PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کانادا هم گرون کردن
من که بخاطر افزایش قیمت قبلی دیگه نخریدم حالا بازم زیادش کردن :))
نخرید بازم گرون میکنن 😂 این حرکت که میگنم فلان چیز گران شد نخریم تا ارزون بشه روی سونی جواب نمیده، بدتر هی گران میکنه تا از تعداد باقی مانده سودش رو بدست بیاره 😅

سیستم پلاس و گیم پس دیگه به نهایت خودشون رسیدن، الان دیگه شروع کردن به خوردن خودشون!
کسی میاد مثلا ۱۲۰ دلار پول یک سال رو بدت که فرضا چهار تا بازی AAA گیرش بیاد بقیه شون هم عناوین چشمگیری باشن ولی خوب این عناوین گرون درمیان، درنهایت سونی باید گرون کنه و گرنه سودی نداره پس یا تعداد مشتری ها کم میشه چون چشمگیر نیست یا کیفیت پایین میاد که باز در هر دو صورت سونی میره تو ضرر و این قیف سقوط ادامه پیدا میکنه

الان من از اکسترای اشتراکی امریکا با دوستم رسیدم به اسنشیال ترکیه و اینطوری بخواد پیش بره میگم چه کاریه دیگه صرفه نداره، خیلی هم اینترنت قشنگی داریم که انلاین بزنیم!؟

پس هم گیم پس هم پلاس یه جایی میخورن به دیوار! یهو دیدید سونی هم یه اشتراک مثلا کفگیر به ته دیگه پلاس نامی میده که فقط بشه باهاش انلاین بازی کرد و بازی هم نداره

منم سه سال ترکیه دلوکس دارم موقعی که قیمتش 1200 بود سه ساله گرفتم چهار ماه دیگه تموم میشه ولی خوب همیشه بازیهای جدید رو جدا باید بگیری قیمتش زیادی شده دیگه ارزش نداره..

نخل پلاس هم یه 5 ماه هست گلد گرفتم ازشون که بازیهای جدید رو بازی کنم همش ظ 3 فقط میدن موقع تحویل خیلی هم خرابی بازی دارن یعنی اکانتی که بهت دادن رو میدن دست یکی دیگه مثلا astro داشتم ظ3 پرید(لاگ اوت شد) پیام دادم سوال اول میگن سیو داری اگه بگی نه یه ظ3 دیگه میدنت اگه یگی سیو رو میخوام شاید تا دو روز معطلت بکنن ظ2 میدنت که بتونی رو اکانت قبلی ادامه بازی رو بکنی
کلا تا الان من که کم بازی میکنم 10 بازی گرفتم که این مشکل برای 7 تاش افتاد الان ffxvi و star wars outlaws گرفتم دو هفته چیزیش نشده نمیدونم بهتر شدن اکانتا رو بیشتر کردن یا این بازیها رو کسی نمیگیره
خلاصش برای کسی که سریع بازی تموم میکنه خوبه البته پاسخگو هستن و کار رو راه میندازن(ولی مثلا روز جمعه که ما بیکاریم کلا نیستن برای جواب دادن)
من خودم خوزستانم یبار حضوری هم رفتم فروشگاهشون هستن با اینکه خود فروشگاه یه مجتمع جدید بودن و تازه رفته بودن اونجا طبقه 4 بودن و فروشگاه کوچکی بودن

منم سه سال ترکیه دلوکس دارم موقعی که قیمتش 1200 بود سه ساله گرفتم چهار ماه دیگه تموم میشه ولی خوب همیشه بازیهای جدید رو جدا باید بگیری قیمتش زیادی شده دیگه ارزش نداره..

