PlayStation Vita TV نیامده تمام شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی در نمایش دیروز خود در شهر توکیو جدیدترین محصول از خانواده PlayStation را معرفی کرد که اتفاقا کوچک و ارزان‌ترین آن‌ها نیز است! PlayStation Vita TV، تا علاقه‌مندان به بازی‌های جمع و جور کنسول‌های دستی که به تلوزیون‌های خود‌ و سبک سنتی بازی کردن وفادارند بتوانند تنها با خرید این PlayStation کوچک 95 دلاری تمامی عناوین Vita, PSP و PS1 را با DS3 را بر روی تلوزیون های خود تجربه کنند!

vitatvsoldout2.jpg

اما گویا بنظر می‌رسید چیزی که مردم ژاپن منتظر آن بودند Vita TV است و از نظر آن‌ها کنسول وسوسه انگیزتری نسبت به خود Vita است چرا که آمازون ژاپن امروز اعلام کرد تمام کنسول‌های قرار گرفته در این سایت بفروش رسیده‌اند و دیگر Vita TV برای فروش وجود ندارد! لازم به ذکر است که به گفته آمازون هر دو ورژن کنسول، یعنی Vita TV معمولی و پک ارزشمند آن (به همراه DS3 و مموری کارت 8 گیگابایتی)، بفروش رسیده‌اند که با توجه به شروع بسیار ضعیف Vita و ناکامی در استقبال عمومی، اتفاق جالب و درخور توجهی است.

باید دید بازخورد گیمرها در دراز مدت و همچنین دیگر مناطق چگونه خواهد بود اما به احتمال قوی در صورت موفقیت Vita TV شاهد حضور پررنگ تر سازندگان مستقل و استدیورهای بزرگ در لیست حمایت کنندگان Vita خواهیم بود.

8. بعد از راه افتادن سيستم GaiKai در سال 2014 خيلي راحت ميتونيد ( البته خارجيا كه اينترنت درست درمون دارن نه ما) با استفاده از اين سيستم بازيهاي PS2 و PS3 رو هم روش بازي كنيد

این همون سیستم استریم میشه دیگه؟! بعد اونوقت باید بازی رو بخری , یا چیکار باید بکنی که بتونی استریم کنی؟! :دی

این همون سیستم استریم میشه دیگه؟! بعد اونوقت باید بازی رو بخری , یا چیکار باید بکنی که بتونی استریم کنی؟! :دی
همون بازيايي كه از PSN به صورت ديجيتالي ميخري رو ميتوني بوسيله Gaikai روي هر كنسول سوني كه شامل 4و 3 و ويتا و ويتا تي وي ميشه بازي كني پردازشش توسط سرور انجام ميشه و خروجي رو مثل ويدئو روي كنسول استريم ميكنه

به این میگن تیر خلاص بر پیکره بیجان ویتا..!
اون تعدادی هم که میخواستن ویتا بخرن دیگه بیخیال میشن و میان سمت این که ارزونتر هست..
مگر سونی دنبال اینه که از فروش ویتا سود کنه؟ظاهرا فراموش کردید که IB رو افزایش میدن تا روی فروش بازی سود کنند.بیشترین سود توی فروش بازی هاست . سونی دقیقا به هدف زده و بهترین راه ممکن رو انتخاب کرده.

این دستگاه خوب مثل سایر وسایل دیگه هم امتیازاتی داره و معایبی هم خواهد داشت
خوب نظرم من در مورد این دستگاه ( اول مزایا رو میگم که مورد عنایت فن های عزیز قرار نگیرم:d )

1) قیمت عالی
2) پشتیبانی از کاتریج ویتا
3) پشتیبانی از کنترلر ps3
4) بیشتر شدن base کاربران ویتا
5) حمایت بیشتر ترد پارتی برای ساخت بازی
معایب

