PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان باورتون ميشه پلاس دوساله گرفتم به قيمت ٥٠ دلار دوتا كد پلاس واسه امريكا

سوال داشتم دوستان پى اس باز يسوال چون من تازه كارم توى پليستيشن اينكه بازياى پلاس رو اگه ادد كردم به لايبررى و اون بازى از پلاس حذف شد منى كه اددش كردم تا وقتيكه پول ميدم واسه پلاس واسم ميمونه با اينكه از پلاس حذف شده يا نه؟

دوستان باورتون ميشه پلاس دوساله گرفتم به قيمت ٥٠ دلار دوتا كد پلاس واسه امريكا

سوال داشتم دوستان پى اس باز يسوال چون من تازه كارم توى پليستيشن اينكه بازياى پلاس رو اگه ادد كردم به لايبررى و اون بازى از پلاس حذف شد منى كه اددش كردم تا وقتيكه پول ميدم واسه پلاس واسم ميمونه با اينكه از پلاس حذف شده يا نه؟
بازی ها توی لایبرری میمونن. تا هر زمان پلاس داشته باشین قابل بازی هستن.
جدیدا با 50 دلار دوساله گرفتین؟ میشه بپرسم چطور و از کجا؟

اها سایت خارجیه؟ فکر کردم از داخل ایران هم میشه
یسوال دیگه مثلا اگه دیسک بازی من عربی باشه و اکانتم امریکا بازی زیرنویسو میاره ؟ و اگه دی ال سی بخرم کار میکنه تو اکانت امریکا در حالیکه بازیم ریجنه اماراته ؟ همون 2

یسوال دیگه مثلا اگه دیسک بازی من عربی باشه و اکانتم امریکا بازی زیرنویسو میاره ؟ و اگه دی ال سی بخرم کار میکنه تو اکانت امریکا در حالیکه بازیم ریجنه اماراته ؟ همون 2
زیرنویس چه زبونی میخواید؟ اکانت ربطی به بازی نداره... اگر دیسکتون ریجن2 هست و زیرنویس عربی هم داره، آره میاره...انگلیسی هم که پیشفرض همه بازیا هست

دی ال سی رو باید رو یک اکانت ریجن2 بخرید، تا روی دیسک ریجن2 کار کنه ... بعد از خرید میتونید با همون اکانت آمریکاتون از بازی و DLCها هم استفاده کنید (البته خریدهای واحد پولی بازی ها، به قولی پرداتت درون برنامه ای ها فقط مخصوص یک اکانت هستن و share نمیشه با بقیه ی اکانت های روی کنسول! و اینو نمیدونم در صورت داشتن ریجن مختلف اکانت و بازی، اصلا میشه خرید یا نه)

• Like
Reactions: noorihamid99
سلام پلاس یکساله حدودا یک تومن میشه جاهای دیگه هم تفاوتش خيلی باشه 50 تومن ولی برای یکساله باید ظرفیتی بخری ظرفیت 2 میشه 600 ظرفیت 3 میشه 400 و به صرفه تر هست جای مطمئن هم هست بهت معرفی میکنم اگر خواستی

14 روزه هم نمیشه ساخت فعلا
سلام میشه به من معرفی کنید ممنون میشم

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
سلام میشه به من معرفی کنید ممنون میشم
پ خ میدم خدمتتون البته گرون هست و من خودم پلاس هکی میگیرم البته احتمال پریدنش هست من از جایی که میگیرم قیمتش با جاهای دیگه یکی هست و تا 3 ماه هم ضمانت میکنه چند بار برا من پرید داد دوباره بهم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or