hosein me
کاربر سایت
جواب هر دو سوالت بله هست.سلام دوستان الان بازی pubg برای پلاس رایگان شده من الان پلاس یکساله بگیرم تا یک سال میتونم رایگان بازی کنم ؟بعد از یک سال که پلاسم تموم شد دوباره پلاس بگیرم باز میتونم رایگان بازی کنم؟
سلام اره متاسفانه این روش خرید ریز فعلا انجام میشه مابقیه روش های موجود error ws-43689-0 رو میدن که شانسیه بشهدوستان آموزش پلاس 14روزه رو کسی داره؟
کارت اد شده به اکانت دارم ولی موقع گرفتن ارور میده.اون ارور رو چطوری فیکسش کنیم؟
روشی که 2تا کارت اد میکردی و کارت اولی رو حذف میکردی هم از کار افتاده
کسی اگه بلده بگه
چون بعضی جاها دارن میفروشن
تو رددیت دیدم بعضیا گفتن باید یه خرید ریز بکنی.مثلا 1 سنت.اینم یه روشیه که گفته شده
باز کسی میتونه تست بزنه و بگه؟
سلام تموم راه ها بسته شده فقط psnow میشه که رایگان نیستسلام کسی میتونه پلاس 14 روزه بزنه؟
این روش فقط برای psnow کار میکنه پلاس خیردوستان آموزش پلاس 14روزه رو کسی داره؟
کارت اد شده به اکانت دارم ولی موقع گرفتن ارور میده.اون ارور رو چطوری فیکسش کنیم؟
روشی که 2تا کارت اد میکردی و کارت اولی رو حذف میکردی هم از کار افتاده
کسی اگه بلده بگه
چون بعضی جاها دارن میفروشن
تو رددیت دیدم بعضیا گفتن باید یه خرید ریز بکنی.مثلا 1 سنت.اینم یه روشیه که گفته شده
باز کسی میتونه تست بزنه و بگه؟
سلام پلاس یکساله حدودا یک تومن میشه جاهای دیگه هم تفاوتش خيلی باشه 50 تومن ولی برای یکساله باید ظرفیتی بخری ظرفیت 2 میشه 600 ظرفیت 3 میشه 400 و به صرفه تر هست جای مطمئن هم هست بهت معرفی میکنم اگر خواستیدرود دوستان جابی میشناسین قیمت مناسب بدن پلاس 1 ساله رو !
پلاس 14 روزه هم اگر جای مطمنی میشناسین بگین ممنون !
دوست عزیز میشه برای منم معرفی کنی؟سلام پلاس یکساله حدودا یک تومن میشه جاهای دیگه هم تفاوتش خيلی باشه 50 تومن ولی برای یکساله باید ظرفیتی بخری ظرفیت 2 میشه 600 ظرفیت 3 میشه 400 و به صرفه تر هست جای مطمئن هم هست بهت معرفی میکنم اگر خواستی
14 روزه هم نمیشه ساخت فعلا
اینجا بگم تبلیغ میشه پ خ میدمدوست عزیز میشه برای منم معرفی کنی؟
یعنی چی شده دقیقا؟پلاس های share شده غیرفعال شدن؟!چرا اینجوری شده؟
منظورتون چیهسلام پلاس شیر شده کار نمیکنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk