SleepyTurtel
کاربر سایت
بعد از فارکرای 2 دیگه هیچ نسخه ای رو بازی نکردم امروز نسخه 5 رو تو پلاس دیدم ارزش تجربه داره؟
چون نسخه های ۳و ۴ رو بازی نکردی بنظرم ارزش یه بار بازی کردن رو داره ولی اگه بازی کرده بودی میگفتم چیز خاصی از دست نمیدی چون شماره سه با تغییرات زیادی نسبت به دو عرضه شد و با استقبال هم مواجه شد اما شماره های بعدی فقط تکرار بود و تکرار!بعد از فارکرای 2 دیگه هیچ نسخه ای رو بازی نکردم امروز نسخه 5 رو تو پلاس دیدم ارزش تجربه داره؟
انقدری هم که دوستان میگن شماره ی 5 بد نیست فقط مراحل تکراریش زیاده ولی به نظر من اول شماره ی 3 رو بازی کن که هنوزم بعد از گذشت این همه مدت ارزش بازی کردن دارهبعد از فارکرای 2 دیگه هیچ نسخه ای رو بازی نکردم امروز نسخه 5 رو تو پلاس دیدم ارزش تجربه داره؟
بعد از فارکرای 2 دیگه هیچ نسخه ای رو بازی نکردم امروز نسخه 5 رو تو پلاس دیدم ارزش تجربه داره؟
۳ از واجباته خیلی قشنگ البته ۳۰ فریمه ولی ارزششو داره خیلی قشنگ.بعد از فارکرای 2 دیگه هیچ نسخه ای رو بازی نکردم امروز نسخه 5 رو تو پلاس دیدم ارزش تجربه داره؟
برای اضافه کردن بازیای پلاس باید وارد اکانت خریداری شده بشیسلام دوستان.
اولین بارم هست که میخوام از این اکانت های ظرفیتی که فقط پلاس روش فعال هست بگیرم . اگر ظرفیت دو بگیرم و اکتیو از پرایمری رو فعال کنم پلاس روی بقیه اکانتها فعال میشه؟
از داخل اکانت اصلی خودم ( و نه اکانت طرفیتی که خریدم) میتونم بازی اضافه کنم؟
سلام.سلام دوستان.
اولین بارم هست که میخوام از این اکانت های ظرفیتی که فقط پلاس روش فعال هست بگیرم . اگر ظرفیت دو بگیرم و اکتیو از پرایمری رو فعال کنم پلاس روی بقیه اکانتها فعال میشه؟
از داخل اکانت اصلی خودم ( و نه اکانت طرفیتی که خریدم) میتونم بازی اضافه کنم؟
The PlayStation Plus Collection is closing |
From May 9 the PlayStation®Plus Collection will no longer be available as a PlayStation Plus benefit. You can add any of the titles from the PlayStation Plus Collection to your Game Library before May 9 and play at any time in the future with an active PlayStation Plus membership. PlayStation Plus Game Catalog, Monthly Games and other existing benefits will not be affected by this change. Thank you for your continued support of PlayStation Plus. |
دوستان برای شما RE 7 و COD BOIII هنوز تو کاتالوگه؟ من که اکانتم برای آمریکا این بازی ها دیگ نیستن!
The PlayStation Plus Collection is closing From May 9 the PlayStation®Plus Collection will no longer be available as a PlayStation Plus benefit. You can add any of the titles from the PlayStation Plus Collection to your Game Library before May 9 and play at any time in the future with an active PlayStation Plus membership.
PlayStation Plus Game Catalog, Monthly Games and other existing benefits will not be affected by this change.
Thank you for your continued support of PlayStation Plus.
من دیشب پلاس ترکیه گرفتم بود اضافه کردم به لیستدوستان برای شما RE 7 و COD BOIII هنوز تو کاتالوگه؟ من که اکانتم برای آمریکا این بازی ها دیگ نیستن!
بازیای انحصاری که ای پی و ناشر مال خود سونی هست فکر نمیکنم خارج بشن چون برای لایسنس مشکل ندارن البته الان قسمت plus collection رو گفتن میخوان خارج کنن اونم احتمالا میخوان خارج کنن بیارن رو خود پلاس اکسترادوستان بازیهای خوبی که روی اکسترا هستن مثل سوشیما یا دمون سولز، ممکنه ازش خارج بشن؟یا زمانش مشخصه؟