خیرامروز اشتراک پلاسم تموم شد ، ولی میگه باید با قیمت جدید تمدید کنی!!! مگه قرار نیست قبل ژوئن اگه تمدید بشه با همون قیمت قبلی بتونم تمدید کنم؟؟
پس این قضیه ۲۴ ژوئن چیه که گفته شده اون موقع افزایش قیمت میخوره؟خیر
با قیمت جدید
مسخره بازیهای سونیپس این قضیه ۲۴ ژوئن چیه که گفته شده اون موقع افزایش قیمت میخوره؟
درسته ولی اونی ک گفتی نشد، الان هم میگه با قیمت جدید تمدید کن!!! فقط سوال من اینه ک اون ۲۴ ژوئن کوفتی دقیقا چیه ؟ من که پلاس داشتم و تازه دیروز هم تموم شده، ولی باید با قیمت جدید تمدید کنم!داداش من چهارتا پست بالاتر گفتم
حتی رفتم ایمیل ترکیه ای رو ترجمه کردم گذاشتم![]()
با این گرون شدن اگه ماه دیگه stellar blade و ووکونگ نیاد سونی رو به آتیش میکشم
آخه الانم همون COD بازها مجبورن تخ کنندبا 100 و خورده ای دلار
این بازی ها هم که میده عمرا هزینه خیلی خاصی براشون کرده باشهبازی 2 قرن قبل اکثرا، و خیلی ماه ها بازیی که کسی اسمشونم نمیاره
نمیاد مثل قبلا زیر یک سال Bioshock Infinite و DmC و ... بده که...
یعنی جوری نیست شرایط فعلی سونی که مخاطب از دست بده، بخواد فکر کنه خوب چیکار کنیم ملت نرن... ملت مجبورن بمونند به خاطر شرایط بازار، همون بحث لایبرری و ...
یعنی حتی این نسل که دیگه کراس پلی هم باز شد با تمام مقاومت های سونی، بازم روشون تاثیر نداشت که ملت برن سراغ پلتفرم های دیگه
شاید مقادیری سوییچ2 بتونه اذیتشون کنه، که اونم باید ببینیم چقدر میتونه مخاطب های ترد پارتی رو بکشونه سمت خودش
این سونی اگر میتونست F2Pها رو هم پلاس لازم میکرد در حال حاضر![]()
شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه بری به اکانت ترکیه دیگه بزنی شارژ کنی و دوباره پلاس کنیدرسته ولی اونی ک گفتی نشد، الان هم میگه با قیمت جدید تمدید کن!!! فقط سوال من اینه ک اون ۲۴ ژوئن کوفتی دقیقا چیه ؟ من که پلاس داشتم و تازه دیروز هم تموم شده، ولی باید با قیمت جدید تمدید کنم!
ی اکانت دیگه دارم که ترکیه اس و تاحالا پلاس نداشته، اونم میگه باید با قیمت جدید بخری!نمیدونم امیر بد هم نمیگی ولی اگر الان اون اشتراک کفگیر ته دیگه خورده رو بده خود من میخرم
شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه بری به اکانت ترکیه دیگه بزنی شارژ کنی و دوباره پلاس کنی
شاید سونی هم زرنگ شده! سریال کنسول رو به id ربط میده و اینجوری میشه!ی اکانت دیگه دارم که ترکیه اس و تاحالا پلاس نداشته، اونم میگه باید با قیمت جدید بخری!![]()