avands
کاربر سایت
یعنی چی شده دقیقا؟
منظورتون چیه
یعنی اکانتو اکتیو میزنین رو همه اکانتا پلاس نمیاد؟
مشکل برای یک ساعت وجود داشت همینطور که گفتید. Active deactive کردم اکانت اصلی رو درست شد
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی چی شده دقیقا؟
منظورتون چیه
باگسونی بود درست شدیعنی چی شده دقیقا؟
منظورتون چیه
بازی ها توی لایبرری میمونن. تا هر زمان پلاس داشته باشین قابل بازی هستن.دوستان باورتون ميشه پلاس دوساله گرفتم به قيمت ٥٠ دلار دوتا كد پلاس واسه امريكا
سوال داشتم دوستان پى اس باز يسوال چون من تازه كارم توى پليستيشن اينكه بازياى پلاس رو اگه ادد كردم به لايبررى و اون بازى از پلاس حذف شد منى كه اددش كردم تا وقتيكه پول ميدم واسه پلاس واسم ميمونه با اينكه از پلاس حذف شده يا نه؟
https://www.gamivo.com/product/playstation-network-card-psn-365-days-usبازی ها توی لایبرری میمونن. تا هر زمان پلاس داشته باشین قابل بازی هستن.
جدیدا با 50 دلار دوساله گرفتین؟ میشه بپرسم چطور و از کجا؟
اها سایت خارجیه؟ فکر کردم از داخل ایران هم میشهhttps://www.gamivo.com/product/playstation-network-card-psn-365-days-us
اینم کد تخفیف BASKET-SMART
مفت چی میخای دیگه
یسوال دیگه مثلا اگه دیسک بازی من عربی باشه و اکانتم امریکا بازی زیرنویسو میاره ؟ و اگه دی ال سی بخرم کار میکنه تو اکانت امریکا در حالیکه بازیم ریجنه اماراته ؟ همون 2اها سایت خارجیه؟ فکر کردم از داخل ایران هم میشه
زیرنویس چه زبونی میخواید؟ اکانت ربطی به بازی نداره... اگر دیسکتون ریجن2 هست و زیرنویس عربی هم داره، آره میاره...انگلیسی هم که پیشفرض همه بازیا هستیسوال دیگه مثلا اگه دیسک بازی من عربی باشه و اکانتم امریکا بازی زیرنویسو میاره ؟ و اگه دی ال سی بخرم کار میکنه تو اکانت امریکا در حالیکه بازیم ریجنه اماراته ؟ همون 2
سلام میشه به من معرفی کنید ممنون میشمسلام پلاس یکساله حدودا یک تومن میشه جاهای دیگه هم تفاوتش خيلی باشه 50 تومن ولی برای یکساله باید ظرفیتی بخری ظرفیت 2 میشه 600 ظرفیت 3 میشه 400 و به صرفه تر هست جای مطمئن هم هست بهت معرفی میکنم اگر خواستی
14 روزه هم نمیشه ساخت فعلا
پ خ میدم خدمتتون البته گرون هست و من خودم پلاس هکی میگیرم البته احتمال پریدنش هست من از جایی که میگیرم قیمتش با جاهای دیگه یکی هست و تا 3 ماه هم ضمانت میکنه چند بار برا من پرید داد دوباره بهمسلام میشه به من معرفی کنید ممنون میشم
الان دیگه اصلا نمیشهسلام چطور میشه پلاس 14 روزه درست کرد؟