماه بعد از عرضه دسته PS4 هم ميشه بهش زد كه مشكل تاچ هم حل ميشه در ضمن دسته PS4 جيروسكوپ هم داره پس نگراني در اين مورد هم نيست

6. مثل خود ويتا از قابليت Remote Play پشتيباني ميكنه

7. بازيهاي PS1 رو هم ميشه روش بازي كرد.

8. بعد از راه افتادن سيستم GaiKai در سال 2014 خيلي راحت ميتونيد ( البته خارجيا كه اينترنت درست درمون دارن نه ما) با استفاده از اين سيستم بازيهاي PS2 و PS3 رو هم روش بازي كنيد

9. مثل PS3 از Neflix ,Hulu و خيلي ديگه از سيستمهاي مشابه هم پشتيباني ميكنه

10 براي اجراي بازيهاي ويتا به هيچي احتياج نداره فقط وصلش ميكنيد به مانيتور يا تلويزيون و بازي ويتا رو فرو ميكنيد توش روشنش ميكنيد و حالشو ميبريد

11. قيمتش مفته فقط 95 دلار يعني با احتساب دلار 3000 تومن ميكنه كمتر از 300 تومن. به عبارتي ارزونترين كنسول بازاره حتي از 2DS هم ارزونتره

- - -ویرایش - - -

نکته همینه! چون همون Vita هست عملا هیچ هزینه R&D و یا راه اندازی خط تولید نداره و میزان ضرردهی و مصرف منابعش در حداقل ممکنه هست. و از انجایی که سونی خودش جزو تولید کننده های بزرگ تلوزیون هست میتونه خیلی راحت Vita رو به خونه خیلی ها ببره و Installed Base اش رو افزایش بده. در این صورت هم قطعا ایندی ها خیلی بهش علاقه مند میشن و هم خودش بهتر جا میفته و هم باعث افزایش بازی های Vita میشه و میتونه فروش ان رو بالا ببره!
باندل كردنش هم با تلويزثيون عاليه ماكان جديدا تو هم حركتاي هوشمندانه ميزنيا:d

البت يه باندل ديگه هم ميتونه بده ميتونه با PS4 باندلش كنه هم براي Remote play عاليه هم اينكه قيمتش ميشه همون 500 دلار XONe حالا خودت حساب كن كه ويتا تي وي خيلي بهتر از كينكته

الان بازی هایی مثل Torchlight2, Minecraft, Amnesia و ... که indie ان مال افراد عادی ان؟

زمانی که بحث مقایسه ویتا با اسمارت فون ها می شد می گفتید angry birds برای گیمر ها نیست برای افراد عادیه و ... ملت ویتا می خرن بازی AA, AAA روش بازی کنن الان قضیه فرق کرده؟

من منظورم شما نیستی منظورم به طور کل هست که یک سری چشم بسته فقط می گن سونی سونی سونی سونی و هر روز حرف دیروز خودشون رو نقض می کنن

این سخت افزار هم PSX V2 اه ، تمام شدن پیش فروششم چیز عجیبی نیست خود ویتا هم توی ژاپن سریع soldout شد و soldout شدن preorder ها باعث موفقیت نمی شه ، این دستگاه از نظر من شکست می خوره چون دستگاه بی خودیه مثل psx

btw:

پس شما با این دستگاه کارکردی؟ کدوم بازیها برا لانچ میاد؟

PSVITA یک کنسول دستی هست و ماهیتش مشخصه سونی الان دوتا کنسول خانگی داره و نباید به خاطر مسائل تجاری از سیاست هاش دور بشه

ویتا اگر اعتباری داشته به خاطر قابل حمل بودن و بازی های انحصاریش بوده ولی سونی چون میبینه هزینه ویتا سنگین هست و مشتری براش کم هست میاد تمام اعتبار ویتا که قابل حمل بودن و بازیهاش هست رو ازش میگیره میده به یک وسیله کنسول مانند
به نظر من ویتا دیگه برای سونی اهمیتی نداره و فقط میخواد یک جوری ضرر هاش رو جبران کنه

اگه شرکت های بزرگ مثل Apple و Sony و ... این تحلیل های شما رو ببینن حتما میان دنبالت که استخدامت کنن .
پس کوتاهی نکن و ادامه بده

پس با این حال شایعه باندل PS4 و Vita یه جورایی به حقیقت پیوسته خواهد شدندش

فقط میشه باندل PS4 با Vita TV

واقعا باندل ارزشمندیه من اگه ویتا نداشتم حتما میخریدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or