PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
برای خریدن ps4 plus فرقی نمیکنه که region چه کشوری بخری ؟؟ یعنی من از سوئد میتونم region آمریکا بخرم ؟ و اگه ps4 plus بخرم ps now هم فعال میشه؟ ممنون میشم جواب بدین

سلام
برای خریدن ps4 plus فرقی نمیکنه که region چه کشوری بخری ؟؟ یعنی من از سوئد میتونم region آمریکا بخرم ؟ و اگه ps4 plus بخرم ps now هم فعال میشه؟ ممنون میشم جواب بدین
درود. باید اکانتت رجین چنده پلاس هم همون رجین بخری، ps now هم برات یه هفته قالبه استفاده میشه،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

درود. باید اکانتت رجین چنده پلاس هم همون رجین بخری، ps now هم برات یه هفته قالبه استفاده میشه،

یعنی میتونی تو سوئد زندگی کنی و اکانتت رو رجین آمریکا درست کنی ؟ یا از آی پی آدرس رجین مشخص میشه ؟

یعنی میتونی تو سوئد زندگی کنی و اکانتت رو رجین آمریکا درست کنی ؟ یا از آی پی آدرس رجین مشخص میشه ؟
ریجن ربطی به آی پی نداره هر جای دنیا هر ریجنی که خواستی میتونی درست کنی.یه خوبی ریجن اروپا اینه که راحت میتونی ریجن استور رو تغییر بدی ولی ریجن امریکا نمیشه

رجین رو برمبنای کشور و شهری که تو اکانت انتخاب میکنی برات میده، الان تو ایران 80 درصد کاربرا اکانت شخصیشون رجین یک امریکاست

دوستان من چند وقت پیش یه ps3 اکبند خریدم داخلش یه پلاس 1 ماهه بود الان دو تا سوال دارم اول این که روی این کارت نوشته شده valid through 2013/31/3 الان این کارت باطل شده و دیگه نمیشه ازش استفاده کرد یعنی؟ دوم این که پلاس به درد ps4 هم میخوره یا نه؟ ممنون میشم سریعا به من جواب بدید دوستان برام مهمه

دوستان من چند وقت پیش یه ps3 اکبند خریدم داخلش یه پلاس 1 ماهه بود الان دو تا سوال دارم اول این که روی این کارت نوشته شده valid through 2013/31/3 الان این کارت باطل شده و دیگه نمیشه ازش استفاده کرد یعنی؟ دوم این که پلاس به درد ps4 هم میخوره یا نه؟ ممنون میشم سریعا به من جواب بدید دوستان برام مهمه
به نظر خودت الان 2020 هستیم هنوز منقضی نشده؟!8->

شتتتتتت
هم تام هم کنترل بازی کردم میدونستم نمیرفتم بگیرمش:p:p
ولی از حق نگزریم عجب حرکت خفنی زده سونی =D>
جفت بازیاشم هم ارزش داره وقت بزاری :-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or