PlayStation Tablet معرفی شد

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
کاربر سایت
s1vq43mv14lqchfk051i.jpg

امروز سونی رسما در ژاپن PlayStation Tablets را در دو طرح متفاوت معرفی کرد .

این تبلت ها در دو نوع یکی با صفحه ی نمایش یکپارچه 9.4 اینچی و دیگری با دو صفحه ی نمایش مجزای 5.5 اینچی با قابلیت یکپارچه سازی تصاویر ( شبیه آنچه در 3DS دیده ام ) پاییز امسال در سراسر جهان در دسترس خواهند بود .

اما نکته ی مهم پشتیبانی این تبلت ها از بازی هایی از PS One خواهد بود که از طریق PlayStation Suite قابل دریافت خواهند بود .

همچنین این دو تبلت از Android 3.0 پشتیبانی کرده و مجهز به WiFi و 3G/4G خواهند بود ، هنوز خبری مبنی بر قیمت و یا سایر مشخصات سخت افزاری این تبلت ها اعلام نشده است .

pwe68cea1vvzn907i501.jpg

x2c9ofzwefsuxornltq.jpg

درسته ایده این کنترلر دستی از نینتندو آغاز شد (همیشه هم گفتم که نینتندو هم کمپانیه خلاقیه) اما نمیشه به سونی خیلی خرده گرفت ! یه همچین چیزی دیر یا زود باید رواج پیدا میکرد.
البته حرف شما کاملا صحیح هست اما اگه بخوایم خیلی سخت گیر باشیم باید اعلام کنیم پس همه دنیا موس رو از اپل کپی کردند

البته آره تا حدودی این حرف درسته و میشه بهش گفت استاندارد سازی. مثلا اینجوری بخوایم بگیم باید بگیم همه شرکت ها استفاده از دو تا آنالوگ رو توی کنترلرهاشون از سونی وام گرفتن و تقلید کردن!

البته این رو بگم که اصولا توی ایران به دلیل فقر واژه و تعبیر نادرست،‌ الگو برداری و یا استاندارد سازی رو تقلید نام میبرن که درست نیست.

بر اساس این حرف شما قاعدتا Xbox360 که دیگه کارش از سلامم گذاشته
بر اساس حرف شما میشه گفت مایکروسافت کنسول رو از سونی تقلید کرد آخه درسته ؟

چه ربطی داره؟ این یه تکنولوژی هست نه ایده! ساخت کنسول که یک ایده نیست که بگی مایکروسافت از سونی تقلید کرد و اگر هم اصلا ایده باشه قبل از سونی نینتندو، سگا و حتی پاناسونیک کنسول داشتن، در نتیجه این حرف اساسا ار بیخ و بن غلطه!

چیزی که سر تقلید و یا عدم ان میشه روش بحث کرد یک ایده هست نه یک تکنولوژی. مثلا اگه الان اخوی بنده بیاد شروع کنه تلویزیون بسازه نمیشه تقلید کار و ... اما اگه همین اخوی بنده بیاد عینن تکنولوژی شبیه به Kinect رو عینن کپی کنه (یعنی کاری که سونی با Move کرد و جز بهبود دقت هیچ اضافه و یا کمی ازش نکرد) میشه تقلید کردن و حتی دزدین ایده! حالا ضشاید در نهایت باعث بشه کنترل Kinect تبدیل به یک استاندارد برای همه کنسول ها بشه اما در اصل ماجرا هیچ تغییری بوجود نخواهد امد!

تقلید و یا وام گرفتن از یک ایده زمانی قابل قبول هست که شما بتونی ان ایده رو ماله خودت کنی. مثلا همین Kinect. شاید اساس ایده این وسیله از Eye Toy وام گرفته شده باشه اما انقدر بست و تغییر داده شده که دیگه ماله خودمایکرو هست،‌ نه یک تقلید صرف از سونی. به این میگن وام گرفتن اما Move یک تقلید صرف هست.

یعنی کاری که سونی با Move کرد و جز بهبود دقت هیچ اضافه و یا کمی ازش نکرد
ببخشید اگر ارتباطی با موضوع تاپیک نداره ولی
ماکانِ عزیز روش و تکنولوژیِ استفاده شدهدر Move با Wii اشتراک داره ولی اضافات و تفاوت های ساختاری داره با اون، به نظرت اضافه کردنِ تشخیصِ عمق تفاوت کمی هست؟!
فقط با عنوانِ بالاتر بردنِ دقت بهش نگاه نکن ، چطوری این کار انجام شده ، پردازشِ تصویر و اضافه کردنِ فانکشنِ تشخیصِ عمق ، طبق استدلالِ خودت ، تقلیدی بودنِ این کنترلر رو زیر سوال میبره.
مجددا شرمنده برای آف تاپیک.

اينكه واسه شما چي احمقانه به نظر مياد و چي احمقانه نيست بايد به خودتون رجوع كرد نه اينكه بيايي اينجا iOS رو ببري زير سوال
منظورم از احمقانه این نبود که سیستم عامل مسخره ایه، منظور اینه که جلوی android به نظر میاد بیش از حد پیش پا افتاده س.

