PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ن
سلام دوستان . می دونم جای سوال اینجا نیست ولی می خام اکانت قانونی ظرفیت 2 بگیرم .حالا از کجا بفهمیم که طرف چه ظرفیتی به ما داده؟ اگه ظرفیت یک جای ظرفیت دو به من داده باشه چی؟ممنون از دوستان اگه جواب بدن
نمیدونم والا خودمم موندم ?

به نظرم خودت بساز پلاس 11 تومنی بگیر هر ماه دو تا بازی میاد مثلا این ماه cod:wwii
و pes 2019 اومده تازه cod آخرین نسخه و فورتنایت هم هست که پلاس هم نمیخواد
هیتمن هم هست بازم خواستی همون پولو بده گیفت کارت دلاری بگیر اون بازی رو بخر که البته چه اینکارو کنی چ اکانت بخری احتمال هک اکانتت هست و پولت میپره ب نظرم دیسک بگیر عالیه

سلام دوستان . می دونم جای سوال اینجا نیست ولی می خام اکانت قانونی ظرفیت 2 بگیرم .حالا از کجا بفهمیم که طرف چه ظرفیتی به ما داده؟ اگه ظرفیت یک جای ظرفیت دو به من داده باشه چی؟ممنون از دوستان اگه جواب بدن
اگه ظرفیت یک باشه با وصل شدن به اینترنت بازی قفل میشه و معمولا هم رمز اکانت عوض شده ظرفیت 2 رمز اکانت عوض نشده در حالت آفلاین و آنلاین قابل استفادست ظرفیت 3 هم همیشه آنلاینه و توی اکانت خودت هم نمیتونی استفاده کنی
توصیه من به شما برای خرید بازی های تک نفره ظرفیت یکه چون بازی رو انجام میدی تموم شد آنلاین میشی یه بازی دیگه میخری هزینه ی زیاد هم نمیدی مثلا الان ظرفیت یک tlou2 از 80تا 120 تومنه که با توجه به قیمت 2تومنی دیسکش واقعا به صرفست

اگه ظرفیت یک باشه با وصل شدن به اینترنت بازی قفل میشه و معمولا هم رمز اکانت عوض شده ظرفیت 2 رمز اکانت عوض نشده در حالت آفلاین و آنلاین قابل استفادست ظرفیت 3 هم همیشه آنلاینه و توی اکانت خودت هم نمیتونی استفاده کنی
توصیه من به شما برای خرید بازی های تک نفره ظرفیت یکه چون بازی رو انجام میدی تموم شد آنلاین میشی یه بازی دیگه میخری هزینه ی زیاد هم نمیدی مثلا الان ظرفیت یک tlou2 از 80تا 120 تومنه که با توجه به قیمت 2تومنی دیسکش واقعا به صرفست
آخه بعضی هکیا موقع انتقال به نت قفل نمیشن چون صاحبش ن متوجه نمیشه تشخیص بین 2 و3 سخته

آخه بعضی هکیا موقع انتقال به نت قفل نمیشن چون صاحبش ن متوجه نمیشه تشخیص بین 2 و3 سخته
اشتباه گفتم 1 و2 :)):))

ه
دوست عزیز هکی با قانونی قضیش فرق میکنه اکانت های هکی در 90 درصد مواقع ظرفیت 2 هستن
خب آخه من دیدم دوستم 20 بازی ریخته 500 و بهش گفتن ک هکیه اما با خیال راحت آنلاین میشه و حتی از پلاس صاحب اصلی هم استفاده میکنه

ه

خب آخه من دیدم دوستم 20 بازی ریخته 500 و بهش گفتن ک هکیه اما با خیال راحت آنلاین میشه و حتی از پلاس صاحب اصلی هم استفاده میکنه
بله کاملا درست گفته اگه صاحب اکانت متوجه نشه بازی قفل نمیشه ولی ظرفیت 1 قانونی به محض آنلاین شدن قفل میشه

بله کاملا درست گفته اگه صاحب اکانت متوجه نشه بازی قفل نمیشه ولی ظرفیت 1 قانونی به محض آنلاین شدن قفل میشه
خب از کجا بفهمیم که از اون مدل هاست که هکیه ولی صاحب هنوز متوجه نشده باشه شاید ما خریدیم بعد متوجه شد راه تشخیصش چیه؟

دوستان اگر کسی پلاس 14 روزه خواست به من بگه من براش میسازم و تحویلش میدم نه پولی لازمه نه چیزی :) توی انجمن های دیگه هم تاپیک زدم که رایگان تحویل میدم
چون نه زمانی نیاز داره نه چیزی خیلی راحته ساخت اکانتش
البته سونی 99 درصد راه ها رو پچ کرده مثل اکانت پی پال
داداش آی دی تلکرامت رو‌میدی؟

دوستان خبری خوندم که به کاربرای پلاس به مناسبت 10 سالگی پلی استیشن پلاس 10 دلار میدن برای آمریکا، 10 پوند برای انگلیس، 10 یورو برای اروپا این حقیقت داره؟

اگه داره با این 14 روزه ها هم میشه؟

سلام دوستان. سونی یک کد تخفیف 33% برای اشتراک 3 ماهه یا 12 ماهه پلاس برام فرستاده که مثلا با این کد قیمت 60 دلاری اشتراک 12 ماهه پلاس میشه 40 دلار. اشتراک پلاس من تا آخر سال 2021 اعتبار داره و فعلا نمی خوام تمدیدش کنم. اگه کسی لازم داره استفاده کنه. فقط اعتبار استفادش تا 3 روزه دیگه هستش و 9 آگوست آخر اعتبارشه.

RBR4JCBRCH

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or