PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دم سونی گرم ... خیلی خوبه
ولی حیف که برای من بازی خفن نداره چون هم Injustice و هم First Light رو خریدم
دیگه سونی افتاد رو دور ، خرید بازیهایی که تخفیف زیاد میخورن دیگه جایز نیست

با اين كه يه سري از بچه ها براي بازي هاي دسامبر و ژانويه يخه پاره كردن :d بايد بگم فقط از I:FL خوشم مياد ! اين INJUSTICE بازي ايي كه فقط چند بار بازي كردنش صفا ميده و فقط با رفقا بازي كردن اونم به صورت لوكال و افلاين و گرنه بقيه اش از اين بازي هاي Meh داره چيه مي گن ?!:d
خيلي بازي فوق العاده ايي نيست اما خوبه :|:d

پ.ن : مرده شور برده ور ميداشتي AC:BF رو ميدادي:|

ورود به Level بعدی ِ "اه اه خوشم نیومد اینا چیه" رو به همه کاربران تبریک می‌گوییم.

اي آقا :|
چرا ما هنوز هيچي نگفته شما بازوكا بر ميداري سمت ادم شليك مي كني :|

من گفتم اي بازي اون قدرهام كه ازش گفته ميشه و غيره عالي نيست نگفتم كه اين مفته پس بده :| مي گم انچنان بازي خفني نيست و گرنه همين هم كه عملا" AA حساب ميشه و براي پلاس دادن خيلي خوبه

سلام بچه ها یه سوالی!
من از استور اروپا بازی داست رو ماه قبل دانلود کردم....وقتی پلاسم تموم شد دیگه خوب نمیتونم بازیش کنم....امکانش هست که با پلاس 14 روزه ژاپن بتونم این بازی رو دوباره انجام بدم؟ یعنی بازی رو قبلا رو دستگاعم دانلود کزدم و موجود هست منتها پلاس اروپام تموم شده.....میشه یدونه برا ژاپن باز کنم و بعد اینم اوکی شه؟

بازیهای دو ماه آینده خیلی خوبن مخصوصا Infamous First Light
ولی خب من یه اشتباه استراتژیک کردم :d چند ماه پیش بین خرید Transistor و Infamous First Light مونده بودم که گفتم خب ترانزیستور بهش میخوره رو پلاس بیاد ولی اینفیموس فک نکنم حالا حالاها بیاد و Infamous First Light رو خریدم )x حالا شانس ِ مارو ! :)) (کاش یه سیستمی بود میگف حالا که تو اینو خریده بودیو پلاسم داری بیا این 15 دلارو پس میدم برو یه چیز دیگه بخر :d)

برخلاف خیلی از دوستان و با توجه به اینکه
Injustice رو هم دوست ندارم منتظر اون دو تا بازی دیگه یعنی Secret Panchos و The Swapper میمونم که به نظرم جفتشونم خیلی خوبن.

با توجه به اینکه یه سری بچه ها از پلاس مینالیدن به نظرم مخصوصا برای ما که تو ایرانیم و قیمت بازی برامون گرونه واقعا میصرفه همیشه پلاس داشته باشیم, منکه خیلی راضی بودم چون اگه پلاس نبود نهایت تا الان دو سه تا بازی بیشتر تجربه نکرده بودم.

سلام
دوستان من چجوری میتونم بفهمم چقدر از اعتبار plus باقی مونده؟

روی یه بازی که از پلاس گرفتی دکمه Option رو بزن و برو توی Information. اونجا مشخصات بازیو زده و نگاه کنی اون پایینش زده چند روز دیگه میتونی اینو بازی کنیو تاریخ اتمام پلاستم زده. البته توی ستینگ هم هست اما اینجا دم دست تره.​

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها یه سوالی!
من از استور اروپا بازی داست رو ماه قبل دانلود کردم....وقتی پلاسم تموم شد دیگه خوب نمیتونم بازیش کنم....امکانش هست که با پلاس 14 روزه ژاپن بتونم این بازی رو دوباره انجام بدم؟ یعنی بازی رو قبلا رو دستگاعم دانلود کزدم و موجود هست منتها پلاس اروپام تموم شده.....میشه یدونه برا ژاپن باز کنم و بعد اینم اوکی شه؟

یه اکانت ژاپن بسازید،باهاش پلاس بگیرید و Primary بکنید اون اکانت رو از توی تنظیمات PSN،بعدش وارد اکانت خودتون بشید و راحت میتونید همون Dust رو بازی کنید.............

یه اکانت ژاپن بسازید،باهاش پلاس بگیرید و Primary بکنید اون اکانت رو از توی تنظیمات PSN،بعدش وارد اکانت خودتون بشید و راحت میتونید همون Dust رو بازی کنید.............

عزیز من الان سه تا اکانت آمریکا و اروپا و ژاپن دارم active هم کردم پرایمری را ولی پلاس share نشد

سلام
دوستان یه سوال داشتم
بازی هایی که از پلاس دانلود میکنم اگه پلاسم مدتش تمام بشه بازم میتونم بازیشون کنم ؟؟؟؟یا فقط باید پلاس باشه که بتونم بازی کنم
ممنون

سلام
دوستان یه سوال داشتم
بازی هایی که از پلاس دانلود میکنم اگه پلاسم مدتش تمام بشه بازم میتونم بازیشون کنم ؟؟؟؟یا فقط باید پلاس باشه که بتونم بازی کنم
ممنون
نمیتونید بازی کنید تا پلاستون رو دوباره شارژ کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or