PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد ۱۱ سال بی‌پلاس شدم! یعنی گ‌وه بگیرن درب سونی رو با این سیستم احمقانه‌ی تخفیفاش که من ۳ سال هیچی تخفیف نصیبم نشد تا اشتراکمو تمدید کنم! حالا باید منتظر بمونم تا اکسترا آف بخوره و بگیرم. یعنی ارزش قائل شدن واسه کامیونیتی و مشترکین در حد دسته خر :D
دقیقا منم همین مشکلو دارم البته برای من ۳ ۴ ماه دیگه تموم میشه نمیدونم برای ما خار داره تخفیف نمیزاره

دقیقا منم همین مشکلو دارم البته برای من ۳ ۴ ماه دیگه تموم میشه نمیدونم برای ما خار داره تخفیف نمیزاره

قشنگ سیستم اینطوریه که اگه مشترک پرمیوم (که بالاترین و گرون‌ترین قیمت رو داره) باشی به هیچ جاشون حسابت نمیکنن. میگن صبر کن اشتراکت تموم شه بعد اگه خواستی دوباره بخر اگرم نه که صبر کن تخفیف بخوره :D اینایی که اشتراکشون رو با بلک فرایدی هماهنگ کردن فقط وضعیت خوبی دارن. هر بار تموم شه میتونن دوباره تو آف بخرن. البته مطمئنم نوابغ سونی مشغولن که همینم خراب کنن و گند بزنن تو برنامه‌ریزی ملت :D

قشنگ سیستم اینطوریه که اگه مشترک پرمیوم (که بالاترین و گرون‌ترین قیمت رو داره) باشی به هیچ جاشون حسابت نمیکنن. میگن صبر کن اشتراکت تموم شه بعد اگه خواستی دوباره بخر اگرم نه که صبر کن تخفیف بخوره :D اینایی که اشتراکشون رو با بلک فرایدی هماهنگ کردن فقط وضعیت خوبی دارن. هر بار تموم شه میتونن دوباره تو آف بخرن. البته مطمئنم نوابغ سونی مشغولن که همینم خراب کنن و گند بزنن تو برنامه‌ریزی ملت :D
من خودم زخم خوره ی همین هماهنگیم
هر سال کریسمس میگرفتم و سال بعدی یک روز بعدش با تخفیف دوباره میخریدم ولی امسال کریسمس کلا تخفیف پلاس رو ندادن و فقط چند تا فیلم آبکی بغل پلاس میکردن تو پاچه ملت به عنوان هدیه کرسمس

• Like
Reactions: NaViiDii
بعد از اون ماجرایی که چند وقت پیش اتفاق افتاد و سونی ۵ روز پلاس مجانی به ملت داد، یه نفر این رو نوشته بود و کلی خندیدم! :D

452205_25Screenshot-20250405-171402-Chrome.jpg

خیلی بامزه می‌شه اگه یه عده جوری تنظیم کرده باشن که پلاس‌شون موقع مناسبی تموم بشه و از تخفیف بهره ببرن، ولی الان با این لطف سونی به فنا رفته باشن! :دی

یه سوالی راجع به بازیای اکسترا دارم.
من میخوام یه بازیو دانلود کنم بازی کنم ولی این بازی ۱۵ اپریل میره از روی اکسترا حالا من اگه تا قبل از ۱۵ ام بازیو دانلود کنم و اد تو لایبرری کنم تا وقتی پلاس دارم میتونم اون بازیو انجام بدم یا چون میره ۱۵ ام دیگه نمیشه؟
اگه جواب مورد دوم بود خیلی نرم بگید چون احتمال خشونت بالا وجود داره :دی

یه سوالی راجع به بازیای اکسترا دارم.
من میخوام یه بازیو دانلود کنم بازی کنم ولی این بازی ۱۵ اپریل میره از روی اکسترا حالا من اگه تا قبل از ۱۵ ام بازیو دانلود کنم و اد تو لایبرری کنم تا وقتی پلاس دارم میتونم اون بازیو انجام بدم یا چون میره ۱۵ ام دیگه نمیشه؟
اگه جواب مورد دوم بود خیلی نرم بگید چون احتمال خشونت بالا وجود داره :دی

نه بازی اکسترا وقتی بره دیگه رفته. باید تا وقتی هست قالشو بکنی :D

• Like
Reactions: NightKing
بعد از اون ماجرایی که چند وقت پیش اتفاق افتاد و سونی ۵ روز پلاس مجانی به ملت داد، یه نفر این رو نوشته بود و کلی خندیدم! :D

452205_25Screenshot-20250405-171402-Chrome.jpg

خیلی بامزه می‌شه اگه یه عده جوری تنظیم کرده باشن که پلاس‌شون موقع مناسبی تموم بشه و از تخفیف بهره ببرن، ولی الان با این لطف سونی به فنا رفته باشن! :دی
خنده دارترش اینه که از شانس اونایی که پلاسشون دو سه ماه قبل بلک فرایدی یا کریسمس تموم میشه و صبر میکنن تا تخفیف بخوره یهو تو همون 2-3 ماه چند تا بازی فرست پارتی ناموسی رو اسنشال مجانی میشن که تا ابد طرف آتیش میگیره چرا تو libraryـش ندارتشون .

• Like
Reactions: m.a.t and Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or