PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی پلاس اکراین داره اینجا؟ به غیر از زبان منو که روسی هستس، داخل بازی زبانش انگلیسی اسپانیایی آلمانی هستش مثل پلاس ترکیه که همه رو داشت؟
پلاس اوکراین بازیهاش به زبان انگلیسی هست.
فقط منوهای فروشگاه پلی استیشن به اوکراینی است.

حقیقتا من اون آدم سابق نیستم یه زمان توی کلوپ سوپر فن های زبون نفهم بودم قبلش هم دیبازی اینقدر فن بودم که حتی حاضر نبودم توی بی سی با کسانی کنسول رقیب رو دارن فرند بشم .ولی خب کم کم این تعصب بیجا و غیر منطقی ازم دور شد و تونستم حقایق رو ببینم .حقیقتا اول نسل ps5 داشتم اون زمان ps5 نیاز به dns برای انلاین بازی کردن نداشت من چندتا اکانت ظرفیتی گرفته بودم از بازیها دیدم اصلا فروش نمیرن از اونور پلاس هم خیلی گرون با دوستم خریدیم شاید گیم پس می‌خواستیم بخریم همون یک سال ۶۰٪ قیمت برامون تموم میشد من که این نقاب تعصب کامل از صورتم افتاده بود فکر کردم ببینم چه کنسولی برای من بهتره من که mainم انلاینی هست و مثل سابق هر بازی بخاطر پلات بازی نمیکنم با توجه به اینکه خیلی از انحصاریهای سونی مثل گاد اف وار و هورایزون فوربیدن وست و ... سبکم نبود تصمیم گرفتم ps5 رو بفروشم ولی کلی رفتم تحقیق کردم راجب به ایکس باکس و سریز ایکس و فهمیدم dns ها اذیت خاصی ندارن .دیگه ps5 رو بعد کلی آگهی زدن داخل دیوار فروختم و سریز ایکس خریدم بخوام یه مقایسه ریزی بکنم دسته و انحصاریها برای سونی بهتره ولی سرویس و اکانتهای ظرفیتی بازیهای ارزونتر توی مایکروسافت بهتره،خلاصه الان از نظر بازی خیلی راضی ام هر بازی هم توی گیم پس نیومده و دوست داشتم بازی کنم اکانت ظرفیتی شو خریدم و با ضررخیلی کم فروختم در نتیجه اینجا برای من بهتره (ابدا هیچ فن بازی در نیوردم )
حقیقتا این پست رو نه بخاطر فن بازی و کل کل نزدم فقط صرفا یه مقایسه داشتم برای کسانی شاید تعصبی کمتر باشن .من خودم قبول دارم کلاس ps5 خیلی بالاتره ولی من خواستم خودم بازی کنم نخواستم کلاس بذارم جلو در و همسایه و دوست آشنا. الانم بعد اون بن کاملا سوتفاهم وار در حالی ۳سالو نیم گذشته برگشتم صرفا بخاطر دوستانی بهم لطف دارن و دوست داشتن حضور داشته باشم . اگر پستی هم میزنم سعی کردم حاوی اطلاعات مفید باشم نه فن بازی .گور پدر این دوتا کمپانی من کلی با خارجی توی نت برخورد داشتم تا میگی ایران سر جنگ ستیزی ea و اون سه پایه ش اصلا با ما برخورد خوبی ندارن یا بلاک میکنن یا سرد میشن خیلی وقته توی نت نگفتم مال کدوم کشورم. خلاصه این دوتا کمپانی ما به هیچجا شون نیستیم تعصب الکی نداشته باشیم .موفق باشیم
یادش بخیر نباشه، چقدر ماهارو سر اینکه Ratchet بازی میکردیم مسخره کردی، گفتی اون بازی برای بچه های زیر ۵ سال ساخته شده ، هیچی دیگه،میخواستم بگم الان Ratchet & Clank یکی از معدود بازمانده های سونی شده و نسخه اخریش یجورایی قدرت PS5 و به رخ کشید.

یادش بخیر نباشه، چقدر ماهارو سر اینکه Ratchet بازی میکردیم مسخره کردی، گفتی اون بازی برای بچه های زیر ۵ سال ساخته شده ، هیچی دیگه،میخواستم بگم الان Ratchet & Clank یکی از معدود بازمانده های سونی شده و نسخه اخریش یجورایی قدرت PS5 و به رخ کشید.
والا من هیچوقت همچین حرفی نزدم .من هیچوقت نمیام بگم فلان بازی مال فلان سنه ۳سالو نیم قبل بن شدنم هم هیچوقت نیومدم بازی ای رو اینجوری بکوبم

🔳 عناوینی که در ماه می سرویس پلی‌استیشن پلاس را ترک خواهند کرد.

