نه داداش بازی هایی که قرار هست خارج بشن همیشه اعلام میشن اینجوری نیست که یهو ببینیم فلان بازی دیگه نیستدوستان یه سوال:
فقط بازی هایی که هر دفعه تو بخش last chance می زنه از سرویس خارج می شن یا امکان داره که بازی خارج بشه و اسمشو تو اون بخش نگفته باشه؟
نه از این نظر مشکلی نداره، شما از هر ریجنی خرید یا دانلودی داشته باشید، میتونید رو بقیه اکانت ها هم اجراش کنیدسلام دوستان عزیز . با توجه به قیمت دلار و اینکه اگه بخام پلاس را با دلار واقعی بخرم حدود سه میلیون تومن در میاد. خوب با خودم گفتم پلاس ظرفیتی بگیرم که به صرفه تر هست حالا سوال من اینه که ریجن اکانتم یک هست (آمریکا) بعضی از پلاسها ریجن ترکیه و یا ... می فروشند حالا اگه بخام ریجن ترکیه بخرم امکانش هست که رو اکانتم کار نکنه ؟ یا هر ریجن ظرفیت متناسب با ریجن اکانت باشه؟
در مورد ریجن ترکیهیکی از این کانال های معتبر این متن و گذاشت تو کانالش و بد ندیدم بچه ها ببینن.
View attachment 286952
دیدم چنجا بخاطر عید تخفیف زدن ۱تومن ریجن۱سلام آقا یه جا پلاس اکسترا ظرفیت ۲ آمریکا رو میده یه تومن به نظرتون منطقیه؟
با قیمت الان دلار هم جور در نمیاددیدم چنجا بخاطر عید تخفیف زدن ۱تومن ریجن۱
بعضیام هستن البته خیلی محدود که از قدیم گیفت خریدن به دلار همون موقع میفروشن نه دلار جدید.با قیمت الان دلار هم جور در نمیاد
کانال pstoreبعضیام هستن البته خیلی محدود که از قدیم گیفت خریدن به دلار همون موقع میفروشن نه دلار جدید.
اسم سایت بگو اگه بچها بشناسن بگن معتبره یا نه
سلامکاربران بیشتر باید مراقب خرید اکانت های ظرفیتی باشن، وگرنه انتخاب ریجن خرید جز تفاوت دیتا و سیو مشکلی از این بابت براشون ایجاد نمی کنه
آقا کسی نیست این سوال ما رو جواب بده!؟سلام به همگی
آقا من نظرات رو خوندم یه موضوعی رو درست متوجه نشدم
من الان یه پلاس ظرفیت ۲ آمریکا دارم که داره تموم میشه.اکانت شخصی خودمم ریجن آمریکاس.الان می خوام یه پلاس ترکیه بگیرم .چیزی که من متوجه شدم بازی های پلاسی که داشتم رو دیتاش رو باید دوباره دان کنم.سوالی که دارم اینکه یه سری بازی ظرفیتی هم دارم که ریجن همشون آمریکاس اونا هم سیو و دیتاش میپره و باید از نو دان کنم ؟بازی هام همشون ورژن ps4
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.
سلام.سلام به همگی
آقا من نظرات رو خوندم یه موضوعی رو درست متوجه نشدم
من الان یه پلاس ظرفیت ۲ آمریکا دارم که داره تموم میشه.اکانت شخصی خودمم ریجن آمریکاس.الان می خوام یه پلاس ترکیه بگیرم .چیزی که من متوجه شدم بازی های پلاسی که داشتم رو دیتاش رو باید دوباره دان کنم.سوالی که دارم اینکه یه سری بازی ظرفیتی هم دارم که ریجن همشون آمریکاس اونا هم سیو و دیتاش میپره و باید از نو دان کنم ؟بازی هام همشون ورژن ps4
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.