PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پلاس پرمیوم گه ترین سرویس اشتراکی تمام دورانه یعنی من کلا تا الان 4 تا بازی قدیمی هم روش نرفتم اصلا حال نمیده عمرا دیگه طرف پرمیوم برم وقتی اشتراکم تموم شه

• Like
Reactions: blak and jdepp
۲سال پیش که گرون کرد داخل یه گروهی بنده خدایی بود که از گرون شدن اون موقع تازه، دفاع میکرد و مخالفارو ریموو که انحصاریای پرتعداد و شگفت انگیز سونی هزینه داره و با گرون شدن پلاس، بازیای خوبیم میاد رو سرویس. کاری ندارم که ۲ سال گذشته و انحصاری دیوانه واری ما ندیدیم و ریمستر هورایزن و دیز گان رفته تو پاچمون ولی اون بنده خدا حتی بازی درست و حسابیم از این پلاس کوفتی دیگه نصیبش نمیشه! :D
سونی حتی فنای سینه چاک خودشم داره ترول میکنه!
حالا شاید این بنده خدا سهامدار بوده :D
کلا سونی تو این نسل به فکر هرچیزی بود جز فنای خودش نسل تموم شد معلوم نیست این استدیو های سونی چیکار میکنن چپ راست خبر لغو بازی می‌شنویم
از اون طرف افزایش قیمت بازی و کنسول
نسل ۷ و ۸ کجا نسل ۹ کجا

• Like
Reactions: MyJinx
البته این سری سه گانه ریسمتر شده استاکر رو day one داره میده! حالا حداقل برای طرفدارهاش خوبه
با توجه به قیمت اشتراک واقعا ارزش نداره
بازی رو بخری و دائم صاحبش باشی خیلی بصرفه تره
منم دیگه تمدید نمیکنم پریمیوم رو

نکته جالب اینه که لااقل ۳تا از بازیای این ماه اونقدر فاجعه نیستن. یعنی متای بالایی ندارن اما خب ارزش تجربه کردن دارن. سول هکرز ۲ واسه طرفدارای پرسونا گزینه بدی نیست. سندلند واسه طرفدارای انیمش بازی خوبی میتونه باشه و گرن‌بلو هم فایتینگ خیلی خوبیه با سینگل‌پلیر خیلی خوب ولی وقتی این ۳تارو کنار هم میدی بدون هیچ بازی بزرگ و دهن پر کنی، نتیجش میشه اینکه از اکثریت فحش میخوری. تازه باید گرون کردن اشتراک رو هم اضافه کنیم. پرمیوم که اصلا و ابدا ارزش نداره. مطمئنم اگه آنلاین بازی کردن مجانی بود راحت ۸۰٪ ملت بیخیال پلاس میشدن :D

🟡 چندین لیکر معتبر گفتن از 7 تا 21 خرداد ماه روادید

PLAYSTATION DAYS OF PLAY 2025

شروع میشه.
بازی ها تخفیف میخوردن و همچنین اشتراک های پلاس هم تا 30 درصد آف میخورن.
از اونجایی که ممکنه اواخر تابستان اشتراک پلاس آمریکا هم مثل بقیه ریجن ها گران شه شاید این اخرین فرصت خرید با قیمت های فعلی باشه.

Say hello to your PlayStation Plus Monthly Games for June

NBA 2K25
Alone in the Dark (2024)
Bomb Rush Cyberfunk
Destiny 2: The Final Shape

View attachment 381468
Hello :Thinking:

🟡 چندین لیکر معتبر گفتن از 7 تا 21 خرداد ماه روادید

PLAYSTATION DAYS OF PLAY 2025

شروع میشه.
بازی ها تخفیف میخوردن و همچنین اشتراک های پلاس هم تا 30 درصد آف میخورن.
از اونجایی که ممکنه اواخر تابستان اشتراک پلاس آمریکا هم مثل بقیه ریجن ها گران شه شاید این اخرین فرصت خرید با قیمت های فعلی باشه.
من پلاسم وسطای مرداد تموم میشه.... یه چند ماهشو بخرم تا برسه به بلک فرای دی و بعد یک سالشو بخرم ؟؟

نظرتون چییه دوستان ؟:Thinking:

دوستان پلاس پرمیوم بازیای اکسترا میتونه دانلود کنه یا فقط اونایی که برچسب پریمیوم خوردن رو باید دانلود کنه ؟
من پلاس پریمیوم ظرفیت 2 گرفتم.... ریجنش ترکیه هستش.... مشکلم اینجاس که میرم تو اکانته که بازی بزنم برا دانلود چون زبانشونو نمیدونم ....نمیدونم کدومش پریمیومه که بزنم برا دانلود....کسی راهنمایی یا کمکی میتونه کنه....؟

آخرین ویرایش:
یعنی این تخفیف days of play حداقل داخل ترکیه اش که فاجعه است !!! به درد خودشون هم نمیخوره

میگه بیا دلوکس بگیر با ۳۳ درصد تخفیف !
داداش من خود هیئت مدیره سونی هم دلوکس و پرمیوم نمی گیرن !

من اکانت ترکیه دارم و الان میخام پلاسم رو تمدید کنم، ولی هی ارور میده(an unidentified error occurred) مثل اینکه به خاطر اینه که فقط باید با آی پی ترکیه انجامش داد!! راه حلی هست که اکی بشه؟

این gta 3 definitive edition تو استور اروپا اومده ولی تو استور آمریکا نه. چرا؟ وقتش نرسیده؟
شرکتا بعضی مواقع بازی‌ها رو به صورت منطقه‌ای منتشر می‌کنن، مثلاً اول اروپا، بعد آمریکا یا برعکس. حتی اگر تاریخ انتشار یکی باشه، به خاطر اختلاف زمانی بین مناطق (مثلاً اروپا حدود ۶ تا ۹ ساعت جلوتر از آمریکا هست)، ممکنه زودتر در استور اروپا ظاهر بشه.

• Like
Reactions: aha2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or