من چرا از Spelunky خوشم نیومد ؟ با اینکه متای خیلی عالی داشت ولی بنظرم بیخود بود.
Injustice و First Light هم که دیگه آخرش بودن ! :bighug:
Injustice و First Light هم که دیگه آخرش بودن ! :bighug:
سلام به همگی .الان first lightتو اکانت امریکا میخاد فری بشه یا اروپا اخه میخام پلاس بگیرم
تا وقنی که پلاس داری میتونی استفاده کنی :dسلام
اگه یه بازی مجانی رو دانلود کنی هر موقع که دوست داری دیگه برات قابل استفاده است یا فقط توی همون ماه رایگان میشه بازی کرد؟ :d
چه سوال نوبـ ـانه ای :d
تا وقتی یا هر وقتی که پلاس دارم؟ یعنی پلاسم تموم بشه دوباره پلاس تمدید کنم میتونم بازی کنم؟تا وقنی که پلاس داری میتونی استفاده کنی :d
تا وقتی یا هر وقتی که پلاس دارم؟ یعنی پلاسم تموم بشه دوباره پلاس تمدید کنم میتونم بازی کنم؟
من به این نتیجه رسیدم که تا اطلاع ثانوی بازیهای PSN رو نخرم چون که ممکنه چند ماه بعد رایگان بشه نمونش همین Infamous FL
من یه اکانت اروپا و یه اکانت آمریکا دارم.
الان پلاس آمریکا تموم شده، اگر 3 ماه اروپا شارژ کنم میتونم بازی هایی که با آمریکا رایگان گرفته بودم رو بازی کنم یا حتما باید اکانتی که باهاش قبلا دانلود کرده بودم رو شارژ کنم؟ (یعنی آمریکا)
من به این نتیجه رسیدم که تا اطلاع ثانوی بازیهای PSN رو نخرم چون که ممکنه چند ماه بعد رایگان بشه نمونش همین Infamous FL
جدي؟؟؟ من ١٤ روز پلاس رايگانمو نگه داشته بودم براي ژانويه تا i fl رو بگيرم!!! يعني اگه پلاست تموم شه ديگه نميشه رفت تو بازي؟؟؟ من كه خيلي هم مولتي زن نيستم واقعا پس برام بصرفه نيس ديگه كلن!!!تا وقنی که پلاس داری میتونی استفاده کنی :d
ببخشيد عناوين رايگان پلاس هر ماه استور امريكا و اروپا فرق دارن؟؟؟