بازی های این ماه عالی هستن. Nioh شاهکاره. البته واسه من این ماه سوخت چون Nioh رو خودم دارم و پلاتش کردم outlast 2 رو همین یه هفته پیش تمام کردمبازیای نوامبر
Nioh
Outlast 2
چه بدشانس بودی تو این ماهبازی های این ماه عالی هستن. Nioh شاهکاره. البته واسه من این ماه سوخت چون Nioh رو خودم دارم و پلاتش کردم outlast 2 رو همین یه هفته پیش تمام کردم
به امید قطعی شدن خبرPS+ Games for Dec 2019:
Titanfall 2
Monster Energy Supercross – The Official Videogame
سایت لهستانی پلیستیشن
بازیایی که قبلا رایگان شدن معمولا رو اون اکانت هستن میتونید به لیست دانلود اضافه کنید رو اکانتتون بازی کنیدآقا با پلاس هکی میشه بازی های رایگان پلاسو روی اکانت خودم دانلود کنم؟
عهبازیایی که قبلا رایگان شدن معمولا رو اون اکانت هستن میتونید به لیست دانلود اضافه کنید رو اکانتتون بازی کنید
بازیای جدیدو نمیتونید مگر اینکه دوباره وارد اکانت بشید بازیو به لیست دانلود اضافه کنید که معمولا شدنی نیست و اکانت ریست شدس
بازیایی که قبلا رو اکانتتون ادد شدن هم قفل میشن تا وقتی که پلاس روی همون اکانت فعال بشهعه
من خودم الان پلاس دارم رو اکانتم، بازیایی که خودم اد کردم رو اکانتم چی اینارو میشه بازی کرد؟
فکر میکنم نمیصرفه دیگه تمدید کنم پلاسو، ولی اگه پلاس هکی به کار نیاد ناچارا باید تمدیدش کنم