PlayStation Tablet معرفی شد

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
کاربر سایت
s1vq43mv14lqchfk051i.jpg

امروز سونی رسما در ژاپن PlayStation Tablets را در دو طرح متفاوت معرفی کرد .

این تبلت ها در دو نوع یکی با صفحه ی نمایش یکپارچه 9.4 اینچی و دیگری با دو صفحه ی نمایش مجزای 5.5 اینچی با قابلیت یکپارچه سازی تصاویر ( شبیه آنچه در 3DS دیده ام ) پاییز امسال در سراسر جهان در دسترس خواهند بود .

اما نکته ی مهم پشتیبانی این تبلت ها از بازی هایی از PS One خواهد بود که از طریق PlayStation Suite قابل دریافت خواهند بود .

همچنین این دو تبلت از Android 3.0 پشتیبانی کرده و مجهز به WiFi و 3G/4G خواهند بود ، هنوز خبری مبنی بر قیمت و یا سایر مشخصات سخت افزاری این تبلت ها اعلام نشده است .

pwe68cea1vvzn907i501.jpg

x2c9ofzwefsuxornltq.jpg

ولی آخه این چیه این زیر ؟ کتلت ؟ یاد6600 می افته آدم

امیر ببین گیر بیخود میدی!:دی هرچند همین هم خوبه اما این فقط یک طرح Prototype از ایده تبلت کتابی هست. یه چیز تو مایه های همون تبلتی که یه زمان مایکروسافت قرار بود بده بیرون و من کلی براش قش و ضعف کردم تهش معلوم نشد چی شد!:دی درمجموع من که از این طرح ها هم خیلی خوشم امد، البته به شرطی که مشکی باشن و برق بزنن!:دی زود کثیف میشن و خش برمیدارن اما خشگل مزه میشن!:دی

ترول تر از تو اینجا داریم سونی فن ؟

آره، خودت!:دی

من واقعا نمی دونم دوستان بر چه اساسی دارن مقایسه می کنن ؟ ! اطلاعی از سخت افزارش دارید ؟ عکسی چیزی ؟ فن اپل 2 آتیشه به این میگن :d

ویرایش:
این یه تیکه رو ویرایش میکنم چون فکر می کردم دوستان متوجه منظور بشن پس فردا میان می گن این یارو ..

آخرین ویرایش:
امیر ببین گیر بیخود میدی!:دی هرچند همین هم خوبه اما این فقط یک طرح Prototype از ایده تبلت کتابی هست. یه چیز تو مایه های همون تبلتی که یه زمان مایکروسافت قرار بود بده بیرون و من کلی براش قش و ضعف کردم تهش معلوم نشد چی شد!:دی درمجموع من که از این طرح ها هم خیلی خوشم امد، البته به شرطی که مشکی باشن و برق بزنن!:دی زود کثیف میشن و خش برمیدارن اما خشگل مزه میشن!:دی

آره، خودت!:دی

ماکان اینکه مشخصه چون زمان کمی تا عرضه مونده طرح 90% ِش همین خواهد بود ولی امکان داره یه سری تغییراتی ایجاد ، قبول کن s2 یکم ضخیم هست ، میتونست خیلی بهتر باشه !
من هم رسما اعلام میکنم هنوز کوچکترین بهانه ای برای خرید تبلت ندارم ، بر عکس تو که چندتا چندتا میخری :d

در ضمن من اگه ترول هم باشم ، ترول - فن ِ معجون ِ جاپونی نیستم :d

@ ملت :

آقا به خدا من فن اپل نیستم ، اصلا تبلت هم ندارم .:دی

قبول کن s2 یکم ضخیم هست ، میتونست خیلی بهتر باشه !

قبول کردن نمیخواد که!:دی بله میتونست از این بهتر باشه! البته من با این ضخیم بودنش مشکلی ندارم و اتفاقا از این فرم بیضی شکلش که شبیه PS3 هست هم خیلی خوشم امد. دقیقا شبیه Mini PS3 شده!:دی فقط رنگش به نظرم تو مخه!

