PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من توی 20 روز اخیر سه تا پلاس خریدم هر سه تاشونم پریده....
کسی کلیپی چیزی داره که پلاس 14 روزه بسازیم استفاده کنیم ؟؟
الان فقط با کارت واقعی میشه پلاس که میخری ساین اوت کن ننیپره البته اگه 14 روزه میگیری اگه هکی میگیری راهی نداره بعضی از فروشنده ها گرونتر میدن ولی ضمانت میکنن من خودم بیشتر میدم تا یکسال هر بار میپره یکی دیگه بهم میده

خداروشکر پلاس 14 روزه دوباره اومده ولی سایتا میدن 50!
از سایتا نگیرین کانالا هستن میدن 20
باو برین یاد بگیرید چرا پول یا مفت میدید بع این ادما
برای ۱ سال باید حداقل ۲۰ تا بخری میشه ۴۰۰ خب برو یه پلاس اورج بخر با رفیقت شیر کن همین درمیاد تازه راحت بازیای پلاسم برای ۱ سال داری
من الان دیدم قیمتcdkay خیلی مفته برات در میاد پر پرش ۹۰۰ با دوستت شیر کنی نفری ۴۵۰ در میاد بخرید من که دوماه پیش با پسر خالم ۱۲۰۰ افتادیم

باو برین یاد بگیرید چرا پول یا مفت میدید بع این ادما
برای ۱ سال باید حداقل ۲۰ تا بخری میشه ۴۰۰ خب برو یه پلاس اورج بخر با رفیقت شیر کن همین درمیاد تازه راحت بازیای پلاسم برای ۱ سال داری
من الان دیدم قیمتcdkay خیلی مفته برات در میاد پر پرش ۹۰۰ با دوستت شیر کنی نفری ۴۵۰ در میاد بخرید من که دوماه پیش با پسر خالم ۱۲۰۰ افتادیم
از این جور دوستا ندارم :D
و البته 450 تومن هم ندارم:))
بازیای پلاس هم که مسخرست

از این جور دوستا ندارم :D
و البته 450 تومن هم ندارم:))
بازیای پلاس هم که مسخرست
خب پلاس ۱۴ روزه ۲۰ بخری همین درمیاد برات :|
حداقل برو خودت یاد بگیر پول به این دلال جماعت نده
بازیای پلاس مفت باشه کوفت باشه حالا ماهی دوتا بازیم کاسب میشی تو این اوضاع گرونی بازی،
برای ما ایرانیا بهشته
باز هرجور راحتی عزیز :x

خب پلاس ۱۴ روزه ۲۰ بخری همین درمیاد برات :|
حداقل برو خودت یاد بگیر پول به این دلال جماعت نده
بازیای پلاس مفت باشه کوفت باشه حالا ماهی دوتا بازیم کاسب میشی تو این اوضاع گرونی بازی،
برای ما ایرانیا بهشته
باز هرجور راحتی عزیز :x
آره منم دنبال پلاس شیرینگ هستم هیچ سایتی نداره دوست قابل اعتماد هم ندارم با هم شیر کنیم

• Like
Reactions: EARTHGAME.ORG
من الان میخوام شیرینگ بگیرم ظرفیت 3 برای بازیای رایگانش فقط یه سوال
راستش من یه پلاس 14 روزه گرفتم بعد فال گایز رو اد تو لایبرری کردم بعد اکانت رو به دوستم هم داده بودم اون اکتیو کرد من دی اکتیو شدم بعد فال گایز قفل بود توی همون اکانت پلاس بودم و درواقع ظرفیت 3 بودم چون دی اکتیو بودم بازی قفل بود کنار قفل عکس پلاس هم اومده بود آنلاین هم بودم به نظرم بازیای پلاس برای ظزفیت 3 قفله شما میشه تست کنید اطلاع بدید بهم؟

من الان میخوام شیرینگ بگیرم ظرفیت 3 برای بازیای رایگانش فقط یه سوال
راستش من یه پلاس 14 روزه گرفتم بعد فال گایز رو اد تو لایبرری کردم بعد اکانت رو به دوستم هم داده بودم اون اکتیو کرد من دی اکتیو شدم بعد فال گایز قفل بود توی همون اکانت پلاس بودم و درواقع ظرفیت 3 بودم چون دی اکتیو بودم بازی قفل بود کنار قفل عکس پلاس هم اومده بود آنلاین هم بودم به نظرم بازیای پلاس برای ظزفیت 3 قفله شما میشه تست کنید اطلاع بدید بهم؟
شما احتمالا Sign out کرده بودی. اون علامت ینی اینکه اینترنتت قطه. من خودم اکانتم پلاس داره و با رفیقم شیر کردیم و همچین مشکلی رو ندارم.

• Like
دوستان worms rumble سروراش برای من وصل نمیشه. شما همچین مشکلی دارید؟

یه پلاس یکساله ظرفیت سه + رد دد آنلاین رو یه فروشنده میده 400
قسطی هم میده بگیرم به نظرتون؟
فروشنده مطمئن باشه خوبه. ولی توی همون اکانت باید بازی کنی فقط

• Like
پلاس هم ظرفیتی میشه؟
چون واسه پلی استیشن فایو میگم و بن شدن کنسول نو واقعا وحشتناکه و دوست دارم که اوریجینال باشه
قیمت اوریجینال و ظرفیت ۳ چقدره؟
چون من یه جایی دیدن پلاس یکساله، ۹۶۳ هزار تومان بود. ظرفیتی بوده یا اوریجینال؟ خودش چیزی ننوشته بود
ای اِی اکسس یکساله رو هم ۷۹۷ هزار تومان می فروخت. ظرفیتی (اشتراکی) بوده؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or