ارهدوستان سلام
من پلاس هکی رو ps4 دارم اگه با پروفایل خودم این بازیهای free رو دانلود کنم امکان بازی کردن دارم یا نه ؟
ارهدوستان سلام
من پلاس هکی رو ps4 دارم اگه با پروفایل خودم این بازیهای free رو دانلود کنم امکان بازی کردن دارم یا نه ؟
اگه پلاس رو اکانتت شیر شده نهدوستان سلام
باید از اکانت هکی اد کرده باشی بازیا رو، وگرنه خودت نمیتونی از استور دانلود کنیمطمئنی میشه؟من امتحان کردم نشدا
خیریه سوال داشتم از این ps now 7 روزه دارم بعد از تموم شدن این هفت روز اگر دوباره گرفتم باید بازی دوباره دانلود بشه؟
بعضیاش استریم باید بشه بعضیاشم دانلودیه سوال این ps now بازی ها رو به صورت استریم اجرا میکنه یا دانلود میشه رو کنسول
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
بازیهای ps3 استریمیه سوال این ps now بازی ها رو به صورت استریم اجرا میکنه یا دانلود میشه رو کنسول
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
کلی برداشته میشهدوستان بازی هایی که روی PS now به صورت مقطعی هستن مثل هورایزن که زده یه ماه دیگه فقط available. میخواستم بدونم از بعد از این تاریخ دیگه قابل بازی نیس؟ یا صرفا دیگه نمیشه دانلودش کرد و فقط از روی سرویس برداشته میشه
کسی تست کرده که این تریال PS Now رو میشه با ویزا کارت مجازی 1 دلاری که بعضی سایتا میفروشن فعال کرد؟
مگه با اینترنت ایران میشه بازی های PS NOW رو استریم کرد؟ نوشته حداقل سرعت 5 مگ میخواد
دیگه قابل بازی نیست و اگه دانلود کرده باشی قفل میشه.دوستان بازی هایی که روی PS now به صورت مقطعی هستن مثل هورایزن که زده یه ماه دیگه فقط available. میخواستم بدونم از بعد از این تاریخ دیگه قابل بازی نیس؟ یا صرفا دیگه نمیشه دانلودش کرد و فقط از روی سرویس برداشته میشه