PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
به نظر شما من که اهل آنلاین بازی کردن نیستم، ارزش داره پلاسم رو تمدید نکنم و به جاش یک اشتراک نخل مارکت رو بگیرم ؟ مثلا التیمیت
به نظرم مقایسه این 2 اشتراک کلا اشتباهه.آخه رو پلاس مگه چندتا بازی بزرگِ به روز هست؟الان بخوای فرضا AC Shadows رو بازی کنی مگه رو پلاس میتونی؟

نخل تقریبا همه بازیهای بزرگ رو همون روز اول میاره.اگه آنلاین نمیخوای بازی کنی همون نخل بهتره به نظرم چون همه بازیهای جدید و خوب رو میتونی بازی کنی.

پ.ن:اینقدر اینجا تبلیغ نخل کردم که اگه یه بلایی سر اکانتاشون بیاد دهن من سرویسه :D

مگه قرار نبود افزایش قیمت پلاس ترکیه از ۲۴ ژوئن باشه؟!! الان من زدم برای تمدید، با قیمت جدید حساب میکنه!!!
فکر کنم سونی حرکت رونالدینیویی زده! (به راست نگاه می کرد به چپ پاس می داد) ۲۴ ژوئن گفته از دیروز اعمال کرده. :D

سلام مجدد
انگار کسی نیست تا جواب دهد ولی یک سوال دیگه همه بازی هایم قفل شون بازشد الا بازی گاد اف وار رنگاک کنا ر خرید بازی علامت TL است یعنی همون رجین ترکیه است؟ریجین قبلی اوکراین بوده
سلام مجدد
انگار کسی نیست تا جواب دهد ولی یک سوال دیگه همه بازی هایم قفل شون بازشد الا بازی گاد اف وار رنگاک کنا ر خرید بازی علامت TL است یعنی همون رجین ترکیه است؟ریجین قبلی اوکراین بوده
^:)^^:)^^:)^

دیشب اومدم اسنشال 1 ساله ظ2 بخرم 1/600 بعد گفتم این وقت شب که پشتیبان جواب نمیده، صبح میخرم.الان رفتم بخرم دیدم شده 2 تومن :D

شیرازی بودنم کار دستم داد ;))
از اب گل الود شروع کردن ماهی گرفتن ؟!

جالبه مال من توی قسمت next payment همون قیمت قبلیه، ولی وقتی میخام تمدید کنم، قیمت جدید میاد!!!!! مسخره بازیه واقعااااا، پس اون ۲۴ ژوئن چی بود که میگفتن تا اون موقع افزایش پیدا نمیکنه!

خود سونی خب گرون کرده از دیشب.اینا هم دیگه از صبح دست به کار شدن :D

افزايش قيمت اعمال شده يا نه؟

یه دزدهایی دارن میشن این سه تا که اخرش با کله میخورن زمین ! اگر این pc و‌ امثالهم پیشرفت بیشتری بکنند مثل استیم دک اینا به چخ میرن

این متن ایمیل اشه ! خیلی شیک کرده تو پاچه همه مون و گفته نکردم

میگه افزایش قیمت از اون زمانه ! ولی اگر بخوای تمدید یا اضافه کنی پول اون موقع رو‌باید بدی !
مایلیم شما را در مورد تغییر قیمت آتی اشتراک PlayStation®Plus خود مطلع کنیم.

قیمت اشتراک 12 ماهه PlayStation Plus Essential شما به 2160.00 TRY افزایش می یابد. با این به‌روزرسانی قیمت، ما می‌توانیم به ارائه بازی‌ها و مزایای با کیفیت بالا به سرویس اشتراک پلی‌استیشن پلاس شما ادامه دهیم.

این افزایش قیمت تا تاریخ پرداخت بعدی شما در 24 ژوئن 2025 یا پس از آن اعمال نخواهد شد. با این حال، هرگونه تغییر عضویتی که قبل از پرداخت بعدی خود انجام دهید، مانند ارتقا، کاهش یا خرید زمان اضافی، طرح شما را به قیمت‌های جدید به‌روزرسانی می‌کند. در هر زمان می توانید اشتراک خود را تغییر دهید یا لغو کنید. شما می توانید اطلاعات دقیق را در اینجا بیابید. می توانید شرایط استفاده از پلی استیشن پلاس را در اینجا بیابید.

با تشکر از حمایت مداوم شما،

پلی استیشن

الان نگاه کردم، کد پلاس اسنشیال یک ساله امریکا با ۲۲۰۰ لیر ترکیه یکی درمیاد

• Like
Reactions: hamid_barca
به نظرم مقایسه این 2 اشتراک کلا اشتباهه.آخه رو پلاس مگه چندتا بازی بزرگِ به روز هست؟الان بخوای فرضا AC Shadows رو بازی کنی مگه رو پلاس میتونی؟

نخل تقریبا همه بازیهای بزرگ رو همون روز اول میاره.اگه آنلاین نمیخوای بازی کنی همون نخل بهتره به نظرم چون همه بازیهای جدید و خوب رو میتونی بازی کنی.

پ.ن:اینقدر اینجا تبلیغ نخل کردم که اگه یه بلایی سر اکانتاشون بیاد دهن من سرویسه :D
دقیقا همینه، من آنلاین بازی نمیکنم تقریبا. تهش اینه که اگه هوس کردم باز یک فیفایی چیزی بزنم میرم یک اسنشال میگیرم

دقیقا همینه، من آنلاین بازی نمیکنم تقریبا. تهش اینه که اگه هوس کردم باز یک فیفایی چیزی بزنم میرم یک اسنشال میگیرم

منم احتمالا با همین سیستم پیش برم. دیگه خیلی دلم آنلاین بازی کردن بخواد یه اسنشال یک ماهه میگیرم تا کرمم بخوابه :D

منم احتمالا با همین سیستم پیش برم. دیگه خیلی دلم آنلاین بازی کردن بخواد یه اسنشال یک ماهه میگیرم تا کرمم بخوابه :D
اقا یه توضیحی بی زحمت درباره نخل پلاس بدید کدومش بهتره
اصلا پلاس اکسترا بگیریم خوبه یا نخل
دردسر داره یا نه
من تا پارسال برج ۲ اکسترا داشتم چیز خاصی نداشت
دیگه تمدید نکردم
الان شرایطش چطوره برای 5

دوستان ریجن امریکا هم قرار هست گرون شه؟

بعید نیست! خیلی جاهارو گرون کردن ولی خب خیلی جاها هنوز موندن! شاید آمریکا آخریش باشه :D

اقا یه توضیحی بی زحمت درباره نخل پلاس بدید کدومش بهتره
اصلا پلاس اکسترا بگیریم خوبه یا نخل
دردسر داره یا نه
من تا پارسال برج ۲ اکسترا داشتم چیز خاصی نداشت
دیگه تمدید نکردم
الان شرایطش چطوره برای 5

والا من اطلاع خاصی در مورد نخل پلاس ندارم اما با توجه به چیزایی که خوندم و شنیدم به نظر میاد کیفیت بهتری نسبت به پلاس اکسترا داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or