PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه سوال:

فقط بازی هایی که هر دفعه تو بخش last chance می زنه از سرویس خارج می شن یا امکان داره که بازی خارج بشه و اسمشو تو اون بخش نگفته باشه؟

دوستان یه سوال:

فقط بازی هایی که هر دفعه تو بخش last chance می زنه از سرویس خارج می شن یا امکان داره که بازی خارج بشه و اسمشو تو اون بخش نگفته باشه؟
نه داداش بازی هایی که قرار هست خارج بشن همیشه اعلام میشن اینجوری نیست که یهو ببینیم فلان بازی دیگه نیست

سلام دوستان عزیز . با توجه به قیمت دلار و اینکه اگه بخام پلاس را با دلار واقعی بخرم حدود سه میلیون تومن در میاد. خوب با خودم گفتم پلاس ظرفیتی بگیرم که به صرفه تر هست حالا سوال من اینه که ریجن اکانتم یک هست (آمریکا) بعضی از پلاسها ریجن ترکیه و یا ... می فروشند حالا اگه بخام ریجن ترکیه بخرم امکانش هست که رو اکانتم کار نکنه ؟ یا هر ریجن ظرفیت متناسب با ریجن اکانت باشه؟

سلام دوستان عزیز . با توجه به قیمت دلار و اینکه اگه بخام پلاس را با دلار واقعی بخرم حدود سه میلیون تومن در میاد. خوب با خودم گفتم پلاس ظرفیتی بگیرم که به صرفه تر هست حالا سوال من اینه که ریجن اکانتم یک هست (آمریکا) بعضی از پلاسها ریجن ترکیه و یا ... می فروشند حالا اگه بخام ریجن ترکیه بخرم امکانش هست که رو اکانتم کار نکنه ؟ یا هر ریجن ظرفیت متناسب با ریجن اکانت باشه؟
نه از این نظر مشکلی نداره، شما از هر ریجنی خرید یا دانلودی داشته باشید، میتونید رو بقیه اکانت ها هم اجراش کنید

یکی از این کانال های معتبر این متن و گذاشت تو کانالش و بد ندیدم بچه ها ببینن.

View attachment 286952
در مورد ریجن ترکیه
1. برفرض کارتی که باهاش پلاس خریداری شده مسدود بشه، به هیچ عنوان اکانتی که باهاش پلاس خریداری شده مسدود نمیشه چون بصورت قانونی خریداری شدن، موارد دیگه و مربوط به ریجن های متفاوت مثل گیفت به همین صورت با یک کارت خریداری میشن

2. ترکیه خودش رو یک کشور اروپایی می دونه و در قدیم نشون داده که نسبت به برخی کشورهای خاورمیانه دست به سانسور نمی زنه ولی چون مسلمون زیاد داره نمی شه برای آینده پیشبینی کرد برخی حساسیت ها تاثیرخودش رو خواهد گذاشت یا خیر

3. ترکیه از جمله کشورهاییه که قابلیت استریم بازی های PS3 رو نداره و در لیست پلاس این عناوین وجود ندارن، ولی منی که روی اکانت پلاسم این عناوین رو دارم با اینترنت شخمی و هزینه های بالای نت می تونم بازیشون کنم؟ خیر

کاربران بیشتر باید مراقب خرید اکانت های ظرفیتی باشن، وگرنه انتخاب ریجن خرید جز تفاوت دیتا و سیو مشکلی از این بابت براشون ایجاد نمی کنه

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان اکانت برادر من رو ps5 من هست از داخل اکانت اون Enable هم کردم. فوتبال و پلاس رو خودش خریده. الان با هم وارد فیفا میشیم یه نفر رو قبول نمیکنه. من رو PS4 همچین مشکلی نداشتم ACTIVE PRIMARY می کردم و تموم. اشکال از کجاست؟ هر دو تا اکانت واسه ترکیه هست. ممنون

سلام به همگی
آقا من نظرات رو خوندم یه موضوعی رو درست متوجه نشدم
من الان یه پلاس ظرفیت ۲ آمریکا دارم که داره تموم میشه.اکانت شخصی خودمم ریجن آمریکاس.الان می خوام یه پلاس ترکیه بگیرم .چیزی که من متوجه شدم بازی های پلاسی که داشتم رو دیتاش رو باید دوباره دان کنم.سوالی که دارم اینکه یه سری بازی ظرفیتی هم دارم که ریجن همشون آمریکاس اونا هم سیو و دیتاش میپره و باید از نو دان کنم ؟بازی هام همشون ورژن ps4
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

سلام به همگی
من الان یه پلاس ظرفیت ۲ آمریکا دارم که داره تموم میشه.اکانت شخصی خودمم ریجن آمریکاس.الان می خوام یه پلاس ترکیه بگیرم .چیزی که من متوجه شدم بازی های پلاسی که داشتم رو دیتاش رو باید دوباره دان کنم.سوالی که دارم اینکه یه سری بازی ظرفیتی هم دارم که ریجن همشون آمریکاس اونا هم سیو و دیتاش میپره و باید از نو دان کنم ؟بازی هام همشون ورژن ps4
آقا کسی نیست این سوال ما رو جواب بده!؟

سلام به همگی
سلام.
فقط بازیای پلاسی که دان کردی نیاز به دانلود مجدد دارن چون از ریجن یک میری به ریجن ۲ و همچنین سیو گیمای سینگل پلیرتم میپره ولی برای گیم آنلاین مثلا بتلفیلد که مولتی پلیره سیوش میمونه .
کلا سیو گیمای آنلاین پاک نمیشه.
بازیای دیگت که ظرفیتی گرفتی مثلا رگناروک نیاز به دانلود نیست فقط گیمای پلاس که از امریکا رفتی به ترکیه.

• Like
Reactions: MOHSENff

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or