PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام پلاس یکساله حدودا یک تومن میشه جاهای دیگه هم تفاوتش خيلی باشه 50 تومن ولی برای یکساله باید ظرفیتی بخری ظرفیت 2 میشه 600 ظرفیت 3 میشه 400 و به صرفه تر هست جای مطمئن هم هست بهت معرفی میکنم اگر خواستی

14 روزه هم نمیشه ساخت فعلا
دوست عزیز میشه برای منم معرفی کنی؟

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
  • Like
Reactions: avands
دوستان باورتون ميشه پلاس دوساله گرفتم به قيمت ٥٠ دلار دوتا كد پلاس واسه امريكا

سوال داشتم دوستان پى اس باز يسوال چون من تازه كارم توى پليستيشن اينكه بازياى پلاس رو اگه ادد كردم به لايبررى و اون بازى از پلاس حذف شد منى كه اددش كردم تا وقتيكه پول ميدم واسه پلاس واسم ميمونه با اينكه از پلاس حذف شده يا نه؟

دوستان باورتون ميشه پلاس دوساله گرفتم به قيمت ٥٠ دلار دوتا كد پلاس واسه امريكا

سوال داشتم دوستان پى اس باز يسوال چون من تازه كارم توى پليستيشن اينكه بازياى پلاس رو اگه ادد كردم به لايبررى و اون بازى از پلاس حذف شد منى كه اددش كردم تا وقتيكه پول ميدم واسه پلاس واسم ميمونه با اينكه از پلاس حذف شده يا نه؟
بازی ها توی لایبرری میمونن. تا هر زمان پلاس داشته باشین قابل بازی هستن.
جدیدا با 50 دلار دوساله گرفتین؟ میشه بپرسم چطور و از کجا؟

اها سایت خارجیه؟ فکر کردم از داخل ایران هم میشه
یسوال دیگه مثلا اگه دیسک بازی من عربی باشه و اکانتم امریکا بازی زیرنویسو میاره ؟ و اگه دی ال سی بخرم کار میکنه تو اکانت امریکا در حالیکه بازیم ریجنه اماراته ؟ همون 2

یسوال دیگه مثلا اگه دیسک بازی من عربی باشه و اکانتم امریکا بازی زیرنویسو میاره ؟ و اگه دی ال سی بخرم کار میکنه تو اکانت امریکا در حالیکه بازیم ریجنه اماراته ؟ همون 2
زیرنویس چه زبونی میخواید؟ اکانت ربطی به بازی نداره... اگر دیسکتون ریجن2 هست و زیرنویس عربی هم داره، آره میاره...انگلیسی هم که پیشفرض همه بازیا هست

دی ال سی رو باید رو یک اکانت ریجن2 بخرید، تا روی دیسک ریجن2 کار کنه ... بعد از خرید میتونید با همون اکانت آمریکاتون از بازی و DLCها هم استفاده کنید (البته خریدهای واحد پولی بازی ها، به قولی پرداتت درون برنامه ای ها فقط مخصوص یک اکانت هستن و share نمیشه با بقیه ی اکانت های روی کنسول! و اینو نمیدونم در صورت داشتن ریجن مختلف اکانت و بازی، اصلا میشه خرید یا نه)

• Like
Reactions: noorihamid99

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or