نخل پلاس هم یه 5 ماه هست گلد گرفتم ازشون که بازیهای جدید رو بازی کنم همش ظ 3 فقط میدن موقع تحویل خیلی هم خرابی بازی دارن یعنی اکانتی که بهت دادن رو میدن دست یکی دیگه مثلا astro داشتم ظ3 پرید(لاگ اوت شد) پیام دادم سوال اول میگن سیو داری اگه بگی نه یه ظ3 دیگه میدنت اگه یگی سیو رو میخوام شاید تا دو روز معطلت بکنن ظ2 میدنت که بتونی رو اکانت قبلی ادامه بازی رو بکنی
کلا تا الان من که کم بازی میکنم 10 بازی گرفتم که این مشکل برای 7 تاش افتاد الان ffxvi و star wars outlaws گرفتم دو هفته چیزیش نشده نمیدونم بهتر شدن اکانتا رو بیشتر کردن یا این بازیها رو کسی نمیگیره
خلاصش برای کسی که سریع بازی تموم میکنه خوبه البته پاسخگو هستن و کار رو راه میندازن(ولی مثلا روز جمعه که ما بیکاریم کلا نیستن برای جواب دادن)
من خودم خوزستانم یبار حضوری هم رفتم فروشگاهشون هستن با اینکه خود فروشگاه یه مجتمع جدید بودن و تازه رفته بودن اونجا طبقه 4 بودن و فروشگاه کوچکی بودن
واقعا الان برا منم ارزش ندارد
من سه سال پلاس داشتم
اکثر بازی های کاتالوگ رو که دوست داشتم بازی کردم
از الان به بعد چشمم به بازی های آینده ی پلاس هست و فکر نمیکنم تو یه سال سه چهار تا بازی خوب ( تازه اگه بازی نکرده باشم) بیاد رو پلاس، و این اصلا ارزش ندارد اینهمه پول بدم.
برا بازی آنلاین هم پلاس هکی میگیرم و کارم رو راه میندازه.
در کل، داشتن پلاس خیلی خوبه ، ولی اینجا با این وضعیت درآمد واقعا نمیصرفه برا دو سه تا بازی یا شاید هیچی ، اینهمه پول بدم

• Like
Reactions: ezio love
چند و از کجا میگیری ؟
یادمه نسل پیش این قضیه پلاس هکی خیلی باب بود و کسایی که صرفاً میخواستن آنلاین بازی کنن تهیه میکردن
از کانال های تلگرامی ، حدودا ۶۰۰ تا ۷۰۰ قیمت میدن و معمولا ۶،۷ ماهی کار میکنه

• Like
Reactions: SleepyTurtel
سیستم پلاس و گیم پس دیگه به نهایت خودشون رسیدن، الان دیگه شروع کردن به خوردن خودشون!
کسی میاد مثلا ۱۲۰ دلار پول یک سال رو بدت که فرضا چهار تا بازی AAA گیرش بیاد بقیه شون هم عناوین چشمگیری باشن ولی خوب این عناوین گرون درمیان، درنهایت سونی باید گرون کنه و گرنه سودی نداره پس یا تعداد مشتری ها کم میشه چون چشمگیر نیست یا کیفیت پایین میاد که باز در هر دو صورت سونی میره تو ضرر و این قیف سقوط ادامه پیدا میکنه

الان من از اکسترای اشتراکی امریکا با دوستم رسیدم به اسنشیال ترکیه و اینطوری بخواد پیش بره میگم چه کاریه دیگه صرفه نداره، خیلی هم اینترنت قشنگی داریم که انلاین بزنیم!؟

پس هم گیم پس هم پلاس یه جایی میخورن به دیوار! یهو دیدید سونی هم یه اشتراک مثلا کفگیر به ته دیگه پلاس نامی میده که فقط بشه باهاش انلاین بازی کرد و بازی هم نداره
این عناوین امسال گیم پسه چندتاشونم دی وان AAA و AA هستن. میشه گفت همشونم بازیای خوبی بودن یا قراره باشن.
1001484376.jpg

پلاس کجا همچین چیزی رو ارائه کرده؟ هرسالم داره میکشه روش! بهتره بگیم سونی داره گدابازی درمیاره وگرنه نصف اینم میتونه ارایه بده با قیمت الان!

بچه ها من یک ماه دیگه پلاسم تموم میشه. برای خرید پلاس اکسترا (آمریکا ) هرکس خواست دنبال شریکم . پلاس را روی اکانت من میتونیم بخریم و باهم شیر کنیم. بازی های یک سال گذشته را هم گرفتم همش رو اکانته. کسی خواست بهم پیام بده

این عناوین امسال گیم پسه چندتاشونم دی وان AAA و AA هستن. میشه گفت همشونم بازیای خوبی بودن یا قراره باشن.
View attachment 375688

پلاس کجا همچین چیزی رو ارائه کرده؟ هرسالم داره میکشه روش! بهتره بگیم سونی داره گدابازی درمیاره وگرنه نصف اینم میتونه ارایه بده با قیمت الان!

