عکس بگیر بذارسلام
ببخشید من اکانت ظرفیت ۲ fc25 رو گرفتم میخوام اکانت رو بزنم ی ارور میده میخوام بدونم مشکلش چیه
مینویسه: رمز یا ایمیل اشتباه یا اگه passcode رو فعال کردید یا با qr code و...
عکس بگیر بذارسلام
ببخشید من اکانت ظرفیت ۲ fc25 رو گرفتم میخوام اکانت رو بزنم ی ارور میده میخوام بدونم مشکلش چیه
خوب دقیقا خودش میگهسلام
متاسفانه حرف اول رمزش ال کوچک بود من فک میکردم آی بزرگ بودخوب دقیقا خودش میگه
رمز یا ایمیل اشتباهه
حالا موقع وارد کردن به حروف کوچیک و بزرگ دقت کن
به کسی که خریدی پیام بده شاید پسورد عوض کرده
همونطور که دوستمون گفت یه عکس بفرست
دقیقا منم همین مشکلو دارم البته برای من ۳ ۴ ماه دیگه تموم میشه نمیدونم برای ما خار داره تخفیف نمیزارهبعد ۱۱ سال بیپلاس شدم! یعنی گوه بگیرن درب سونی رو با این سیستم احمقانهی تخفیفاش که من ۳ سال هیچی تخفیف نصیبم نشد تا اشتراکمو تمدید کنم! حالا باید منتظر بمونم تا اکسترا آف بخوره و بگیرم. یعنی ارزش قائل شدن واسه کامیونیتی و مشترکین در حد دسته خر![]()
دقیقا منم همین مشکلو دارم البته برای من ۳ ۴ ماه دیگه تموم میشه نمیدونم برای ما خار داره تخفیف نمیزاره
من خودم زخم خوره ی همین هماهنگیمقشنگ سیستم اینطوریه که اگه مشترک پرمیوم (که بالاترین و گرونترین قیمت رو داره) باشی به هیچ جاشون حسابت نمیکنن. میگن صبر کن اشتراکت تموم شه بعد اگه خواستی دوباره بخر اگرم نه که صبر کن تخفیف بخورهاینایی که اشتراکشون رو با بلک فرایدی هماهنگ کردن فقط وضعیت خوبی دارن. هر بار تموم شه میتونن دوباره تو آف بخرن. البته مطمئنم نوابغ سونی مشغولن که همینم خراب کنن و گند بزنن تو برنامهریزی ملت
![]()
بعد از اون ماجرایی که چند وقت پیش اتفاق افتاد و سونی ۵ روز پلاس مجانی به ملت داد، یه نفر این رو نوشته بود و کلی خندیدم!قشنگ سیستم اینطوریه که اگه مشترک پرمیوم (که بالاترین و گرونترین قیمت رو داره) باشی به هیچ جاشون حسابت نمیکنن. میگن صبر کن اشتراکت تموم شه بعد اگه خواستی دوباره بخر اگرم نه که صبر کن تخفیف بخورهاینایی که اشتراکشون رو با بلک فرایدی هماهنگ کردن فقط وضعیت خوبی دارن. هر بار تموم شه میتونن دوباره تو آف بخرن. البته مطمئنم نوابغ سونی مشغولن که همینم خراب کنن و گند بزنن تو برنامهریزی ملت
![]()
یه سوالی راجع به بازیای اکسترا دارم.
من میخوام یه بازیو دانلود کنم بازی کنم ولی این بازی ۱۵ اپریل میره از روی اکسترا حالا من اگه تا قبل از ۱۵ ام بازیو دانلود کنم و اد تو لایبرری کنم تا وقتی پلاس دارم میتونم اون بازیو انجام بدم یا چون میره ۱۵ ام دیگه نمیشه؟
اگه جواب مورد دوم بود خیلی نرم بگید چون احتمال خشونت بالا وجود داره![]()
نه بازی اکسترا وقتی بره دیگه رفته. باید تا وقتی هست قالشو بکنی![]()
خنده دارترش اینه که از شانس اونایی که پلاسشون دو سه ماه قبل بلک فرایدی یا کریسمس تموم میشه و صبر میکنن تا تخفیف بخوره یهو تو همون 2-3 ماه چند تا بازی فرست پارتی ناموسی رو اسنشال مجانی میشن که تا ابد طرف آتیش میگیره چرا تو libraryـش ندارتشون .بعد از اون ماجرایی که چند وقت پیش اتفاق افتاد و سونی ۵ روز پلاس مجانی به ملت داد، یه نفر این رو نوشته بود و کلی خندیدم!
![]()
خیلی بامزه میشه اگه یه عده جوری تنظیم کرده باشن که پلاسشون موقع مناسبی تموم بشه و از تخفیف بهره ببرن، ولی الان با این لطف سونی به فنا رفته باشن!![]()