PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من پلی استیشن ندارم، از سرویس کلاد گیمینگ ایکس باکس استفاده میکنم، بدون فیلترشکن میاره و بازی ها قابل بازیه.
خواستم ببینم برای پلی استیشن هم میتونم اکانتشو بخرم و بازی کنم؟ فیلتره آیا؟ کسی امتحان کرده؟
اصلا این بازی هایی که رو پلاس هست رو میشه با کلاد هم تجربه کرد مثل گیم پس؟ یا فقط روی کنسولن؟
پلاس پریمیم بگیری می تونی از سرویس کلاود روی pc استفاده کنی اما سرعت بالایی لازم داره من با همین اینترنتی که دارم با کلاود مایکرو راحت بازی می کنم ولی بازی های ps رو نمی تونم میگه سرعتت کمه

سلام عزیزان.
چند تا بازی خوب که روی سرویس اکسترا هستن رو معرفی میکنید لطفا.
بیشتر منظورم بازی های indie و گمنام هست.
سلام .
اینارو قبلا گذاشتم بازم میزارم.
لیست آپدیت نیست مال دوماه پیشه.ایندیای زیادیم امدن

dead cell
enter the gungeon
sky children of light
children of morta
dandara
fury unleashed
alienaion
jotun
chorus
sundered
moonlighter
child of light
the surge شبیه سولز لایک
bloodstain ritual of night
messenger
Hollow Knight

آخرین ویرایش:
سلام
من اکانت خودم برای US ، الان میخوام plus premium ظرفیتی بگیرم ولی برای ترکیه است اکثرا ، میخواستم بدونم این شدنیه ؟ ( میخوام از اکانت خودم بازیکنم ) .

سلام
من اکانت خودم برای US ، الان میخوام plus premium ظرفیتی بگیرم ولی برای ترکیه است اکثرا ، میخواستم بدونم این شدنیه ؟ ( میخوام از اکانت خودم بازیکنم ) .
ظرفیت ۲ بگیرید رو کل کنسول شیر میشه فرقی هم نمیکنه ریجن اکانت خودتون چیه

درود
من پلاسم تموم شده اکانتم برای امریکا هست
میخام ظرفیتی بخرم
لطفا راهنمایی کنید
1-چی بخرم-
2-ازکی بخرم که معتبر باشه
بازم تشکر

سلام رفقا من کنسول پلی استیشن ۵ میریم بازی های کلاسیک رو اجرا کنم یعنی استریم کنم چون حالت دانلود نداره برام ارور میده تست سرعت که میزنم حتی پینگ همون لیتنسی رو رد نمیکنه باید دی ان اس بزنم؟
برامون فیلتر هست؟‌
یا داستان چیه؟ راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
تو ایران جواب نمیده
بنده خدا اینجا طرح صیانت در راهه، سرعت آپلود ٨ کیلوبایت، از صبح تا شبم مردم دارن با share it قندشکن تعارف میکنن به هم، بعد تو دنبال استریمی؟؟؟ :D

دوستان بازی Hollow Knight سبکش سولز لایک هست؟
پلتش وقت گیر و سخت هست؟
حقیقتش اعصابم نسبت به پارسال که الدن رینگ رو پلت کردم خیلی ضعیفتر شده
نیو کالکشن رو دارم ولی فعلا قصد بازی کردنش رو ندارم بخاطر همین اعصابم, میخوام بازیهای ایندی رو برم که خیلی وقت گیر و سخت هم نباشن

دوستان بازی Hollow Knight سبکش سولز لایک هست؟
پلتش وقت گیر و سخت هست؟
حقیقتش اعصابم نسبت به پارسال که الدن رینگ رو پلت کردم خیلی ضعیفتر شده
نیو کالکشن رو دارم ولی فعلا قصد بازی کردنش رو ندارم بخاطر همین اعصابم, میخوام بازیهای ایندی رو برم که خیلی وقت گیر و سخت هم نباشن
هالو نایت تقریبا یکمی شبیه سولز هست سخت و بمیری هم سکهاتو از دست میدی...مثل سولز.
نیهو هم که فوق‌العاده قشنگه گیم پلیش دستت بیوفته راه میوفتی

• Like
Reactions: Destro and db07
هالو نایت تقریبا یکمی شبیه سولز هست سخت و بمیری هم سکهاتو از دست میدی...مثل سولز.
نیهو هم که فوق‌العاده قشنگه گیم پلیش دستت بیوفته راه میوفتی
نیو 1 نسخه ps4 رو تموم کردم ولی این کالکشن نسخه فایو رو گذاشتم بوقتش
هالو نایت طولانی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or