زحمت میکشه، میدونی چند وقته 2.3.3 اومده الان 2.3.4 داره عرضه میشه سامسونگ تازه زحمت کشیده نسخه ی 2.3.3 رو داره برای گالکسی اس عرضه میکنه
.
خب یک کمپانی مجبور نیست هرشب یه گوشی جدید بده بیرون که توانایی پشتیبانی اش رو نداشته باشه. مگه مجبوره هر روز یه گوشی جدید بده بیرون؟ همین الان من هنوز نتونستم تفاوت گالکسی اس رو با نکسون اس درک کنم
.
اپل سه سال از Iphone حمایت کرد یعنی شما که سال 2007 گوشیت رو گرفتی سه سال گوشیت حمایت شده هر ابدیتی برای گوشی های جدیدش میداد سریعا برای آیفون هم صورت میگرفت هنوز یک سال نشده که پشتیبانی از Iphone رو برداشته یعنی بعد از عرضه ی IOS 4 ...
من فقط حرفم سامسونگ نیستا، الان مامان من میخواست بره N8 بخره همین یه هفته پیش بود فکر میکنم با هزار بدبختی منصرفش کردم
گوشی نیست که با سیستم عامل سیمبین شرکت بسیار بزرگ نوکیا تا همین چند هفته پیش صحبت از پشتیبانی سیمبین میکرد ولی امروز اعلام کرده دیگه هیچ کاری به سیمبین نداره یعنی عملا من بدبختی که الان رفتم گوشیه E6 رو خریدم تموم شد گوشیم رو باید بندازم تو سطل اشغال خیلی قبل از این حمایت میشد که الان قربونش برم ...
تو این موارد من حمایت سونی از PS2 دار هارو هم همیشه حمایت کردم
(چیشد جمله!) احترام به خریدار چیزی هست که از وقتی که Iphone 3G داشتم تا وقتی Ipod 3G خریدم از سوی اپل دیدم.