PlayStation Vita TV نیامده تمام شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی در نمایش دیروز خود در شهر توکیو جدیدترین محصول از خانواده PlayStation را معرفی کرد که اتفاقا کوچک و ارزان‌ترین آن‌ها نیز است! PlayStation Vita TV، تا علاقه‌مندان به بازی‌های جمع و جور کنسول‌های دستی که به تلوزیون‌های خود‌ و سبک سنتی بازی کردن وفادارند بتوانند تنها با خرید این PlayStation کوچک 95 دلاری تمامی عناوین Vita, PSP و PS1 را با DS3 را بر روی تلوزیون های خود تجربه کنند!

vitatvsoldout2.jpg

اما گویا بنظر می‌رسید چیزی که مردم ژاپن منتظر آن بودند Vita TV است و از نظر آن‌ها کنسول وسوسه انگیزتری نسبت به خود Vita است چرا که آمازون ژاپن امروز اعلام کرد تمام کنسول‌های قرار گرفته در این سایت بفروش رسیده‌اند و دیگر Vita TV برای فروش وجود ندارد! لازم به ذکر است که به گفته آمازون هر دو ورژن کنسول، یعنی Vita TV معمولی و پک ارزشمند آن (به همراه DS3 و مموری کارت 8 گیگابایتی)، بفروش رسیده‌اند که با توجه به شروع بسیار ضعیف Vita و ناکامی در استقبال عمومی، اتفاق جالب و درخور توجهی است.

باید دید بازخورد گیمرها در دراز مدت و همچنین دیگر مناطق چگونه خواهد بود اما به احتمال قوی در صورت موفقیت Vita TV شاهد حضور پررنگ تر سازندگان مستقل و استدیورهای بزرگ در لیست حمایت کنندگان Vita خواهیم بود.

دوستان یه نفر لطف کنه یه منبع معتبر واسه اینکه این دستگاه نمیتونه بازیهای تاچ ویتا رو به صورت عملی اجرا کنه بزاره
مرسی.

واقعا سوني چه فكري كرده؟؟؟ ويتا رو نابود كرد تموم شد رفت!! ويتا تيوي هم ارزونتره هم قابليتهاي بيشتري داره

یُخ بابا؟ :دی سونی چقدر احمقه، نمیفهمه وقتی Vita Tv بیشتر بفروشه انگار که install base خود Vita رفته بالا، شرکت های Third Party هم بیشتر مشتاق میشن که برای Vita بازی بسازن. ولی سونی خره دیگه اینارو نمیفهمه. :confused:

واقعا سوني چه فكري كرده؟؟؟ ويتا رو نابود كرد تموم شد رفت!! ويتا تيوي هم ارزونتره هم قابليتهاي بيشتري داره
خب میشه گفت هدف بلند مدت از ساخت این وسیله ، فروش بیشتر Vita معمولی هست ! :دی هرچقدر Vita TV های بیشتری فروش بره ، ناشرها به ساخت بازی برای Vita علاقه بیشتری پیدا میکنن و وقتی بازی هاش بیشتر بشه ، فروش Vita معمولی هم بالا میره ! :دی یعنی سود این وسیله در صورت موفقیت ، برای Vita خیلی زیاده و یه تیر و چند نشون هست ! :دی

چه جالب دیروز یه تریلر گرفتم امکانات ps4 رو نشون میداد اینم بود نمیدونستم چیه حالا فهمیدم پیشنهاد میکنم شما هم ببینید خیلی جالبه....تو ایران کی میاد خدایی چیز جمو جوری خوراک سفره میتونی بزاری تو جیبت بری اینور انور وصل کنی بازی کنی حال کنی فقط خدا کنه

به ps vita ضربه نزنه خیلی سخته تعادل رو برقرار کنه سونی........:d

http://host13.aparat.com//public/us...41/b948e87212248af5b88a7952ca330bba721245.mp4

خب میشه گفت هدف بلند مدت از ساخت این وسیله ، فروش بیشتر Vita معمولی هست ! :دی هرچقدر Vita TV های بیشتری فروش بره ، ناشرها به ساخت بازی برای Vita علاقه بیشتری پیدا میکنن و وقتی بازی هاش بیشتر بشه ، فروش Vita معمولی هم بالا میره ! :دی یعنی سود این وسیله در صورت موفقیت ، برای Vita خیلی زیاده و یه تیر و چند نشون هست ! :دی

درواقع اصلا از این خبرها نخواهد بود!:دی

هرچقدر فروش Vita TV بالاتر بره، بازی هاش بیشتر میشه. درست. اما بازی هایی که هیچ ربطی به تاچ کنسول ندارن و از هیچ کدوم از قابلیت های کنسول استفاده نمیکنن. در نتیجه هرکسی که بخواد این بازی های جدید رو تجربه کنه میره همون Vita TV رو میخره که ارزون تره!

من نمیدونم چی تو سر سونی میگذره اما شخصا به عنوان یه گیمر اگه قرار باشه بخاطر انجام یه سری بازی که عین بازی های کنسولی معمولی هستن و هیچ نوآوری خاصی از نظر کنترل ندارن کنسول بخرم قطعا انتخابم Vita TV هست که ارزون تره! حالا اگه بخوایم از ان سمت به قضیه نگاه کنیم، یعنی بگیم ملاک و فاکتور اصلی بازی کردن ان بازی ها توی اتوبوس و مترو و .... باشه، یعنی چیزی که Vita TV نمیتونه ارایه بده اساسا خود Vita TV بی ارزش میشه و نمیشه آینده خوبی رو براش پیش بینی کرد!

البته من نظر شخصیم این هست که این وسیله در صورت موفقیت تجاری گند میزنه به Vita.