عجب ! پيش پا افتاده شده كه فروشش تو Q1 2011 113% نسبت به سال قبل بيشتر شده !
توی چند درصد صنایع و بازارها که Wide Appeal دارن و خریدار خرد، محصولاتی که از نظر intellectual برترن از محصولات پیش پا افتاده فروششون بیشتره که اینم اینطوری باشه؟

توی چند درصد صنایع و بازارها که Wide Appeal دارن و خریدار خرد، محصولاتی که از نظر intellectual برترن از محصولات پیش پا افتاده فروششون بیشتره که اینم اینطوری باشه؟
يعني واقعا عجب داري آره فدات شم درست ميگي شما Ps3 هم دليل اينكه فروشش از x360 بيشتر شده همينه !!
خوشم مياد دليل متراشيد اونم چه دلايلي

آخرین ویرایش:
کاری ندارم هر کدوم چقدر میفروشه، فروششون رو هم نمیشه مقایسه کرد چون iOS انحصاری اپله در صورتی که الان روز به روز برندهایی که از آندروید استفاده میکنن بیشتر میشن.
اما چیزی که مشخصه آینده رو سیستم عامل های Open Source و غیر انحصاری مثل آندروید تشکیل میدن.
نسبت iOS به Android مثل نسبت IE به Firefix ه!

• Like
Reactions: mehdihoo

دقیقا ... باز ios روی گوشی های اپل عملکرد خیلی قابل قبول تری داره تا روی آیپد ... به عنوان کسی که هر دو دستگاه اپل رو داره هیچ وفت سیستم عامل آیپدم جذبم نکرد ... همیشه احساس می کنم دارم با یه آیپاد بزرگ کار میکنم ... با محدودیت های همیشگی اپل ... هنوز هم فرمت قابل پخشم mp4 هستش و از فلش توی وب و ساپورت حافظه خارحی و ... خبری نیست ... با همون سیستم عامل ... اینا برای به موزیک پلیر می تونه قابل قبول باشه و همینه که آیپاد رو بهترین موزیک پلیر دنیا کرده ولی برای یه تبلت که قراره نیاز من به کامپیوترم رو ( حداقل از نظز من ) کمتر کنه اصلا قابل قبول نیست ... مطمئن هستم اندروید در سالهای آینده رو تبلت ها حتی بیشتر از اسمارت فون ها iOS رو شکست خواهد داد ...

• Like
Reactions: Isildur
دقیقا ... باز ios روی گوشی های اپل عملکرد خیلی قابل قبول تری داره تا روی آیپد ... به عنوان کسی که هر دو دستگاه اپل رو داره هیچ وفت سیستم عامل آیپدم جذبم نکرد ... همیشه احساس می کنم دارم با یه آیپاد بزرگ کار میکنم ... با محدودیت های همیشگی اپل ... هنوز هم فرمت قابل پخشم mp4 هستش و از فلش توی وب و ساپورت حافظه خارحی و ... خبری نیست ... با همون سیستم عامل ... اینا برای به موزیک پلیر می تونه قابل قبول باشه و همینه که آیپاد رو بهترین موزیک پلیر دنیا کرده ولی برای یه تبلت که قراره نیاز من به کامپیوترم رو ( حداقل از نظز من ) کمتر کنه اصلا قابل قبول نیست ... مطمئن هستم اندروید در سالهای آینده رو تبلت ها حتی بیشتر از اسمارت فون ها iOS رو شکست خواهد داد ...

تمام فرمت های ویدئویی و پشتیبانی کامل از زیرنویس فارسی = VLC Media Player
نمایش فایل های فلش در وب = Skyfire
حافظه خارجی از اون حرفا بود!
در ضمن باید چیزی رو به شما بگم. iOS بر پایه سیستم عامل مک نوشته شده.
زمانی که سیستم عامل مک منتشر شد هنوز ویندوز نبود. مایکروسافت خودش از مک استفاده می کرد و تمام کمپانی هایی که الان می بینید.
اینو توجه داشته باشید زمان پاسخگویی در مک ۳ برابر ویندوز می باشد.
این ممکن نیست جز سخت افزار و نرم افزار سازگار که اپل این دو را خود می سازد و برتری آن مشخص شده.

هرگز اینگونه نیست! فکر می کنم جواب شما در بالا داده شد.

تمام فرمت های ویدئویی و پشتیبانی کامل از زیرنویس فارسی = VLC Media Player
دقيقا ! تمام اينجور مشكلات ios به وسيله همين نرم افزارها حل ميشه و كامل كامل ميكنه سيستم عامل رو!
حتي يادمه نميشد يه زماني با دوربين ايفون فيلم برداري كرد!
EPIC FAIL
دقيقا برتري اپل اينه كه بهترين نرم افزار رو با بهترين سخت افزار بهينه شده با هم ميسازه كه باعث بالا رفتن كيفيت كاراش ميشه.
حالا فيل رو فشارش ديگه بستگي به خودت داره.

آخرین ویرایش:
منظورم اینه که نیومد یه چیزی کپی آیپد تحویلمون بده + آندروید.
من یادم نمیاد شرکت دیگه ای این کار رو کرده باشه.
این ممکن نیست جز سخت افزار و نرم افزار سازگار که اپل این دو را خود می سازد و برتری آن مشخص شده.
EPIC FAIL

کاری ندارم هر کدوم چقدر میفروشه، فروششون رو هم نمیشه مقایسه کرد چون iOS انحصاری اپله در صورتی که الان روز به روز برندهایی که از آندروید استفاده میکنن بیشتر میشن.
اما چیزی که مشخصه آینده رو سیستم عامل های Open Source و غیر انحصاری مثل آندروید تشکیل میدن.
منم بحث فروش نكردم شما ميگي پيش پا افتادست من ميگم اگه حرفات درسته چرا فروشش ١١٣٪ افزايش داشته بعد با يه دليل خيلي مسخره ميايي ميگي كه كجاي دنيا ديدي كه محصولات پيش پافتاده فروشش كم باشه !! يعني در رابطه با اون پست نميشهوچيزي به غير نوشتن يه جوك

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or