- GTA V
- Resistance: Fall of Man
- Resistance 2
- Infamous: Second Son

- Batman: Arkham Knight
- MotoGP 24
- The Sims 4: Island Living
- Synth Riders
- Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
- Before Your Eyes
- The Walking Dead: Saints & Sinners
- The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution – Payback Edition
- Lego Marvel Super Heroes 2
- Stranded: Alien Dawn
- Ghostrunner
- The Lego Movie 2 Video game
- Payday 2: Crimewave Edition
- Bloodstained: Ritual of the Night
- Journey To The Savage Planet: Employee Of The Month
- Portal Knights
- Enter the Gungeon
:| :|

🔳 عناوینی که در ماه می سرویس پلی‌استیشن پلاس را ترک خواهند کرد.

:| :|
با توجه به سابقه گهربار سونی، بعید نیست یه ریمستری، ریمیکی چیزی از این بازی‌ها در حال تولید باشه. :دی این جور وقت‌ها نه‌تنها نسخه جدید رو روی پلاس نمی‌ذاره، بلکه نسخه قبلی رو هم منهدم می‌کنه! :|
من که چند روز دیگه اشتراک پلاسم تموم می‌شه و دیگه باهاش خداحافظی می‌کنم. با اینکه بعضی وقت‌ها بازی‌های خوبی می‌ذاره، ولی برای منِ آفلاین‌باز نمی‌صرفه که انقدر پول بدم و نهایتش سالی ۳،۴ تا بازی مستقل خوب باهاش تجربه کنم یا بازی‌های بزرگی که مثلاً دو سال از انتشارشون گذشته. همون اشتراک‌های ایرانی که کلی بازی بهمون می‌دن برای امثال من بهتر هستن.

با توجه به سابقه گهربار سونی، بعید نیست یه ریمستری، ریمیکی چیزی از این بازی‌ها در حال تولید باشه. :دی این جور وقت‌ها نه‌تنها نسخه جدید رو روی پلاس نمی‌ذاره، بلکه نسخه قبلی رو هم منهدم می‌کنه! :|
من که چند روز دیگه اشتراک پلاسم تموم می‌شه و دیگه باهاش خداحافظی می‌کنم. با اینکه بعضی وقت‌ها بازی‌های خوبی می‌ذاره، ولی برای منِ آفلاین‌باز نمی‌صرفه که انقدر پول بدم و نهایتش سالی ۳،۴ تا بازی مستقل خوب باهاش تجربه کنم یا بازی‌های بزرگی که مثلاً دو سال از انتشارشون گذشته. همون اشتراک‌های ایرانی که کلی بازی بهمون می‌دن برای امثال من بهتر هستن.
من به عشق ریترنال و بلادبورن در وهله اول دوباره خریدم که همچنان هر از گاهی برمشون ولی واقعا وقت نمی‌کنم. تو این پنج شش ماهی که تمدید کردم، تنها بازی‌ای که دانلود کردم پرنس لاست کراون بود. اینم حتی قبلا روی پی‌سی رفته بودم و همینجوری دورهمی گرفتم :D من که اکثر بازی‌ها رو روی پی‌سی می‌رم نمی‌دونم چرا باز موقع تخفیف بلک فرایدی خام شدم و خریدم.
ولی آبان بشه و تموم بشه، دیگه قطعا تمدید نمی‌کنم. چون اون موقع مشغول گوست آو یوتی و شاید هنوز درگیر دث استرندینگ ۲ باشم. بماند که جی‌تی‌ای هم میاد. می‌رم اکانت‌شون رو می‌خرم تا موقعی که باز سال ۲۰۲۶، ساروس بیاد. چیز دیگه‌ای انحصاری هنوز قطعی نشده. کلا شیفت می‌کنم روی انحصاری و بازی بزرگ که روی پی‌سی نمیاد.

🏜️ Sand Land
🧬 Soul Hackers 2
🐻 Five Nights at Freddy's: Help Wanted - Full Time Edition
🪖Battlefield V

View attachment 379536
پدسگ اینا بود افزایش کیفیت ؟😂
یکی دو ماه قبل گرون کردن بازیای خوب داد دون پاچید، بعد از گرون کردن همه آتاآشغال😂

جالبه الان بتلفیلد ۱ و ۵ توی استور ترکیه هر کدومشون شدن حدودا ۲۵ لیر که میشه ۶۰ هزار تومن😂
قشنگ ملومه اکثرا هر چی بازیه مفت شده رو میارن رو پلاس. خدارو شکر که فعلا تمدید نکردم، اونم با این قیمت!

• Like
Reactions: jdepp
نه شما نمیدونید پلاس گرون کردیم که کیفیت افزایش بدیم :p
کیفیت <<<<<<< افزایش
۲سال پیش که گرون کرد داخل یه گروهی بنده خدایی بود که از گرون شدن اون موقع تازه، دفاع میکرد و مخالفارو ریموو که انحصاریای پرتعداد و شگفت انگیز سونی هزینه داره و با گرون شدن پلاس، بازیای خوبیم میاد رو سرویس. کاری ندارم که ۲ سال گذشته و انحصاری دیوانه واری ما ندیدیم و ریمستر هورایزن و دیز گان رفته تو پاچمون ولی اون بنده خدا حتی بازی درست و حسابیم از این پلاس کوفتی دیگه نصیبش نمیشه! :D
سونی حتی فنای سینه چاک خودشم داره ترول میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or