PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا یه توضیحی بی زحمت درباره نخل پلاس بدید کدومش بهتره
اصلا پلاس اکسترا بگیریم خوبه یا نخل
دردسر داره یا نه
من تا پارسال برج ۲ اکسترا داشتم چیز خاصی نداشت
دیگه تمدید نکردم
الان شرایطش چطوره برای 5
به طور کلی اینطوریه که اشتراک 6 ماهه و 1 ساله داره که میشه 2 یا 3 بازی همزمان انتخاب کنی.مثلا اشتراک با 2 بازی همزمان گرفتی، هر وقت که دلت بخواد میتونی بازی رو عوض کنی ولی باید یه عکس بگیری که بازی قبلی رو پاک کردی ولی محدودیتی هم تو تعویض بازی نیست
حالا اشتراکهاش گلد هست که بازیها 1 ماه بعد از عرضه روی این اشتراک میان و ظ3 بهت میده
اشتراک پلاتینیوم داره که روز عرضه بازی رو میتونی بگیری که باز ظ3 میده
اشتراک التیمیت داره که روز عرضه میتونی بازی رو بگیری و فقط ظ2 بهت میده که میتونی رو اکانت خودت بازی کنی
یه اشتراک الیت هم جدیدا اضافه شده که دیگه هر بازی رو استور باشه رو میتونی بازی کنی همه رو هم ظ2 میده ضمن اینکه در کنارش میتونی پلاس هم بگیری

قیمتها هم دیگه به ترتیبی که گفتم از ارزون تا گرون هست.دردسرم نداره.تو چت سایتش میگی این کذ اشتراکمه و فلان بازی رو میخوام، 1 ساعت بعد از طریق QR code اکانت رو بهت میدن.اگه ظ2 بگیری امکان داره بازی قفل بشه که البته نیازی به پشتیبانی نداری و خودت میتونی بری داخل اکانتی که داده و شیرینگ رو دوباره اینیبل کنی.در کل من الان 2 ماهه دارم هیچ دردسری نداشته

• Like
Reactions: blak and tboy2022
سلام
کسی می تونه این متن چه چیزی نوشته است
نسخه ای که از بازی خرید یه سری آیتم مثل زره و شیلد و این چیزا داره که وقتی داخل بازی به یه صندوق رسیدی برای این داستان خودکار آیتم هارو دریافت میکنم.

• Like
Reactions: capitan milan
هیچ کس حتی توی سایتهای ایرانی هم نتونستن درست ترجمه کنن کاری که پلی استیشن کرده، اینکه تا ۲۴ ژوئن با قیمت قبلی میشه تمدید کرد پلاس رو یا نه!! اصلا اون ۲۴ ژوئن چی هستش
من الان پس فردا پلاسم تموم میشه و توی next payment زده ۲٫۷۴۰ لیر، ولی وقتی میزنم buy again قیمت جدید که ۴ خورده ای (قیمت جدید) رو زده!!

هیچ کس حتی توی سایتهای ایرانی هم نتونستن درست ترجمه کنن کاری که پلی استیشن کرده، اینکه تا ۲۴ ژوئن با قیمت قبلی میشه تمدید کرد پلاس رو یا نه!! اصلا اون ۲۴ ژوئن چی هستش
من الان پس فردا پلاسم تموم میشه و توی next payment زده ۲٫۷۴۰ لیر، ولی وقتی میزنم buy again قیمت جدید که ۴ خورده ای (قیمت جدید) رو زده!!
سلام
-- تو ۲۴ ژوئنقیمت های جدید میاد
-- ولی اگه الان هم پلاس داری و بخوای تمدید کنی الان هم با قیمت ۲۴ ژوئن. حساب میکنه،
-- ولی اگه کلا پلاس نداری و تازه میخری ،تا قبل ۲۴ ژوئن قیمت های قدیمی میتونی بخری
-- یا پلاست تموم شده و تا قبال از ۲۴ ژوئن بخوای دوباره بخری قیمت قدیم میخری
در مورد تو
الان تمدید کنی قیمت های جدید،بزاری تموم بشه بعد دوباره بخری با قیمت قدیمی، البته اگه تا 24 ژوئن بخری

سلام
-- تو ۲۴ ژوئنقیمت های جدید میاد
-- ولی اگه الان هم پلاس داری و بخوای تمدید کنی الان هم با قیمت ۲۴ ژوئن. حساب میکنه،
-- ولی اگه کلا پلاس نداری و تازه میخری ،تا قبل ۲۴ ژوئن قیمت های قدیمی میتونی بخری
-- یا پلاست تموم شده و تا قبال از ۲۴ ژوئن بخوای دوباره بخری قیمت قدیم میخری
در مورد تو
الان تمدید کنی قیمت های جدید،بزاری تموم بشه بعد دوباره بخری با قیمت قدیمی، البته اگه تا 24 ژوئن بخری
ینی پس بزارم پس فردا تموم بشه و بعدش با همون قیمت قدیم تمدیدش کنم
مرسی واقعا ازت ، خیلیا فقط و فقط اخبارش رو گذاشتن و هیچ توضیحی ندادن در موردش

نسخه ای که از بازی خرید یه سری آیتم مثل زره و شیلد و این چیزا داره که وقتی داخل بازی به یه صندوق رسیدی برای این داستان خودکار آیتم هارو دریافت میکنم.
سلام
ممنون از پاسخ تون یک مشکل دارم این که که قبلا پلاس ظرفیت 2 داشتم (اوکراین) پلاسم تمام شد از دوباره پلاس گرفتم فکر کنم رجین ترکیه باشه علامت (TL) همه بازی قبلی ام که داشتم قفل شون بازشد الا این بازی می دونید مشکل از کجاست؟

سلام
ممنون از پاسخ تون یک مشکل دارم این که که قبلا پلاس ظرفیت 2 داشتم (اوکراین) پلاسم تمام شد از دوباره پلاس گرفتم فکر کنم رجین ترکیه باشه علامت (TL) همه بازی قبلی ام که داشتم قفل شون بازشد الا این بازی می دونید مشکل از کجاست؟
همم حس میکنم چون ریجن خود بازی در این دو کشور متفاوت باشه و دوباره باید از اکانت جدید بازی رو اد کنید که البته سیو جدید هم خواهد داشت.

