PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه اکانت ۱۴ روزه پلاس خریدم از یه بابایی...
میخواستم بپرسم استفاده کنم ازش بن میشه دستگاهم
14 روزه که دیگه نمیشه ساخت! احتمالا از قبل داشته
بن شدن نداره

اکثر این قیمت های پایین با کردیت هکی یا حاصل کلاهبرداری هستن و باعث بن شدن میشن
وقتی قیمت رسمی یک سرویسی مشخصه و کسی نصف قیمت می فروشه قطعا کاسه ایی زیر نیم کاسه اس دیگه :D
خودمون هم بخوایم گیفت کارت بگیریم و تو استور خرید کنیم معلوم نیست اون گیفت کارت با مسترکارتهای هکی خریداری شده یا قانونیه! زندگی تو این مملکت زیبایی های خودشو داره :D

دستگاه
ریجن 3
تا چندماه قبل میشد اکانت پی پال ساخت و پلاس 14 روزه رایگان گرفت که همین پلاس رو میفروختن 30تا50 هزار تومن
ولی دیگه نمیشه
اگه فروشنده معتبره برو حالشو ببر. ولی اگه معتبر نیست شاید پلاس هکی باشه که بجای پلاس قانونی 14 روزه میفروشه

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
دوستان بازی های ps collection رو چجوری میشه add کرد؟ از طریق pc میشه
فعلا که نمیشه PS5 خرید ولی نمی‌خوام بازی های کالکشن از دست بره
اصلا این بازی های کالکشن محدودیت زمانی دارن یا نه؟

• Like
دوستان بازی های ps collection رو چجوری میشه add کرد؟ از طریق pc میشه
فعلا که نمیشه PS5 خرید ولی نمی‌خوام بازی های کالکشن از دست بره
اصلا این بازی های کالکشن محدودیت زمانی دارن یا نه؟
فعلا نگفتن محدودیت داره
بازی هارو اگه یه بار رو کنسول ps5 اد کنی به لایبرری میتونی رو ps4 هم بازی کنی

• Like
فقط با PS5 میشه ؟
باید یه فرندلی داشته باشی که 5 داشته باشه یوزر پس بدی روش لاگین کنه بعد روی 4 میتونی بازیشون کنی

جاست کاز 4 که ترش کامله اون دو تا رو کسی آمار داره؟ جاست کاز 4 روی ps now بود نیم ساعت رفتم ایمیدیتلی دلیت

جاست کاز 4 که ترش کامله اون دو تا رو کسی آمار داره؟ جاست کاز 4 روی ps now بود نیم ساعت رفتم ایمیدیتلی دلیت
Worms Rumble رو اطلاعی ندارم ولی Rocket Arena یک افتضاح به تمام معناست روی EA Access که سرورهاش تعطیل و خلوت بود حالا نمیدونم پلاس نجاتش میده یا نه ! مپ هاش با اینکه خیلی کوچیکه از نظر طراحی هم واقعا افتضاحه گیم پلی دهن پر کنی هم نداره کلا چیز شتی هست !

باید یه فرندلی داشته باشی که 5 داشته باشه یوزر پس بدی روش لاگین کنه بعد روی 4 میتونی بازیشون کنی

آقا این جریان رو من توی ردیت دیدم گفته بودن نه از طریق ps app و browser میشه این کارو کرد

من bugsnax رو تونستم با app اضافه کنم به library ولی ps plus collection رو نمی‌دونم چه مدلی میشه :|

• Like
دوستان یه سوال، کسی تابحال تونسته از سایت CDKEYS خرید کنه؟
پلاس 1 ساله رو 30 دلار میفروشه. از طریق ردیت فهمیدم که کدی که میفرسته از اوناس که بجای 1 سال، 1 سال و 3 ماه هم اضافه میده. خیلی تلاش کردم از طریق "اول پرداخت" و "ایرانیکارت" از این سایت خرید کنم، نتونستن برام خرید بزنن.

دوستان من بالاخره تونستم از سایت CdKeys خرید کنم. پلاس 1 ساله برام در اومد 765 تومن. کدهایی که 1 ساله + 3 ماهه میداد تموم شده بود. کسی راهنمایی خواست پخ بده کمکش کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or