1) ارائه ی کیفیت ضعیف تر بر روی نمایشگر TV
2) خارج شدن بازی ها از حالت کنسول دستی و تمایل به سمت کنسول خانگی شدن
3) سوق دادن کاربرانی قصد خرید کنسول نسل جدید دارن ( نمیدونم شاید من اشتباه میکنم اما این میتونه خودش آسیبی برای فروش ps4 باشه )
4) بازی هایی که با تاچ اسکرین ساخته شدن و نیاز به تاچ هست عملا بلا استفاده میشن ( مثلا LD یا آنچارتد یا planet vs zombie و از این دسته بازی ها

اما در کل به نظرم این کنسول میتونه لانچ خوبی داشته باشه و اگر ساپورت خوبی براش ایجاد بشه به نظرم میتونه خطری برای ps4 باشه

چرا این حرف رو میزنم ؟ دلیلم اینه که به طور مثال شما میخوای کنسول جدید از سونی خریداری کنید
میایید به بودجتون نگاه میکنید خوب میبینید کم دارید اگر قصد صرفا خرید ps4 باشه خوب با کمی پول قرض کردن میخرید اما اگر نباشه مطمئنا vita tv انتخاب شماست
بازم میگم احتمال زیاد من اشتباه میکنم اما بنده این کنسول رو خطری برای ps4 میدونم

- - -ویرایش - - -

همون بازيايي كه از PSN به صورت ديجيتالي ميخري رو ميتوني بوسيله Gaikai روي هر كنسول سوني كه شامل 4و 3 و ويتا و ويتا تي وي ميشه بازي كني پردازشش توسط سرور انجام ميشه و خروجي رو مثل ويدئو روي كنسول استريم ميكنه

خوب این میشه کلود و هنوزم زیر ساختش آماده نیست فکر نکن قابلیت شاخی هست خیلی به سمت این قابلیت نمیرن چون زیر ساختش هنوز وجود نداره

این دستگاه خوب مثل سایر وسایل دیگه هم امتیازاتی داره و معایبی هم خواهد داشت
خوب نظرم من در مورد این دستگاه ( اول مزایا رو میگم که مورد عنیا فن های عزیز قرار نگیرم )

1) قیمت عالی
2) پشتیبانی از کاتریج ویتا
3) پشتیبانی از کنترلر ps3
4) بیشتر شدن base کاربران ویتا
5) حمایت بیشتر ترد پارتی برای ساخت بازی
معایب

1) ارائه ی کیفیت ضعیف تر بر روی نمایشگر TV
2) خارج شدن بازی ها از حالت کنسول دستی و تمایل به سمت کنسول خانگی شدن
3) سوق دادن کاربرانی قصد خرید کنسول نسل جدید دارن ( نمیدونم شاید من اشتباه میکنم اما این میتونه خودش آسیبی برای فروش ps4 باشه )
4) بازی هایی که با تاچ اسکرین ساخته شدن و نیاز به تاچ هست عملا بلا استفاده میشن ( مثلا LD یا آنچارتد یا planet vs zombie و از این دسته بازی ها

اما در کل به نظرم این کنسول میتونه لانچ خوبی داشته باشه و اگر ساپورت خوبی براش ایجاد بشه به نظرم میتونه خطری برای ps4 باشه

چرا این حرف رو میزنم ؟ دلیلم اینه که به طور مثال شما میخوای کنسول جدید از سونی خریداری کنید
میایید به بودجتون نگاه میکنید خوب میبینید کم دارید اگر قصد صرفا خرید ps4 باشه خوب با کمی پول قرض کردن میخرید اما اگر نباشه مطمئنا vita tv انتخاب شماست
بازم میگم احتمال زیاد من اشتباه میکنم اما بنده این کنسول رو خطری برای ps4 میدونم

- - -ویرایش - - -

خوب این میشه کلود و هنوزم زیر ساختش آماده نیست فکر نکن قابلیت شاخی هست خیلی به سمت این قابلیت نمیرن چون زیر ساختش هنوز وجود نداره

اجرا کردن بازی های ps1-psv چه ربطی به ps4 داره؟ فکر نکنم کسی بیاد psv tv رو با ps4 مقایسه کنه موقع خرید