مایکی داره دون می پاشه و‌حتی متضرر میشه، بعد که گیم پس به اندازه کافی فروخت یا همه رو به این سیستم دچار کرد از اون سمت درمیاد یا هی گرونش میکنه مثالش نتفلیکس

من نگفتم سونی بهتره یا مایکی
میگم سیستم پلاس و اولتیمیت و غیره اخرش مثل مار بازی snake میشن، اینقدر بزرگ میشن که اخرش دم خودشون رو میخورن

حقیقتا من اون آدم سابق نیستم یه زمان توی کلوپ سوپر فن های زبون نفهم بودم قبلش هم دیبازی اینقدر فن بودم که حتی حاضر نبودم توی بی سی با کسانی کنسول رقیب رو دارن فرند بشم .ولی خب کم کم این تعصب بیجا و غیر منطقی ازم دور شد و تونستم حقایق رو ببینم .حقیقتا اول نسل ps5 داشتم اون زمان ps5 نیاز به dns برای انلاین بازی کردن نداشت من چندتا اکانت ظرفیتی گرفته بودم از بازیها دیدم اصلا فروش نمیرن از اونور پلاس هم خیلی گرون با دوستم خریدیم شاید گیم پس می‌خواستیم بخریم همون یک سال ۶۰٪ قیمت برامون تموم میشد من که این نقاب تعصب کامل از صورتم افتاده بود فکر کردم ببینم چه کنسولی برای من بهتره من که mainم انلاینی هست و مثل سابق هر بازی بخاطر پلات بازی نمیکنم با توجه به اینکه خیلی از انحصاریهای سونی مثل گاد اف وار و هورایزون فوربیدن وست و ... سبکم نبود تصمیم گرفتم ps5 رو بفروشم ولی کلی رفتم تحقیق کردم راجب به ایکس باکس و سریز ایکس و فهمیدم dns ها اذیت خاصی ندارن .دیگه ps5 رو بعد کلی آگهی زدن داخل دیوار فروختم و سریز ایکس خریدم بخوام یه مقایسه ریزی بکنم دسته و انحصاریها برای سونی بهتره ولی سرویس و اکانتهای ظرفیتی بازیهای ارزونتر توی مایکروسافت بهتره،خلاصه الان از نظر بازی خیلی راضی ام هر بازی هم توی گیم پس نیومده و دوست داشتم بازی کنم اکانت ظرفیتی شو خریدم و با ضررخیلی کم فروختم در نتیجه اینجا برای من بهتره (ابدا هیچ فن بازی در نیوردم )
حقیقتا این پست رو نه بخاطر فن بازی و کل کل نزدم فقط صرفا یه مقایسه داشتم برای کسانی شاید تعصبی کمتر باشن .من خودم قبول دارم کلاس ps5 خیلی بالاتره ولی من خواستم خودم بازی کنم نخواستم کلاس بذارم جلو در و همسایه و دوست آشنا. الانم بعد اون بن کاملا سوتفاهم وار در حالی ۳سالو نیم گذشته برگشتم صرفا بخاطر دوستانی بهم لطف دارن و دوست داشتن حضور داشته باشم . اگر پستی هم میزنم سعی کردم حاوی اطلاعات مفید باشم نه فن بازی .گور پدر این دوتا کمپانی من کلی با خارجی توی نت برخورد داشتم تا میگی ایران سر جنگ ستیزی ea و اون سه پایه ش اصلا با ما برخورد خوبی ندارن یا بلاک میکنن یا سرد میشن خیلی وقته توی نت نگفتم مال کدوم کشورم. خلاصه این دوتا کمپانی ما به هیچجا شون نیستیم تعصب الکی نداشته باشیم .موفق باشیم

مایکی داره دون می پاشه و‌حتی متضرر میشه، بعد که گیم پس به اندازه کافی فروخت یا همه رو به این سیستم دچار کرد از اون سمت درمیاد یا هی گرونش میکنه مثالش نتفلیکس

من نگفتم سونی بهتره یا مایکی
میگم سیستم پلاس و اولتیمیت و غیره اخرش مثل مار بازی snake میشن، اینقدر بزرگ میشن که اخرش دم خودشون رو میخورن
حالا دون میپاشه یا نه(که همه شرکتا میپاشن:-" )، فعلا بلی خیلی بهتر داره عمل میکنه...

خود سونی هم با پلاس همین کارو کرد...
یه زمانی صرفا فقط بازی بود

بعد آنلاین رو باهاش اجباری کرد
بعد تعداد بازی ها رو به خاطر کم شدن کنسول ها کم کرد
یواش یواش هم هی قیمت رو برد بالاتر، تخفیف ها رو کم کرد، کیفیت بازی ها رو هم کم کرد (هر از گاهی یکی دو تا بازی خوب هم میدن، ولی خوب الان....با خوب سال های قبل خیلیییی فرق داره:دی )

خلاصه الان وضعیت افتضاحه
وضعیت افتضاح مملکتمون هم بهش اضافه کنیم که نمیشه مثل قبل بازی خرید، ترکیب سمی میشه متاسفانه:)

اون اشتراکی که گفتی رو هم به نظرم سونی نمیده (کفگیر به ته دیگه:دی ) چون سونی هم میدونه اون پرفروش ترین خواهد شد:دی
اما الان ملت از روی اجبار مجبورن اسنشال بخرن، و یه جوری هم قیمت گذاری میکنند که با خودت بگی زیادم با درجه بالاترش تفاوت نداره، بزار اکسترا بگیرم مثلا در میاد بالاخره تو سال...