درواقع اصلا از این خبرها نخواهد بود!:دی

هرچقدر فروش Vita TV بالاتر بره، بازی هاش بیشتر میشه. درست. اما بازی هایی که هیچ ربطی به تاچ کنسول ندارن و از هیچ کدوم از قابلیت های کنسول استفاده نمیکنن. در نتیجه هرکسی که بخواد این بازی های جدید رو تجربه کنه میره همون Vita TV رو میخره که ارزون تره!

من نمیدونم چی تو سر سونی میگذره اما شخصا به عنوان یه گیمر اگه قرار باشه بخاطر انجام یه سری بازی که عین بازی های کنسولی معمولی هستن و هیچ نوآوری خاصی از نظر کنترل ندارن کنسول بخرم قطعا انتخابم Vita TV هست که ارزون تره! حالا اگه بخوایم از ان سمت به قضیه نگاه کنیم، یعنی بگیم ملاک و فاکتور اصلی بازی کردن ان بازی ها توی اتوبوس و مترو و .... باشه، یعنی چیزی که Vita TV نمیتونه ارایه بده اساسا خود Vita TV بی ارزش میشه و نمیشه آینده خوبی رو براش پیش بینی کرد!

البته من نظر شخصیم این هست که این وسیله در صورت موفقیت تجاری گند میزنه به Vita.
البته این نکته رو فراموش نکن که خیلیا بخاطر فلسفه قابل حمل بودن و بازیای مستقل و کوچک میرن کنسول دستی میخرن پس میشه گفت این حرکت جهت تحریک ناشر ها بوده :d

یُخ بابا؟ :دی سونی چقدر احمقه، نمیفهمه وقتی Vita Tv بیشتر بفروشه انگار که install base خود Vita رفته بالا، شرکت های Third Party هم بیشتر مشتاق میشن که برای Vita بازی بسازن. ولی سونی خره دیگه اینارو نمیفهمه. :confused:
شماها از بس عاشق و دلباخته سونی هستین خودتون رو راحت گول میزنید! خب خیلی سادس که این قضیه به فروش ویتا صدمه میزنه! در مورد اون که میگی سونی احمق بوده نفهمیده خوب هر شرکتی اشتباه میکنه! معصوم که نیستن:دی
من کاری به فروش بازیها ندارم مشخصه که این کار فروش کنسول رو پایین میاره

شماها از بس عاشق و دلباخته سونی هستین خودتون رو راحت گول میزنید! خب خیلی سادس که این قضیه به فروش ویتا صدمه میزنه! در مورد اون که میگی سونی احمق بوده نفهمیده خوب هر شرکتی اشتباه میکنه! معصوم که نیستن:دی

دوست عزيز ويتا خودش الان صدمه خدايي هست اتفاقا الان اگه چيزي باشه كه بتونه نجاتش بده همينه
3DS هم كه به نسبت پرفروش تر بوده الان فروشش خيلي پايين اومده متاسفانه بازار كنسول دستي مثل نسل قبل خوب نيست بنظرم ربطي به اسمارت فونها هم نداره كلا سوني و نينتندو پشتيباني خوبي تو اين نسل نداشتن نسل قبل خيلي بهتر بود خودم به شخصه با دي اسم خيلي بيشتر از تري دي اسم بازي ميكنم

باشه، شما روشن بین. شما با انصاف.

فقط این نکته رو هم در نظر داشته باشید که اکثر سود تولید کنندگان کنسول از فروش نرم افزاره، نه خود کنسول. 8-|

مگه Killzone Mercenery نیمده دیگه درده این کنسول چیه یعنی 199 دلار خیلی بالاست به خدا مفت مفته من بودم اونور 2 تا 2 تامیخریدم زیردستوت و پا با بازی کیلزون حال میکردم نمره خیلی خوبی هم که گرفت از منتقدا پس مشکل مشکل بازی حل نمیشه؟؟؟

منظورم بازی برای کنسول ویتا بود. ویتا و این کنسول (که یه نوع ویتایه) از کمبود بازی رنج میبرن. (متوجه علامت تعجبات نشدم)

چرا این حرفو میزنی؟

به خدا آدم نمیدونه به کدوم حرفاتون توجه کنه (منظورم شما نیستی بقین)

یه روز میان میگن سونی باید به ویتا برسه فعلا بعد که جدیدا یه گونی بازی براش معرفی کردن میگن چرا به ویتا میرسن و PS4 رو یادشون رفته

تا کمتر از یه سال دیگه انقدر بازی شاخ براش ریلیز میشه که ندونی چیکار کنی

چرا این حرفو میزنی؟

به خدا آدم نمیدونه به کدوم حرفاتون توجه کنه (منظورم شما نیستی بقین)

یه روز میان میگن سونی باید به ویتا برسه فعلا بعد که جدیدا یه گونی بازی براش معرفی کردن میگن چرا به ویتا میرسن و PS4 رو یادشون رفته

تا کمتر از یه سال دیگه انقدر بازی شاخ براش ریلیز میشه که ندونی چیکار کنی

منم امیدوارم بازی خوب برای این کنسول بیاد و میدونم که ویتا پتانسیلشو داره ...
در مورد کسایی که این حرفارو میزنن :
سونی توجه اش به play station زیاده در مورد ویتا هم داره خوب کار میکنه به قول خودت تا چند وقت دیگه ویتا هم مشکل بی بازی ایش برطرف میشه.

یه چن تا سوال :
اولا این وسیله ای که گفتید 2 تا پکیج داره؟ چه فرقی دارن اون وقت؟
در ضمن خروجی تصویرش چی هست؟ Hdmi ؟
قیمت بازی هاش رو نگفته هنوز؟ بازی های psp و ps1 رو میگم؟
در ضمن خود بازی های ویتا چنده؟
ممنون...................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or