اجرا کردن بازی های ps1-psv چه ربطی به ps4 داره؟ فکر نکنم کسی بیاد psv tv رو با ps4 مقایسه کنه موقع خرید

منم میگم احتمالا اشتباه از من باشه
ولی یادمه یک سری میگفتن مایکرو سافت میخواد برای نسل بعد دو تا کنسول عرضه کنه که همه اینو به ضرر مایکرو میدونستن با توجه به اینکه هر دو میتونستن از یک بازی بهره ببرن
اینم یک چیزی تو همون شکله با توجه به اینکه ویتا بیس زیادی نداشته تا کنون
چون خیلی ها تو خرید کنسول به بودجه ی خودشون نگاه میکنن و حتما براشون یک کنسول خاص مطرح نیست

@ مهدي

مهدي جان در مورد بقيه صحبتات بلاخره نظرت محترم اما در مورد Cloud به صراحت جناب آقاي Andrew House در كمفرانس E3 فرمودن كه سيستم Gaikai از سال 2014 بزاي Ps3 و PS4 در آمريكا اجرايي ميشه البته ايشون از واژه Followed By Vita استفاده كردن كه معلوم ميشه براي ويتا يه خورده ديرتر اتفاق مي افته اما زير ساختاش آمادست چون Gaikai يه شركت تازه تاسيس نيست سوني حاضر و آماده خريدتش
اما اگر تو ايران اينترنت 200000000000 MB هم بياد قابل استفاده نيست كه دليلش يكم تخصصي ميشه اگه كسي خواست بگه تا توضيح بدم

@ مهدي

مهدي جان در مورد بقيه صحبتات بلاخره نظرت محترم اما در مورد Cloud به صراحت جناب آقاي Andrew House در كمفرانس E3 فرمودن كه سيستم Gaikai از سال 2014 بزاي Ps3 و PS4 در آمريكا اجرايي ميشه البته ايشون از واژه Followed By Vita استفاده كردن كه معلوم ميشه براي ويتا يه خورده ديرتر اتفاق مي افته اما زير ساختاش آمادست چون Gaikai يه شركت تازه تاسيس نيست سوني حاضر و آماده خريدتش
اما اگر تو ايران اينترنت 200000000000 MB هم بياد قابل استفاده نيست كه دليلش يكم تخصصي ميشه اگه كسي خواست بگه تا توضيح بدم
بحث کلود و استریم همین الان هم تو خارج از کشور مشکل هست ایران که هیچی. الان استریم بازی تا 720p بیشتر قابلیت اجرا نداره
در کل منطق و بحث بازار یک چیز رو میگه
وجود دو کنسول خانگی از سوی یک شرکت به صورت همزمان یک اشتباه بزرگه vita tv نوع خانگی شده ی کنسول دستی ویتا هست که مطمئناً قیمت خوبش فعلا باعث فروش خوبش بوده

بازار Vita TV قطعا آسیب و یا تهدیدی برای PS4 نیست چرا که اساسا مکمل ان محسوب میشه.

من الان فقط فکر میکنم Vita TV میتونه خود Vita رو نابود کنه! الان بیشتر بازی هایی که قراره در آینده برای PS4 و PS3 بیاد یه ورژن Vita هم دارن. در صورتی که اکثرشون چون برای ویتا طراحی نمیشن کار چندان خاصی با ویژگیهای منحصر به فرد ویتا هم ندارن. و اینکه اگه Vita TV محبوب بشه سازنده ها به سمتش جلب میشن. حالا ترکیب این دو مورد میتونه منجر به نابودی Vita بشه. به این شکل که من به عنوان مخاطب وقتی میبینم بیشتر بازی هایی که برای ویتا میاد رو میتونم با ویتا تی وی هم بازی کنم خوب قطعا ویتا تی وی رو انتخاب میکنم چون ارزونتره! از طرف دیگه وقتی IB ایشون بالاتر بره سازنده ها جلبش میشن، در نتیجه بازی های ویتا میره به سمتی که ربطی به سنسورهاش نداشته باشه و بشه انهارو با ویتا تی وی هم بازی کرد! در نتیجه بازهم من به عنوان خریدار دلیلی نمیبینم خود ویتا رو بخرم!