بر عکس تو که چندتا چندتا میخری

دوستان میدونن،‌ من یه علاقه خاصی دارم که مثل یک مجموعه دار اینجور لوازم رو بخرم بچینم خونه!:دی هر چی در میارم رو میدم به اینا پول ندارم برای خودم پفک بخرم!:دی

در ضمن من اگه ترول هم باشم ، ترول - فن ِ معجون ِ جاپونی نیستم

به جان خودم اسم من بد در رفته تو سایت!:دی من نه از این Anime های سخیف ژاپنی میبینم، نه مانگا میخونم و نه اصلا از این جماعت خوشم میاد!:دی فقط اندازه موهای سرم JRPG بازی کردم و میکنم و خواهم کرد!:دی به این میگن یک RPG باز واقعی که در همه سبکی ترول میکنه!:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 54M113
یعنی فقط شما حق داری "از اینا" داشته باشی و بقیه هم فقط باید توی دست شما ببینن؟ یا اینکه فقط شما سطحت در این حد هست که "از اینا" استفاده کن و بقیه مخشون نمیکشه و شعورش رو ندارن؟

شما میری یه محصول اینچنینی رو میخری که بگیری تو دستت، تو خیابون راه بری، همه بگن: "واو! ان پسره رو! چقدر خفنه! ان چیه دستش؟ خارجیه؟"، پز بدی و کلاس بزاری یا ازش استفاده کنی؟

واقعا ته ملت بینجبه هستیم!

:)):)):))
دادش کلا منظور نگرفتی :d

گل بود به سبزه نیز آراسته شد. :d
فقط سونی تبلت نساخته بود که اونم وارد این بازار شد تا جمع رقبای گردن کلفت جمع بشه.

خدا رو شکر سونی انصافا اهل کپی برداری نیست ! منظورم اینه که نیومد یه چیزی کپی آیپد تحویلمون بده + آندروید. سونی شرکتیه که همیشه ایده های خودش رو داشته و خداوکیلی تا حالا ندیدم اسکیه تابلویی رفته باشه. ;)
فعلا واسه دادن نظر قطعی خیلی زوده چون با این قیمت نسبتا مناسبی که داره اما هنوز از سخت افزارش حرفی زده نشده پس باید منتظر بمونیم ببینیم توی بدن این دو محصول جدید سونی چه قلبی قراره به تپش در بیاد.

مثلا همین دوتا S1‌و S2 اگه قابلیت سینک شدن با PS3 و بقیه محصولات سونی رو داشته باشن و بتونن انها رو به هم وصل کنن خیلی جالب میشن و خصوصا برای یک مثل من که اصولا از این برند استفاده میکنه خیلی وسوسه انگیز!

فعلا که مشخص نیست قابلیـــت سینک شدن با PS3 رو داشته باشه(که امیدوارم در آینده اینو بشنویم) ولی قابلیـــت تبدیل به Remote Controller واسه Bravia تایید شده .

بماند که تبلت اپل حتی فلش رو هم پشتیبانی نمیکنه!
اینا همش سیاست ها اپله.نمونمش توی خیلی از وسایل اپل هست.کسی نمیره ایپد بگیره به خاطر فلش.
-----
danteppc
شما خیلی داغی کنترل کن خودتو.از امضا و اینات هم معلومه.

خشگل مزه
این لغت چی بود الان!؟:d
گل بود به سبزه نیز آراسته شد. :d
فقط سونی تبلت نساخته بود که اونم وارد این بازار شد تا جمع رقبای گردن کلفت جمع بشه.

خدا رو شکر سونی انصافا اهل کپی برداری نیست ! منظورم اینه که نیومد یه چیزی کپی آیپد تحویلمون بده + آندروید. سونی شرکتیه که همیشه ایده های خودش رو داشته و خداوکیلی تا حالا ندیدم اسکیه تابلویی رفته باشه. ;)
فعلا واسه دادن نظر قطعی خیلی زوده چون با این قیمت نسبتا مناسبی که داره اما هنوز از سخت افزارش حرفی زده نشده پس باید منتظر بمونیم ببینیم توی بدن این دو محصول جدید سونی چه قلبی قراره به تپش در بیاد.
نمونه یک اپل فن بسیار با شخصیت:d
ممنونم از شما....