• Like
Reactions: capitan milan
اشتراک التیمیت داره که روز عرضه میتونی بازی رو بگیری و فقط ظ2 بهت میده که میتونی رو اکانت خودت بازی کنی
یه اشتراک الیت هم جدیدا اضافه شده که دیگه هر بازی رو استور باشه رو میتونی بازی کنی همه رو هم ظ2 میده ضمن اینکه در کنارش میتونی پلاس هم بگیری
ببخشید یه چیزو درست متوجه نمیشم اگه میشه راهنمایی کنید:

اگه مثلا اشتراک التیمیت داشته باشیم مثلا فورزا هورایزن که تازه داره میاد رو بهمون میدن؟ یا مثلا GOY ؟ بعد اگه بازی مورد نظرمون ایندی باشه چی؟ (مثل silksong) شامل اونم میشه؟ فرقش با الیت رو درست متوجه نمیشم چون برای جفتش گفته بازی روز عرضه بهت تحویل داده میشه
تو پنل التیمیت یه سری لیست بازی نوشته نکنه اکانت فقط به اون دسترسی داره؟ به علاوه جدیدها؟ مثلا ایندیناجونز فقط شامل الیت میشه؟

چقدر سوال شد :دی

ینی پس بزارم پس فردا تموم بشه و بعدش با همون قیمت قدیم تمدیدش کنم
مرسی واقعا ازت ، خیلیا فقط و فقط اخبارش رو گذاشتن و هیچ توضیحی ندادن در موردش
داداش من چهارتا پست بالاتر گفتم :|
حتی رفتم ایمیل ترکیه ای رو ترجمه کردم گذاشتم :|

ببخشید یه چیزو درست متوجه نمیشم اگه میشه راهنمایی کنید:

اگه مثلا اشتراک التیمیت داشته باشیم مثلا فورزا هورایزن که تازه داره میاد رو بهمون میدن؟ یا مثلا GOY ؟ بعد اگه بازی مورد نظرمون ایندی باشه چی؟ (مثل silksong) شامل اونم میشه؟ فرقش با الیت رو درست متوجه نمیشم چون برای جفتش گفته بازی روز عرضه بهت تحویل داده میشه
تو پنل التیمیت یه سری لیست بازی نوشته نکنه اکانت فقط به اون دسترسی داره؟ به علاوه جدیدها؟ مثلا ایندیناجونز فقط شامل الیت میشه؟

چقدر سوال شد :دی
ببین اون بازیهایی که تو لیست نوشته و این بازیهای بزرگ و معروفِ جدید همه میان روی التیمیت مثلا فورزا و ایندیانا جونز و goy و...ولی همون بازیها+ این بازیهای ایندی و ریزه میزه و کلا هر چیزی که روی استور پلی استیشن هست رو بخوای بازی کنی باید الیت بگیری که دیگه هر بازی داخل استور باشه رو میتونی ازشون بخوای(چیزیه که خودشون گفتن)و اینکه برای الیت میتونی بگی اکانت با پلاس بهت بدن که البته گرونتر میشه.

بازیها هم برای هر 2 اشتراک هر وقت بیاد روی استور شما میتونی درخواست بدی.

ببین اون بازیهایی که تو لیست نوشته و این بازیهای بزرگ و معروفِ جدید همه میان روی التیمیت مثلا فورزا و ایندیانا جونز و goy و...ولی همون بازیها+ این بازیهای ایندی و ریزه میزه و کلا هر چیزی که روی استور پلی استیشن هست رو بخوای بازی کنی باید الیت بگیری که دیگه هر بازی داخل استور باشه رو میتونی ازشون بخوای(چیزیه که خودشون گفتن)و اینکه برای الیت میتونی بگی اکانت با پلاس بهت بدن که البته گرونتر میشه.

بازیها هم برای هر 2 اشتراک هر وقت بیاد روی استور شما میتونی درخواست بدی.
پس این التیمیته چشمم رو گرفت :D
حداقل بهتر از اکسترا هستش تقریبا یه قیمتم هستن
فقط مشکل اینه که اعتباری هست تا سال دیگه بمونن اینا؟ جمع نکنن برن ما بمونیم و اکانت تهی :D

پس این التیمیته چشمم رو گرفت :D
حداقل بهتر از اکسترا هستش تقریبا یه قیمتم هستن
فقط مشکل اینه که اعتباری هست تا سال دیگه بمونن اینا؟ جمع نکنن برن ما بمونیم و اکانت تهی :D
والا نخل خیلی ساله که هست و به جز اکانت، اطرافیانم کنسول هم ازشون چند بار خریدن ولی خب بازم اینجا ایرانه و هیچی حساب کتاب نداره :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or