PlayStation Vita TV نیامده تمام شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی در نمایش دیروز خود در شهر توکیو جدیدترین محصول از خانواده PlayStation را معرفی کرد که اتفاقا کوچک و ارزان‌ترین آن‌ها نیز است! PlayStation Vita TV، تا علاقه‌مندان به بازی‌های جمع و جور کنسول‌های دستی که به تلوزیون‌های خود‌ و سبک سنتی بازی کردن وفادارند بتوانند تنها با خرید این PlayStation کوچک 95 دلاری تمامی عناوین Vita, PSP و PS1 را با DS3 را بر روی تلوزیون های خود تجربه کنند!

vitatvsoldout2.jpg

اما گویا بنظر می‌رسید چیزی که مردم ژاپن منتظر آن بودند Vita TV است و از نظر آن‌ها کنسول وسوسه انگیزتری نسبت به خود Vita است چرا که آمازون ژاپن امروز اعلام کرد تمام کنسول‌های قرار گرفته در این سایت بفروش رسیده‌اند و دیگر Vita TV برای فروش وجود ندارد! لازم به ذکر است که به گفته آمازون هر دو ورژن کنسول، یعنی Vita TV معمولی و پک ارزشمند آن (به همراه DS3 و مموری کارت 8 گیگابایتی)، بفروش رسیده‌اند که با توجه به شروع بسیار ضعیف Vita و ناکامی در استقبال عمومی، اتفاق جالب و درخور توجهی است.

باید دید بازخورد گیمرها در دراز مدت و همچنین دیگر مناطق چگونه خواهد بود اما به احتمال قوی در صورت موفقیت Vita TV شاهد حضور پررنگ تر سازندگان مستقل و استدیورهای بزرگ در لیست حمایت کنندگان Vita خواهیم بود.

PSVITA یک کنسول دستی هست و ماهیتش مشخصه سونی الان دوتا کنسول خانگی داره و نباید به خاطر مسائل تجاری از سیاست هاش دور بشه

ویتا اگر اعتباری داشته به خاطر قابل حمل بودن و بازی های انحصاریش بوده ولی سونی چون میبینه هزینه ویتا سنگین هست و مشتری براش کم هست میاد تمام اعتبار ویتا که قابل حمل بودن و بازیهاش هست رو ازش میگیره میده به یک وسیله کنسول مانند
به نظر من ویتا دیگه برای سونی اهمیتی نداره و فقط میخواد یک جوری ضرر هاش رو جبران کنه

من اول فکر میکردم که باید یک ویتا داشت تا این تصاویر رو از ویتا بگیره ببره روی تلویزیون.!!
ولی حالا میبینم که نه ،این خودش یک کنسول جداگانه است .
حتما فروشش رویایی میشه

PSVITA یک کنسول دستی هست و ماهیتش مشخصه سونی الان دوتا کنسول خانگی داره و نباید به خاطر مسائل تجاری از سیاست هاش دور بشه

ویتا اگر اعتباری داشته به خاطر قابل حمل بودن و بازی های انحصاریش بوده ولی سونی چون میبینه هزینه ویتا سنگین هست و مشتری براش کم هست میاد تمام اعتبار ویتا که قابل حمل بودن و بازیهاش هست رو ازش میگیره میده به یک وسیله کنسول مانند
به نظر من ویتا دیگه برای سونی اهمیتی نداره و فقط میخواد یک جوری ضرر هاش رو جبران کنه
اگه براش اهميت نداشت يه مدل جديد ازش بيرون نميداد اگه براش اهميت نداشت ديروز يه ساعت از كنفرانسشو نميزاشت براش و اگه براش اهميت نداشت چهار پنج تا انحصاري ديروز براش معرفي نميكرد
جالب اينجاست سوني الان داره به طور ميانگين ماهي يه كنفرانس ميده و توي همشون داره به ويتا وقت ميده و حداقل يكي دو بازي براش معرفي ميكنه

اگه براش اهميت نداشت يه مدل جديد ازش بيرون نميداد اگه براش اهميت نداشت ديروز يه ساعت از كنفرانسشو نميزاشت براش و اگه براش اهميت نداشت چهار پنج تا انحصاري ديروز براش معرفي نميكرد
جالب اينجاست سوني الان داره به طور ميانگين ماهي يه كنفرانس ميده و توي همشون داره به ويتا وقت ميده و حداقل يكي دو بازي براش معرفي ميكنه