حالا باز باید دید سونی چی تو سرش میگذره و چجوری میخواد بازار این دوتا رو تفکیک کنه!

بحث کلود و استریم همین الان هم تو خارج از کشور مشکل هست ایران که هیچی. الان استریم بازی تا 720p بیشتر قابلیت اجرا نداره
در کل منطق و بحث بازار یک چیز رو میگه
وجود دو کنسول خانگی از سوی یک شرکت به صورت همزمان یک اشتباه بزرگه vita tv نوع خانگی شده ی کنسول دستی ویتا هست که مطمئناً قیمت خوبش فعلا باعث فروش خوبش بوده
راستيتش خيلي حرفت به دلم نميشينه واقعا از ديد يه فن به قضيه نگاه نميكنم اما آخه بازار يه كنسول 100 دلاري( كه گرافيكش بد نيست ولي خودت ميدوني اكثر بازياي كنسولاي دستي بخاطر اينكه مصرف باطري رو پايين بيارن از حداكث قدرت استفاده نميكنن) چه دخلي ميتونه به PS4 داشته باشه يعني كي سر يه همچين دو راهي قرار ميگيره اتفاقا شايد بتونه جاي خالي وي تو نسل قبلي رو تا حدي پر كنه وي يه كنسول economical بود كه وي يو نيست بازار كژوال الان تا حدي بي صاحاب افتاده vita TV قابليت پر كردنشو روي كاغذ حداقل داره

@ ماكان

اتفاقا بازار خود Vita رو هم خراب نميكنه چون ويتا يه قابليتي داره كه اين نداره اونم قابل حمل بودنه هر كدوم مشتري خودشونو دارن ولي از طرف ديگه دو پلتفورمه شدن بازياي ويتا باعث ميشه خود ويتا هم رشد كنه

ماکان جان مکمل شدن رو میتونی بیشتر توضیح بدی ؟

آره!:دی

توی تحلیل مارکت برای یه محصول همیشه یه بخشی هست به اسم اینداستری آنالیز که تحلیل میکنه چجوری موفقیت یه محصول میتونه روی موفقیت یه محصول دیگه تاثیر بزاره. مثلا گفته میشه اگه شما یه بازی بسازی تو سبک موزیکال و رقص (برای کینکت)، اگه بازیت بگیره و فروش کنه به شرکت های دیگه ای مثل مایکروسافت و حتی یوبیسافت که دنس سنترال رو داره هم سود میرسونی. چون هم باعث جذاب تر شدن کینکت و 360 میشی و هم به رشد سبکی کمک میکنی که دنس سنترال سلطانشه و قطعا بزرگ شدن طیف مخاطب های این سبک (بواسطه بازی تو) منجر به جلب شدن بیشتر مخاطبین به دنس سنترال هست.

اینجا هم همچین شرایطی رو داریم. سونی داره مانور تبلیغاتی زیادی روی ریموت پلی و ترکیب ویتا با PS4 میده. و ما بازی های زیادی رو داریم که کراس پلتفرم هستن. این باعث میشه که خیلی ها بخوان از این ارتباط استفاده کنن. در نتیجه موفقیت PS4 و افزایش IB اش میتونه منجر به افزایش محبوبیت Vita TV و علاقه مند شدن مردم به خریدش بشه. و بلعکس. منتها اینا فیلد مشترکی ندارن که باعث بشه مثلا من بگم "ایول حالا که اینجوری شد پس من دیگه بجای PS4 میرم Vita TV میخرم!".

البته این شرایط برای خود Vita فرق میکنه و من تحلیل خودم رو توی پست بالایی نوشتم. فکر میکنم Vita TV باعث مرگ بازی های ترد پارتی که از سنسورهای ویتا استفاده میکنن بشه اما با PS4 کاری که نداره هیچ، به فروش بیشترش کمک هم میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or