PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه گیفت کارت 20 دلاری بگیرم میتونم پلاس یه ساله بگیرم
سایتی چیزی کسی سراغ نداره گیفت کارت با قیمت خوب بفروشن؟ :-?
برای خرید گیفت کارت بازارچه همینجا یا پرشین تولز قیمتای خیلی مناسبتری نسبت به سایتا دارن و فروشنده های معتبری هستن میتونید از اونا بگیرید

• Like
Reactions: warrior2020
View attachment 124178اینم بازیهای رایگان این ماه انصافا داره بازیهای خوبی میده اما سرور تایتان دیگه خلوت شاید الان پر شه
البته احتمالش هست تا زمان عرضه ps5 فقط این ساپورت خوب ادامه پیدا کنه چون ملت چندسالی بود ناراضی بودن از آشغالایی که سونی میداد آمده این سال آخر خوب بده که برا ps5 تبلیغ بشه

View attachment 124178اینم بازیهای رایگان این ماه انصافا داره بازیهای خوبی میده اما سرور تایتان دیگه خلوت شاید الان پر شه
والا سرورای تایتان فال از همون زمان لانچم خلوت بود فقط همین رایگان شدنش باعث میشه یکم شلوغ بشه.
مولتی بازی هرچقدر عالی و تک بود سیستم پیشروی و پاداش دهیش فراتر از افتضاح بود

خب
وقت شد دانلودش کنم (52 گیگ ناقابل )
یه مقداری بازی کنم
گرافیک بازی عالیه
ولی گیم پلیش عالی تره
مخصوصا از دیوار که به صورت افقی راه میره خیلی سرعتیش کرده تایتان بازی که تنوع جالبی به بازی داده
بخش مولتیش عالی ولی سروراش جالب نیس خیلی دیر مچ میشه

با درود
یک سوال
الان من یه پلاس یک ماهه بخرم
میتونم تمام بازی هایی که تا حالا روی پلاس رایگان شده رو دانلود کنم ؟
با تشکر
نخیر. فقط بازی های همین ماه. اگر قبلا پلاس داشتید فقط بازی های قدیمی که گرفتین رو میشه بازی کرد.

• Like
Reactions: jjhha
با درود
یک سوال
الان من یه پلاس یک ماهه بخرم
میتونم تمام بازی هایی که تا حالا روی پلاس رایگان شده رو دانلود کنم ؟
با تشکر
خیر فقط بازیای همون ماهو میتونید بگیرید که اونم بعد از تموم شدن پلاس قفل میشه و نیاز به تمدید مجدد پلاس داره

• Like
Reactions: jjhha
خب
وقت شد دانلودش کنم (52 گیگ ناقابل )
یه مقداری بازی کنم
گرافیک بازی عالیه
ولی گیم پلیش عالی تره
مخصوصا از دیوار که به صورت افقی راه میره خیلی سرعتیش کرده تایتان بازی که تنوع جالبی به بازی داده
بخش مولتیش عالی ولی سروراش جالب نیس خیلی دیر مچ میشه

اون سر اینترنت گند ایرانه
اون اوایل لانچ سریع وصل میشد بعد یهو ترکید دیر وصل میشد خطاهای عجیب ولی از خارجی ها من دیدم مشکلی نداشتن

• Like
Reactions: blak
اون سر اینترنت گند ایرانه
اون اوایل لانچ سریع وصل میشد بعد یهو ترکید دیر وصل میشد خطاهای عجیب ولی از خارجی ها من دیدم مشکلی نداشتن
خدایا این همه کشور چرا.....
پیش پا افتاده ترین تفریحات اینجا ارزو بود الان شده رویا چند وقت دیگه میشه جرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or