این همه جنجال فقط برای هایپ همین Vita TV بود

به نظر من اعتبار ازش گرفته نشده که هيچ تازه يه امتياز براى ويتائه.
به هر حال تو ميگى براى ويتا بده من ميگم خوبه که چند سال بگذره نتيجش معلوم ميشه.
چيزى که واضحه اينه که سونى به هيچ وجه بيخيال ويتا نشده و اينو توو کنفرانساش نشون داده (گيمزکام و توکيو گيم شو)

بسیار عالی , تا بیاد تو ایران میگیرمش
Killzone Mercenary باید حالی بده با DS3
دوستان به مانیتور هم وصل میشه ؟؟؟؟

این همه جنجال فقط برای هایپ همین Vita TV بود
شما با هر پستت سعی میکنی ( میخوای ) سونی رو بد جلوه بدی
به هر حال Vita TV یه محصول کاملا جدید هست و باید روش مانور داد
بهتر از جنجال 2 تا دونه باتری قلمی هست که تو بسته کنسول میزارن
85126002309602839536.jpg

آخرین ویرایش:
به نظر من اعتبار ازش گرفته نشده که هيچ تازه يه امتياز براى ويتائه.
به هر حال تو ميگى براى ويتا بده من ميگم خوبه که چند سال بگذره نتيجش معلوم ميشه.
چيزى که واضحه اينه که سونى به هيچ وجه بيخيال ويتا نشده و اينو توو کنفرانساش نشون داده (گيمزکام و توکيو گيم شو)
دقیقا
فزوش بالای PSV TV باعث میشه سازنده های ترد پارتی مایل به ساخت بازی برای PSV/PSV TV بازی بسازن !
ممکنه قابلیت های لمسی کم بشه اما بازیاش بیشتر میشن
همچنین میزان هایپ این کنسول (مشکل اصلیش):دی

- - -ویرایش - - -

بسیار عالی , تا بیاد تو ایران میگیرمش
Killzone Mercenary باید حالی بده با DS3
دوستان به مانیتور هم وصل میشه ؟؟؟؟

شما با هر پستت سعی میکنی ( میخوای ) سونی رو بد جلوه بدی
به هر حال Vita TV یه محصول کاملا جدید هست و باید روش مانور داد
بهتر از جنجال 2 تا دونه باتری قلمی هست که تو بسته کنسول میزارن
85126002309602839536.jpg
تو کیلزون که از لمسیش استفاده میشه :|

دوست عزیز سونی یه شرکت تجاریه دیگه کمیته امداد که نیست :d وبزرگترین هدفش هم همون منافع تجاری و مادیه و سیاست دیگه ای نداره .. همه شرکتها همینن دیگه.
ویتا اعتبار هم داره و هنوز پروندش بسته نشده که شماز واژه"داشت" استفاده میکنی!
میشه بگی چطور اعتبار ویتا که به قول شما قابل حمل بودنش هست رو سونی چطور میگیره؟!! یجور میگی انگار دیگه قراره قابل حمل نباشه!
پس این همه بازی که معرفی شده نکنه واسه ps1 بود :d

اگه کسی واسه بازیا ویتا میخواد ps vita tv بخره ، فکر نکنم بازیا ویا واسش جالب باشه
همون ps vita بهتره!چون واسه vita tv فقط بازی هایی میان که تاچ و rear تاچ احتیاج نداشته باشن! تو killzone هم از تاچ استفاده شده و بیشتر بازی های ویتا حالشون به تاچ و ژیروسکوپ هستش!

این نظر شخصی منه!:)

اگه کسی واسه بازیا ویتا میخواد ps vita tv بخره ، فکر نکنم بازیا ویا واسش جالب باشه
همون ps vita بهتره!چون واسه vita tv فقط بازی هایی میان که تاچ و rear تاچ احتیاج نداشته باشن! تو killzone هم از تاچ استفاده شده و بیشتر بازی های ویتا حالشون به تاچ و ژیروسکوپ هستش!

این نظر شخصی منه!:)

نظر شخصى چرا؟ :d Factه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or