وقتی فروش یه نرم افزار رو با سخت افزار مقایسه کنی پستت واسه من 1 ثانیه هم ارزش وقت تلف کردن نداره
دلیل فروش پایین Xoom اینه که ساپورت honeycomb در حال حاضر خیلی ضعیفه ولی این ذره ای دلیل نمیشه که بخوایم کیفیت تبلت یا OS رو زیر سوال ببریم، خیلی هم باید ساده باشیم که فکر کنیم app support در همین حد قراره باقی بمونه.
چیزی که کاملا مشخصه اینه که Android تو اسمارت فون ها iOS رو در یه حد خوبی outclass کرده، در حدی که iOS الان کم کم داره احمقانه به نظر میاد!
به نظرم تو تبلت ها هم تا دو سال آینده یه همچین روندی رو خواهیم دید.
البته اپل هنوز فروشش بسیار بالا خواهد بود، چون Brand Value بالایی داره، Fan Base اشم قویه ولی با این سیاست های بچاپ بچاپی که پیش گرفته زمین میخوره.

اینا همش سیاست ها اپله.نمونمش توی خیلی از وسایل اپل هست.کسی نمیره ایپد بگیره به خاطر فلش.
سياست نيست اپل به دليل وجود باگ هاي زياد فلش ازش استفاده نميكنه و همينطور براي جايگزين كردن HTML5 به جاي فلش
چیزی که کاملا مشخصه اینه که Android تو اسمارت فون ها iOS رو در یه حد خوبی outclass کرده، در حدی که iOS الان کم کم داره احمقانه به نظر میاد!
اينكه واسه شما چي احمقانه به نظر مياد و چي احمقانه نيست بايد به خودتون رجوع كرد نه اينكه بيايي اينجا iOS رو ببري زير سوال و يه صفت هم نثارس كني
براي باقي حرف ها :
آندو خوب شده اما رو تبلت هنوز خيلي مونده خوب بشه بر عكس نسخه هاس امارت فونش كه پيشرفت خوبي كرده

آخرین ویرایش:
Playstation Move Say's Hello

اولا بنده هم خدمت پلی استیشن موو سلام عرض میکنم :d
ثانیا (از شوخی که بگذریم) درسته ایده این کنترلر دستی از نینتندو آغاز شد (همیشه هم گفتم که نینتندو هم کمپانیه خلاقیه) اما نمیشه به سونی خیلی خرده گرفت ! یه همچین چیزی دیر یا زود باید رواج پیدا میکرد.
البته حرف شما کاملا صحیح هست اما اگه بخوایم خیلی سخت گیر باشیم باید اعلام کنیم پس همه دنیا موس رو از اپل کپی کردند ;)

دلیل فروش پایین Xoom اینه که ساپورت honeycomb در حال حاضر خیلی ضعیفه ولی این ذره ای دلیل نمیشه که بخوایم کیفیت تبلت یا OS رو زیر سوال ببریم، خیلی هم باید ساده باشیم که فکر کنیم app support در همین حد قراره باقی بمونه.
البته اپل هنوز فروشش بسیار بالا خواهد بود، چون Brand Value بالایی داره، Fan Base اشم قویه ولی با این سیاست های بچاپ بچاپی که پیش گرفته زمین میخوره.

تا یک حدی با نظرتون موافقم ، همیشه و همیشه انحصار طلبیه بیش از حد اپل کار دستش داده و باعث شده خیلی از مشتری هاش رو از دست بده ! خوده استیو جابز هم از این موضوع کاملا آگاهه ولی همیشه ثابت کرده که به هیچ قیمتی حاضر نیست سیاستش رو عوض کنه حتی اگه به سرنوشت iOS هم مثل سرنوشت مبارزه سیستم عاملش با ویندوز بشه.
اما با این نظرتون که iOS رو احمقانه میبینید به شدت زلزله ژاپن مخالفم ! تو عالی بودن گوگل آندروید شکی نیست ، اما همیشه و همیشه احترام خیلی خاصی برای iOS قائل بودم و حاضر نیستم فعلا از سیستم عاملی جز iOS استفاده کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or