PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
اگه یه بازی مجانی رو دانلود کنی هر موقع که دوست داری دیگه برات قابل استفاده است یا فقط توی همون ماه رایگان میشه بازی کرد؟ :d
چه سوال نوبـ ـانه ای :"> :d

من یه اکانت اروپا و یه اکانت آمریکا دارم.
الان پلاس آمریکا تموم شده، اگر 3 ماه اروپا شارژ کنم میتونم بازی هایی که با آمریکا رایگان گرفته بودم رو بازی کنم یا حتما باید اکانتی که باهاش قبلا دانلود کرده بودم رو شارژ کنم؟ (یعنی آمریکا)

من یه اکانت اروپا و یه اکانت آمریکا دارم.
الان پلاس آمریکا تموم شده، اگر 3 ماه اروپا شارژ کنم میتونم بازی هایی که با آمریکا رایگان گرفته بودم رو بازی کنم یا حتما باید اکانتی که باهاش قبلا دانلود کرده بودم رو شارژ کنم؟ (یعنی آمریکا)

نمیتونید ...

من به این نتیجه رسیدم که تا اطلاع ثانوی بازیهای PSN رو نخرم چون که ممکنه چند ماه بعد رایگان بشه نمونش همین Infamous FL

نه تنها من بلكه همه هم به اين نتيجه رسيدن تا وقتي كه ادم يه بازي ايي رو نخره سوني اون بازي رو پلاس نمي كنه :|:d
پس بيايد با هم قرار بذاريم يكي خودش رو بدبخت كنه تا بقيه سودش رو ببرن بعدش با هم حساب مي كنيم ضرر اون نفر رو :d

تا وقنی که پلاس داری میتونی استفاده کنی :d
جدي؟؟؟ من ١٤ روز پلاس رايگانمو نگه داشته بودم براي ژانويه تا i fl رو بگيرم!!! يعني اگه پلاست تموم شه ديگه نميشه رفت تو بازي؟؟؟ من كه خيلي هم مولتي زن نيستم واقعا پس برام بصرفه نيس ديگه كلن!!!

- - -ویرایش - - -

ببخشيد عناوين رايگان پلاس هر ماه استور امريكا و اروپا فرق دارن؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or