آقا می شه یکی بیاد و به من بگه که آندروید چه مشکلی داره واسه من خیلی عجیبه که این مهندسای اپلی با چه رویی میگن آندروید مشکل داره اون هم در مقابل این همه محدودیت ios . دوستان الان هم که آیفون جلوتره به خاطر اینه که دو سال زودتر از آندروید اومده و تعداد بازی ها و نرم افزارهاش از آندروید بیشتره . اصلا خود ios در مقابل آندروید حرف خاصی برای گفتن نداره .بلوتوثش که هزارتا دنگ و فنگ داره . فلش پشتیبانی نمی کنه ( قابل توجه دوستانی که می گن فلش البته به گفته اپل جیزه هنوز فلش حرف اول رو می زنه و خیلی مونده که HTML5 درست جای خودش رو باز کنه )
هر کاری که بخوای انجام بدی تو همون یه صفحه ای هست که جلوته بابا 1100 هم واسه خودش منو داره ! همین الانش هم آیفون مولتی تسکینگ رو به صورت کامل پشتیبانی نمیکنه . در ضمن اون نسخه ای از Ios که واسه آیپد اومده مثل اینه که بیای آیفون بزرگ دستت بگیری .
اپل آیپد 1 رو عمدا بدون دوربین عرضه کرد تا بتونه در نسل بعدی که همون 2 میشه بیاد بگه ببینید این جدیده دوربین هم داره فکر کرده ملت خرن نمی فهمن ( البته هستن عده ای که آره !) . توجه داشته باشید که آندروید نسخه تبلت هنوز خیلی جوونه باید صبر کرد تا براش بازی و نرم افزار بیاد .
من مطمئنم تا یکی دو سال دیگه آندروید تو تبلت هم حرف اول رو می زنه . با کمک سونی و اومدن بازی های ps1,ps2 و البته بازی های تاپ و خلاقانه جدید دیگه اپل حرفی واسه گفتن نخواهد داشت .
سقوط چی !!
بابا اینقدر حرفه خنده دار نزنید بزارید من به مرگ طبیعی بمیرم این جوری از خنده می میرم . حالا یه روز آیفون از آندروید بیشتر فروخت بعدش چی . نمی دونم که دوستان اخبار رو دنبال می کنن یا نه ولی بر اساس پیش بینی های صورت گرفته از طرف کارشناسان ( کارشناس نه جوجه مهندس) تا سال 2015 آندروید 45 درصد بازار رو در دست خواهد گرفت و بعدش هم ویندوز فون 7 و بعد از اون IOS خواهد بود.