حالا دون میپاشه یا نه(که همه شرکتا میپاشن:-" )، فعلا بلی خیلی بهتر داره عمل میکنه...

خود سونی هم با پلاس همین کارو کرد...
یه زمانی صرفا فقط بازی بود

بعد آنلاین رو باهاش اجباری کرد
بعد تعداد بازی ها رو به خاطر کم شدن کنسول ها کم کرد
یواش یواش هم هی قیمت رو برد بالاتر، تخفیف ها رو کم کرد، کیفیت بازی ها رو هم کم کرد (هر از گاهی یکی دو تا بازی خوب هم میدن، ولی خوب الان....با خوب سال های قبل خیلیییی فرق داره:دی )

خلاصه الان وضعیت افتضاحه
وضعیت افتضاح مملکتمون هم بهش اضافه کنیم که نمیشه مثل قبل بازی خرید، ترکیب سمی میشه متاسفانه:)

اون اشتراکی که گفتی رو هم به نظرم سونی نمیده (کفگیر به ته دیگه:دی ) چون سونی هم میدونه اون پرفروش ترین خواهد شد:دی
اما الان ملت از روی اجبار مجبورن اسنشال بخرن، و یه جوری هم قیمت گذاری میکنند که با خودت بگی زیادم با درجه بالاترش تفاوت نداره، بزار اکسترا بگیرم مثلا در میاد بالاخره تو سال...

منم که میگم امیر، اینا هر جفت شون به چخ میرن یا همه رو به چخ میدن

اتفاقا اون جدا امکان داره بشه، هیچ بازی ایی نمیده که پولی بخواد براشون بده به جاش مثلا سالی سی دلار میگه تخ کنید فقط بتونید برید بازی کنید که میشه سود نود درصدی
چون psn که خودش همیشه به راهه حالا شما فرض کن فقط پول یه بستری رو میگیری که فقط ناشر و سازنده فراهم میکنن ( سرور ) نهایت یه درصدی هم به اونا میده و همون درصد رو هم میکشه رو قیمت
الان همونو میده کل این cod باز ها میخرن بعد بازی هم نمیخواد بدت مه پولی بابت شون بده و فحش هم بخوره پس میشه به به

منم که میگم امیر، اینا هر جفت شون به چخ میرن یا همه رو به چخ میدن

اتفاقا اون جدا امکان داره بشه، هیچ بازی ایی نمیده که پولی بخواد براشون بده به جاش مثلا سالی سی دلار میگه تخ کنید فقط بتونید برید بازی کنید که میشه سود نود درصدی
چون psn که خودش همیشه به راهه حالا شما فرض کن فقط پول یه بستری رو میگیری که فقط ناشر و سازنده فراهم میکنن ( سرور ) نهایت یه درصدی هم به اونا میده و همون درصد رو هم میکشه رو قیمت
الان همونو میده کل این cod باز ها میخرن بعد بازی هم نمیخواد بدت مه پولی بابت شون بده و فحش هم بخوره پس میشه به به
آخه الانم همون COD بازها مجبورن تخ کنند:-" با 100 و خورده ای دلار
این بازی ها هم که میده عمرا هزینه خیلی خاصی براشون کرده باشه:دی بازی 2 قرن قبل اکثرا، و خیلی ماه ها بازیی که کسی اسمشونم نمیاره:دی

نمیاد مثل قبلا زیر یک سال Bioshock Infinite و DmC و ... بده که...

یعنی جوری نیست شرایط فعلی سونی که مخاطب از دست بده، بخواد فکر کنه خوب چیکار کنیم ملت نرن... ملت مجبورن بمونند به خاطر شرایط بازار، همون بحث لایبرری و ...
یعنی حتی این نسل که دیگه کراس پلی هم باز شد با تمام مقاومت های سونی، بازم روشون تاثیر نداشت که ملت برن سراغ پلتفرم های دیگه

شاید مقادیری سوییچ2 بتونه اذیتشون کنه، که اونم باید ببینیم چقدر میتونه مخاطب های ترد پارتی رو بکشونه سمت خودش

این سونی اگر میتونست F2Pها رو هم پلاس لازم میکرد در حال حاضر :دی

• Like
Reactions: NERO 7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or