مرسی از اینکه به فکر گیمرها هستید.چجوری میشه ساخت؟من قبلا با اکانت انگلیس میساختم الان دیگه نمیشه.لطف میکنین یه توضیح بدید؟دوستان اگر کسی پلاس 14 روزه خواست به من بگه من براش میسازم و تحویلش میدم نه پولی لازمه نه چیزیتوی انجمن های دیگه هم تاپیک زدم که رایگان تحویل میدم
چون نه زمانی نیاز داره نه چیزی خیلی راحته ساخت اکانتش
البته سونی 99 درصد راه ها رو پچ کرده مثل اکانت پی پال
دادا دمت گرم واقعا اما کاش روشش رو بهمون یاد میدادی تا هر 14 روز مزاحم شما نشیم????دوستان اگر کسی پلاس 14 روزه خواست به من بگه من براش میسازم و تحویلش میدم نه پولی لازمه نه چیزیتوی انجمن های دیگه هم تاپیک زدم که رایگان تحویل میدم
کارت اعتبار خارجی رو نمیشه مجازی یا فیک گرفت؟؟؟؟میشه خودت بسازی ولی یه کارت اعتباری خارجی باید داشته باشی
مال دیجی کالا هم اکانت هست نه کد
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
من هم همین سوالو دارمکارت اعتبار خارجی رو نمیشه مجازی یا فیک گرفت؟؟؟؟
نمیدونم والا خودمم موندم ?سلام دوستان . می دونم جای سوال اینجا نیست ولی می خام اکانت قانونی ظرفیت 2 بگیرم .حالا از کجا بفهمیم که طرف چه ظرفیتی به ما داده؟ اگه ظرفیت یک جای ظرفیت دو به من داده باشه چی؟ممنون از دوستان اگه جواب بدن
اگه ظرفیت یک باشه با وصل شدن به اینترنت بازی قفل میشه و معمولا هم رمز اکانت عوض شده ظرفیت 2 رمز اکانت عوض نشده در حالت آفلاین و آنلاین قابل استفادست ظرفیت 3 هم همیشه آنلاینه و توی اکانت خودت هم نمیتونی استفاده کنیسلام دوستان . می دونم جای سوال اینجا نیست ولی می خام اکانت قانونی ظرفیت 2 بگیرم .حالا از کجا بفهمیم که طرف چه ظرفیتی به ما داده؟ اگه ظرفیت یک جای ظرفیت دو به من داده باشه چی؟ممنون از دوستان اگه جواب بدن
آخه بعضی هکیا موقع انتقال به نت قفل نمیشن چون صاحبش ن متوجه نمیشه تشخیص بین 2 و3 سختهاگه ظرفیت یک باشه با وصل شدن به اینترنت بازی قفل میشه و معمولا هم رمز اکانت عوض شده ظرفیت 2 رمز اکانت عوض نشده در حالت آفلاین و آنلاین قابل استفادست ظرفیت 3 هم همیشه آنلاینه و توی اکانت خودت هم نمیتونی استفاده کنی
توصیه من به شما برای خرید بازی های تک نفره ظرفیت یکه چون بازی رو انجام میدی تموم شد آنلاین میشی یه بازی دیگه میخری هزینه ی زیاد هم نمیدی مثلا الان ظرفیت یک tlou2 از 80تا 120 تومنه که با توجه به قیمت 2تومنی دیسکش واقعا به صرفست
اشتباه گفتم 1 و2آخه بعضی هکیا موقع انتقال به نت قفل نمیشن چون صاحبش ن متوجه نمیشه تشخیص بین 2 و3 سخته

دوست عزیز هکی با قانونی قضیش فرق میکنه اکانت های هکی در 90 درصد مواقع ظرفیت 2 هستنآخه بعضی هکیا موقع انتقال به نت قفل نمیشن چون صاحبش ن متوجه نمیشه تشخیص بین 2 و3 سخته
خب آخه من دیدم دوستم 20 بازی ریخته 500 و بهش گفتن ک هکیه اما با خیال راحت آنلاین میشه و حتی از پلاس صاحب اصلی هم استفاده میکنهدوست عزیز هکی با قانونی قضیش فرق میکنه اکانت های هکی در 90 درصد مواقع ظرفیت 2 هستن
بله کاملا درست گفته اگه صاحب اکانت متوجه نشه بازی قفل نمیشه ولی ظرفیت 1 قانونی به محض آنلاین شدن قفل میشهه
خب آخه من دیدم دوستم 20 بازی ریخته 500 و بهش گفتن ک هکیه اما با خیال راحت آنلاین میشه و حتی از پلاس صاحب اصلی هم استفاده میکنه
خب از کجا بفهمیم که از اون مدل هاست که هکیه ولی صاحب هنوز متوجه نشده باشه شاید ما خریدیم بعد متوجه شد راه تشخیصش چیه؟بله کاملا درست گفته اگه صاحب اکانت متوجه نشه بازی قفل نمیشه ولی ظرفیت 1 قانونی به محض آنلاین شدن قفل میشه
هیچ راهی نداره هکی گرفتن شانسیه ممکنه فرداش قفل شه ممکنه کلا قفل نشهخب از کجا بفهمیم که از اون مدل هاست که هکیه ولی صاحب هنوز متوجه نشده باشه شاید ما خریدیم بعد متوجه شد راه تشخیصش چیه؟
موافقم ب نظرم خودمون بسازیم بهترههیچ راهی نداره هکی گرفتن شانسیه ممکنه فرداش قفل شه ممکنه کلا قفل نشه
داداش آی دی تلکرامت رومیدی؟دوستان اگر کسی پلاس 14 روزه خواست به من بگه من براش میسازم و تحویلش میدم نه پولی لازمه نه چیزیتوی انجمن های دیگه هم تاپیک زدم که رایگان تحویل میدم