درود. باید اکانتت رجین چنده پلاس هم همون رجین بخری، ps now هم برات یه هفته قالبه استفاده میشه،سلام
برای خریدن ps4 plus فرقی نمیکنه که region چه کشوری بخری ؟؟ یعنی من از سوئد میتونم region آمریکا بخرم ؟ و اگه ps4 plus بخرم ps now هم فعال میشه؟ ممنون میشم جواب بدین
یعنی میتونی تو سوئد زندگی کنی و اکانتت رو رجین آمریکا درست کنی ؟ یا از آی پی آدرس رجین مشخص میشه ؟درود. باید اکانتت رجین چنده پلاس هم همون رجین بخری، ps now هم برات یه هفته قالبه استفاده میشه،
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
ریجن ربطی به آی پی نداره هر جای دنیا هر ریجنی که خواستی میتونی درست کنی.یه خوبی ریجن اروپا اینه که راحت میتونی ریجن استور رو تغییر بدی ولی ریجن امریکا نمیشهیعنی میتونی تو سوئد زندگی کنی و اکانتت رو رجین آمریکا درست کنی ؟ یا از آی پی آدرس رجین مشخص میشه ؟
رجین رو برمبنای کشور و شهری که تو اکانت انتخاب میکنی برات میده، الان تو ایران 80 درصد کاربرا اکانت شخصیشون رجین یک امریکاستیعنی میتونی تو سوئد زندگی کنی و اکانتت رو رجین آمریکا درست کنی ؟ یا از آی پی آدرس رجین مشخص میشه ؟
به نظر خودت الان 2020 هستیم هنوز منقضی نشده؟!دوستان من چند وقت پیش یه ps3 اکبند خریدم داخلش یه پلاس 1 ماهه بود الان دو تا سوال دارم اول این که روی این کارت نوشته شده valid through 2013/31/3 الان این کارت باطل شده و دیگه نمیشه ازش استفاده کرد یعنی؟ دوم این که پلاس به درد ps4 هم میخوره یا نه؟ ممنون میشم سریعا به من جواب بدید دوستان برام مهمه
اخه من از اینا تا حالا استفاده نکردم گفتم پیش خودم به احتمال زیاد باید منقضی شده باشه ولی نفهمیدم اینا واسه چی اصلا منقضی میشن؟به نظر خودت الان 2020 هستیم هنوز منقضی نشده؟!