dargon9090
کاربر سایت
یه سوال فنی؟
اکانتم یک هفته از طرف سونی تعلیق شده
الان یک هفته به پلاسی که بابتش پول دادم دسترسی ندارم آیا این هفت روز به اشتراکم اضافه میشه؟
خیر
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
یه سوال فنی؟
الان یک هفته به پلاسی که بابتش پول دادم دسترسی ندارم آیا این هفت روز به اشتراکم اضافه میشه؟
تخفیف که خوردهبله . منتظرم پلاس تخفیف بلک فرایدی بخوره منم بخرم.
بله میتونید استفاده کنیددوستان من الان پلاس ps4 رو تمدید کنم بعدا رو ps5 هم میتونم استفاده کنم دیگه؟ یا نه؟
دلیل تعلیق اکانتت چی بوده؟ و روی پلی 5 یا 4 بوده؟ تشکریه سوال فنی؟
اوه چقد کم تخفیف خورده!!تخفیف که خورده
45 دلارپلاس تخفیف خورد؟ چقدر شده؟
بلک فرایدی همیشه همین 25 درصد تخفیف میخورهاوه چقد کم تخفیف خورده!!
فکر کنم ۲ ساله اینطوریه قبلا ۴۰ دلار هم خریدم من. از وقتی دلار خیلی رفته بالا سونی هم دیگه به ما رحم نمیکنه. قبلاخیلی کد تخفیف میفرستاد. خیلی از تخفیف هایی که تو بلک فرایدی زده چند ماه قبل هم با همین تخفیف زده بود. فقط اسمش شده بلک فرایدی. تو خارج از کشور و خرید حضوری و اینترنتی واقعا خوبه ولی اینجا عملا فقط یه اسمه.اوه چقد کم تخفیف خورده!!
Ebay داره یه ساله رو ۳۳.۵۰ دلارفکر کنم ۲ ساله اینطوریه قبلا ۴۰ دلار هم خریدم من. از وقتی دلار خیلی رفته بالا سونی هم دیگه به ما رحم نمیکنه. قبلاخیلی کد تخفیف میفرستاد. خیلی از تخفیف هایی که تو بلک فرایدی زده چند ماه قبل هم با همین تخفیف زده بود. فقط اسمش شده بلک فرایدی. تو خارج از کشور و خرید حضوری و اینترنتی واقعا خوبه ولی اینجا عملا فقط یه اسمه.
اکثر این قیمت های پایین با کردیت هکی یا حاصل کلاهبرداری هستن و باعث بن شدن میشنEbay داره یه ساله رو ۳۳.۵۰ دلار
اگه میتونید از اونجا بخرید.
نه این رو من از توی گیم اسپات دیدم که گفته بودن خودشون هم خریدن ازش و تست کردن!اکثر این قیمت های پایین با کردیت هکی یا حاصل کلاهبرداری هستن و باعث بن شدن میشن
وقتی قیمت رسمی یک سرویسی مشخصه و کسی نصف قیمت می فروشه قطعا کاسه ایی زیر نیم کاسه اس دیگه