PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان این پلاس‌های 14 روزه که تو دیجی کالا گذاشتن واسه فروش چجوریه؟ نمیشه خودمون بسازیم؟ الان بسته 12 تایی رو می‌ده 76 تومن!
دزدی خالصه برو خودت یه سرچی کن بساز بدون هزینه
خیلی حرفه یه سایت مثلا مطرح ایران اینجوری کثافت کاری میکنه

می شه بگین که پلاس رو از کجا بخرم که معتبر باشه؟
1- چند ماهه بخرم که به صرفه ترین حالت باشه؟
2- آیا با اینترنت adsl شاتل ایرادی ندارد مثل لگ زدن یا پینگ بالا و... در اصل هدفمون بازی فوتبال هست یا دوستان که همه هم در یک شهر هستیم
3- اینکه جایی هست اکانت تست داشته باشه برای مثال ۱۵ دقیقه باشه ببینیم لگ یا پینگ و... داره یا نه؟
4- پلاس رو که می خرم می تونم تمامی بازی هایی که در اختبار دارم رو آناین بازی کنم یا اینکه فقط برای چند بازی خاص هست؟

دوستان این پلاس‌های 14 روزه که تو دیجی کالا گذاشتن واسه فروش چجوریه؟ نمیشه خودمون بسازیم؟ الان بسته 12 تایی رو می‌ده 76 تومن!
میشه خودت بسازی ولی یه کارت اعتباری خارجی باید داشته باشی
مال دیجی کالا هم اکانت هست نه کد

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: 'EsiNs
سلام دوستان
اگه اشتراک پلاس داشته باشیم و بازیهایی که برای هر ماه پلاس رایگان میشه رو بگیریم وقتی اعتبار پلاس تموم بشه قفل میشه برای تمام اکانت های روی کنسول
میخواستم بدونم به جز آنلاین نشدن راهی هست که بازی قفل نشه؟ مثلا بعد از دانلود بازی خروج بزنیم از اکانتی که پلاس داره و دیگه لاگین نکنیم باهاش

و سوال دوم اینکه اگه بعد از مثلا 6 ماه دوباره برای اون اکانت اشتراک پلاس بگیریم بازیهای قفل شده رو میشه بازی کرد یا باید دوباره خریداری بشه؟ (منظورم بازیهایی هست که به صورت ماهانه رایگان شدن و قبلا دانلود کردیم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or